Victoria Silvstedt Το ξανθό κουνελάκι με το πλούσιο ντεκολτέ

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από τότε που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο Playmate της χρονιάς από τους αναγνώστες του Playboy, παρόλα αυτά η Victoria Silvstedt καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει με τα κάλλη της όταν στήνεται στο φακό.
Η ξανθιά καλλονή, διανύει ήδη την τέταρτη δεκαετία ζωής κάτι που δε φαίνεται να την πτοεί και ιδιαίτερα.

Lauren Kagan, η γυμνάστρια με τους σμιλεμένους γλουτούς

Η Lauren Kagan είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γυμνάστριες με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια followers στο Instagram. Κοιτώντας τις φωτογραφίες της δεν ξέρεις πού να πρωτοεστιάσεις. Στις σφιχτές καμπύλες της; Στους καλογυμνασμένους γλουτούς της; Στους κοιλιακούς «φέτες»;
Λάτρης της άσκησης, λόγω επαγγέλματος, και της καλής διατροφής, η Lauren Kagan φοράει συνήθως κολάν, μπουστάκια ενώ τώρα που έχουν σφίξει οι ζέστες, τα έχει αντικαταστήσει με τα μαγιό.

Φάμπρεγκας: Θα προκριθούμε γιατί έχουμε… μεγαλύτερες μπάλες

Φωτιές άναψε με τις δηλώσεις του ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος, ενόψει του... πρόωρου τελικού της Ισπανίας με την Ιταλία, τόνισε πως η ομάδα του θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση.
Φυσικά, η δήλωση δεν θα προκαλούσε, αν δεν είχε την ακόλουθη εξήγηση:

Δωδεκάδα… τρόμου οι ΗΠΑ στο Ρίο Το ρόστερ της ομάδας οριστικοποιήθηκε και η σύνθεση προκαλεί δέος

Οι απουσίες θα είναι πολλές, αλλά οι παρουσίες είναι υπέρ-αρκετές για να παρουσιαστούν οι ΗΠΑ πανίσχυρες και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Σύμφωνα με την USA Today, το ρόστερ της ομάδας οριστικοποιήθηκε και η σύνθεση προκαλεί δέος και φόβο στους αντιπάλους.

EURO 2016: ανώτερη η Γερμανία, εξασφάλισε εύκολα την πρόκριση στους 8

Ανώτερη η Γερμανία πέρασε πολύ εύκολα στους 8 του EURO 2016 νικώντας 3-0 την Σλοβακία, έχοντας χάσει και πέναλτυ, αποδεικνύοντας ότι είναι μία από τις διεκδικήτριες του εφετινού τροπαίου.

Η Γερμανία ξεκίνησε δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό στο ματς και αφού ο Κόζατσικ έβγαλε την κεφαλιά του Κεντίρα στο 7 σε κόρνερ,

Ασφαλιστικά μέτρα από MEGA, ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 για τις τηλεοπτικές άδειες , στις 5 Ιουλίου.

Στις 5 Ιουλίου 2016 θα συζητηθούν, κεκλεισμένων των θυρών, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, ΣΚΑΪ και ANT1, οι οποίοι στρέφονται κατά της υπουργικής απόφασης για τη δημοπρασία χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών.

Νέα δισέλιδη επίθεση ΔΟΛ κατά Μαξίμου

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης, και μάλιστα προσωπικά κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει ο ΔΟΛ ύστερα από ένα διάστημα …ανακωχής, με αφορμή τον εκλογικό νόμο και την πρόταση για συνταγματική αναθεώρηση.

Δεύτερο κόμμα οι Podemos σύμφωνα με τα exit polls

Δεύτερο κόμμα φαίνεται πως αναδεικνύονται οι Unidos Podemos στις ισπανικές εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 21.00, ώρα Ελλάδας, με το κλείσιμο της κάλπης.

Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα: 30 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την εισβολή του Χίτλερ στη Σοβιετική Ένωση

Γνωρίζετε ότι ο Στάλιν αιφνιδιάστηκε τόσο πολύ, που έκανε 11 μέρες να μιλήσει σε άνθρωπο; Ξέρετε πως ο Ρωσικός χειμώνας του 1941 – 42, ήταν ο χειρότερος των τελευταίων 140 ετών;

15χρονο Call Girl «καίει» γνωστούς επιχειρηματίες: Η κοκαΐνη, το τζακούζι και η κόλαση της ανήλικης

«Μου έδιναν κόκα για να μην έχω αίσθηση του τι γίνεται. Οταν ερχόμουν στην "πραγματικότητα" ξενέρωνα πιο πολύ και έλεγα "πάλι εδώ είμαι" (...). »

EURO 2016: φουλ επίθεση στο β μέρος η Γαλλία, 2-1 το ΕΙΡΕ και πρόκριση στους 8

EURO 2016: φουλ επίθεση στο β μέρος η Γαλλία, 2-1 το ΕΙΡΕ και πρόκριση στους 8Δίκαιη πρόκριση για την Γαλλία στους 8 του EURO 2016 με τη νίκη 2-1 επί της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας. Μια νίκη που ήρθε όμως, μόνον όταν ο Ντεσάν αποφάσισε να εγκαταλέιψει στο β ημίχρονο το συντηρητικό σχήμα με 3

Η Ισπανία στις κάλπες....με το Λαϊκό Κόμμα, τους Σοσιαλιστές, τη συμμαχία "Ενωμένης Αριστεράς" με το Podemos και και το Ciudadanos.



Η χώρα με το πιο πολύπλοκο εκλογικό σύστημα στην Ευρώπη, προσέρχεται σήμερα στις κάλπες.

Canadair έκανε «βαριά προσγείωση» και τυλίχθηκε στις φλόγες

Canadair έκανε «βαριά προσγείωση» και τυλίχθηκε στις φλόγεςΠυροσβεστικό αεροσκάφος, που επιχειρούσε στην πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια, πραγματοποίησε βαριά προσγείωση, κοντά στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής στα νοτιοδυτικά της πυρκαγιάς, η οποία μαίνεται από το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας.

Κρίσιμες εκλογές στην Ισπανία - Τι λένε οι δημοσκοπήσεις

Ισπανία
Στη σκιά του Brexit και ενώπιον κρίσιμων αποφάσεων για την «επόμενη μέρα» της Ισπανίας, 36 εκατ. ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες, από τις 10 το πρωί και έως τις 9 το βράδυ, προκειμένου να εκλέξουν 350 βουλευτές και 208 γερουσιαστές.

Ο Μπογιόπουλος ΔΙΑΣΥΡΕΙ χωρίς έλεος τον Πρετεντέρη

Ο Νίκος Μπογιόπουλος
Μια απάντηση στον Γιάννη Πρετεντέρη και στις απόψεις του που υμνούν τους Άγγλους που προκάλεσαν τόσα δεινά και φρικαλεότητες στον τόπο μας στη δεκαετία του 1940 και τους ταγματασφαλιτες - σφαγείς του λαού, έδωσε ο Νίκος Μπογιόπουλος.
Διαβάστε το άρθρο του:

Αυτές είναι οι 23 υποθέσεις για το παραδικαστικό που πήγε ο Πολάκης στον εισαγγελέα

Ο Παύλος Πολάκης
Ενδεικτικό κατάλογο 23 υποθέσεων (σε σύνολο 350) της περιόδου 2009-2015, τις οποίες έχει διαβιβάσει το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας στις αρμόδιες εισαγγελίες και δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν έχουν αποδοθεί οι καταγραφόμενες ποινικές ευθύνες, κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης χθες στον αντεισαγγελέα

Νέα ΒΡΩΜΙΚΗ επίθεση του ΔΟΛ και της διαπλοκής στον Αλέξη Τσίπρα

Πρωτοσέλιδο πανικού
Μετά από ένα διάστημα… νηνεμίας, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη εξαπολύει, σήμερα, με δισέλιδο άρθρο στο «Βήμα της Κυριακής», νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ κόλαφος για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΣΙΑ

Δημοσκόπηση
Έρευνα της εταιρείας Public Issue, (Πολιτικό Βαρόμετρο), για λογαριασμό της κυριακάτικης Αυγής, δείχνει ότι το 58% των πολιτών τάσσεται υπέρ της καθιέρωσης της απλής αναλογικής.

Σε «αργό» θάνατο το Mega: Οι ασφαλιστικές εισφορές και η νέα άδεια

Πολεμικό κλίμα επικρατεί στο Mega, καθώς οι μέρες περνούν χωρίς κάποια θετική εξέλιξη σε κανένα από τα ανοιχτά μέτωπα του καναλιού, ενώ ταυτόχρονα οι χαμηλές τηλεθεάσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων έχουν αναζωπυρώσει τη διαμάχη μεταξύ του Μανώλη Καψή (και μιας ομάδας πιστών σε αυτόν δημοσιογράφων) και της Όλγας Τρέμη (που επίσης στηρίζεται από πολλούς συναδέλφους της).

Σαλβίνι: Θα ήθελα η Ιταλία να ελέγξει και πάλι το νόμισμά της και τα σύνορά της

«Δεν μας βγήκε σε καλό ότι αφήσαμε να μας διοικήσουν άλλοι, μασόνοι και γραφειοκράτες»
«Θα ήθελα η Ιταλία να ελέγξει και πάλι το νόμισμά της, τις τράπεζες, την γεωργία, την αλιεία, το εμπόριο και τα σύνορά της», δήλωσε ο γραμματέας της ξενοφοβικής Λέγκας του Βορρά Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την πόλη της Πάρμα.

Brexit: 2 εκατομμύρια υπογραφές για επανάληψη του δημοψηφίσματος

Το βρετανικό Κοινοβούλιο οφείλει να εξετάσει την αίτηση, εάν και εφόσον έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 100.000 υπογραφές κι αυτή έχει ξεπεράσει (κατά πολύ) το εκατομμύριο. Το 51,9% των Βρετανών ψήφισε υπέρ της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έναντι 48,1% που ψήφισε υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Η Μέρκελ βγαίνει μπροστά. 'Ας χωρίσουμε σαν φίλοι'

Η καγκελάριος Μέρκελ ζητεί νηφάλιες διαπραγματεύσεις με τον "στενό εταίρο". Ανέφερε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη βιασύνη για την έναρξη της διαδικασίας εξόδου από την Ε.Ε. "Όσο η Βρετανία δεν το κάνει και όσο μια συμφωνία δεν υπάρχει, η Βρετανία παραμένει πλήρες μέλος"
Adtech Ad
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι θα πρέπει να διεξαχθούν νηφάλιες διαπραγματεύσεις

Κιμούλης: Αν ο Τσίπρας έφευγε εκείνη την περίφημη νύχτα θα ερχόταν η καταστροφή

«Δεν μπορείς να απαιτείς από τον Τσίπρα να πάει στα άκρα την αντίστασή του, ενώ εσύ ίσως να μην είσαι έτοιμος να το κάνεις», επισημαίνει ο Γιώργος Κιμούλης.
Μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με αφορμή τον αριστοφανικό «Πλούτο» που διασκευάζει, σκηνοθετεί και ερμηνεύει στην Επίδαυρο, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει: «Αν λοιπόν έφευγε εκείνη την περίφημη νύχτα ο Τσίπρας, αν έλεγε στάχτη και μπούλμπερη, θα ερχόταν η πλήρης καταστροφή».

Λίστα Μπόγιαρνς: 1000 οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί μέχρι τωρα

Χίλιες δικογραφίες έχουν σχηματιστεί από τη μέχρι τώρα επεξεργασία των στοιχείων της λίστας Μπόργιανς, που παρέδωσε στην ελληνική κυβέρνηση το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας, και οι υποθέσεις αυτές έχουν πάρει το δρόμο τους, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γενικός γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης.