ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Η «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ

Πολύ κοντά σε προγραμματική συμφωνία βρίσκονται η ΔΗΜ. ΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ αφού υπήρξε σύμπνοια απόψεων σε πάρα πολλά θέματα κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν οι αντιπροσωπείες των δύο κομμάτων.

Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Για εικονικό προϋπολογισμό, ο πέμπτος κατά σειρά όπως είπε, που είναι δραματικά μετέωρος γιατί συμπίπτει με το πρόγραμμα της τρόικα, έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Βύρων Πολύδωρας.

Πούτιν: «Δεν θα διαλυθούμε όπως η Γιουγκοσλαβία» * Έκκληση στον πατριωτισμό των Ρώσων από τον Βλαντίμιρ Πούτιν

Στην οικονομία, τις σχέσεις με τη Δύση αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην Τσετσενία, αναφέρθηκε ο πρόεδρος Πούτιν κατά την ετήσια ομιλία του για την κατάσταση του έθνους στη βουλή της ρωσικής ομοσπονδίας.

Η ομιλία έρχεται μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα για το Βλαντιμίρ Πούτιν. Τη Δευτέρα το ρούβλι είχε τις μεγαλύτερες απώλειες ποτέ μέσα σε μία ημέρα από το 1998, υποχωρώντας περίπου 9% έναντι του δολαρίου.

Απίστευτες φωτογραφίες: Παιδιά που καθημερινά ρισκάρουν τη ζωή τους για να πάνε σχολείο!

Οι μαθητές αντιμέτωποι με γκρεμούς, ποτάμια, πολλά χιλιόμετρα και αντίξοες καιρικές συνθήκες
Βλέπεις τις φωτογραφίες και νομίζεις πως είναι πλάνα από κάποια χολιγουντιανή ταινία. Και όμως δεν είναι! Είναι παιδιά που καθημερινά ρισκάρουν τη ζωή τους για να πάνε σχολείο.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση Food and Life

Κατά τη διάρκεια της FoodandLife, οι Ηπειρώτες επιχειρηματίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, έκλεισαν εμπορικές συμφωνίες, ενώ διέθεσαν όλα τα αποθέματα των προϊόντων τους
Σημαντικό βήμα προώθησης Ηπειρωτικών προϊόντων στην αγορά της Γερμανίας έγινε με τη συμμετοχή της Περιφέρειας στη Διεθνή Έκθεση FoodandLife, που πραγματοποιήθηκε από 26 έως 30 Νοεμβρίου στο Μόναχο.

Παρανοϊκό ξέσπασμα Λυμπερόπουλου: Απείλησε ταξιτζήδες με κρέμασμα!..όσον αφορά στην Uber

Εκτόξευσε απειλές κατά όσων συναδέλφων του θα συνεργαστούν με την Uber
Δριμεία επίθεση στην Uber εξαπέλυσε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής με αφορμή την άφιξη της εταιρείας στην Ελλάδα. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο facebook, το ΣΑΤΑ χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς και για την εταιρεία, αλλά και για όσους οδηγούς συνεργαστούν.

Γυμνές γυναίκες στάζουν γάλα... Σάλος για τη νέα καμπάνια της Coca Cola

Σάλος επικρατεί στο Twitter για τις σεξιστικές διαφημίσεις του νέου γάλακτος της Coca Cola, Fairlife. «Πώς γυναίκες που στάζουν γάλα, αναδεικνύουν τα ωφέλη του νέου προϊόντος;» αναρωτιούνται οργισμένοι καταναλωτες...

Euroworking Group: Διορία έως τις 14 Δεκεμβρίου για ολοκλήρωση της αξιολόγησης... Συνάντηση Αντ. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλου αύριο το πρωί στο Μαξίμου.

Δεν υπήρξε έγγραφη πρόταση  για εξάμηνη παράταση στο Euroworking Group, αλλά ασκήθηκε μεγάλη πίεση για συμφωνία για την αξιολόγηση έως τις 14 Δεκεμβρίου. Ωστόσο η Αθήνα δεν συζητά καν πολύμηνη παράταση του Μνημονίου.

Στερνό «αντίο» και φόρος τιμής στη Γερμανοτουρκάλα φοιτήτρια‏ Τουγτσέ Αλμπαϊράκ

 Η αυτοθυσία της Τουγτσέ Αλμπαϊράκ, η οποία χτυπήθηκε και πέθανε την περασμένη Παρασκευή επειδή υπερασπίστηκε δύο έφηβες σε φαστφουντάδικο της πόλης Όφενμπαχ, αναγνωρίστηκε από πλήθος κόσμου που απέτισε σήμερα φόρο τιμής στη μνήμη της.