«Παγωμένα» μοντέλα διαφημίζουν το Hilton

Στα παγωμένα νερά του Τάμεση στο Λονδίνο περπάτησαν 7 μοντέλα για να διαφημίσουν την αλυσίδα ξενοδοχείων Χίλτον. Οι υπεύθυνοι των ξενοδοχείων είχαν τη φαεινή ιδέα να ντύσουν μόνο με ένα ολόσωμο μαγιό τις κοπέλες και να τις φωτογραφήσουν ενώ εκείνες θα προσποιούνται ότι χορεύουν και γελούν πάνω στους πάγους. Η θερμοκρασία έδειχνε μόλις έναν βαθμό πάνω από το 0 και τα μοντέλα άρχισαν να τρέχουν χωρίς παπούτσια στο χιόνι..

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Όταν ερωτεύομαι το ζω έντονα, το ζω καλά»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στο πρώτο «ΌΛΑ μπάχαλο» αυτής της εβδομάδας και αναφέρθηκε τόσο στη χειμερινή σεζόν που ολοκληρώθηκε για εκείνον, όσο και στην επερχόμενη πρεμιέρα του στο Posidonio, όπου θα ηγηθεί σχήματος για πρώτη φορά.

Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής στο Παλλάς, [Από 25/01/2013 έως10/02/2013 ]


Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, η Μαριννέλα και ο Κώστας Χατζής θα συναντηθούν από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) επί σκηνής στο "Παλλάς" για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

«Σαρώνει» το νέο άλμπουμ του David Bowie

Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Ντέιβιντ Μπάουι θα έκανε πάταγο.
Έπειτα από δέκα χρόνια «απόσυρσης» κάνει την εμφάνισή του στη δισκογραφία με το νέο του άλμπουμ «The Next Day» και κατακτά την κορυφή στις πωλήσεις μέσω iTunes.

Γνωρίστε τους υποψήφιους για τη Eurovision 2013


H ΕΡΤ και το MAD TV ανακοίνωσαν τα ονόματα των υποψήφιων καλλιτεχνών, που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό, για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας, στον 58ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision. Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών και των συντελεστών τους..

Φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης: Είχαν στόχο τα 500 εκ. ευρώ, εισέπραξαν μόλις 43 εκ.

Τα στοιχεία που δόθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών για τα έσοδα του Δημοσίου από την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης αποτυπώνουν πλήρως την αποτυχία του μέτρου. Η κυβέρνηση προσδοκούσε φέτος ότι θα εισπράξει πρόσθετα ποσά άνω των 500 εκατ. από την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο θέρμανσης.

Στις κάλπες οι Ισραηλινοί, Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 και κλείνουν στις 22:00. Τα πλήρη επίσημα αποτελέσματα αναμένονται την Τετάρτη.


Βουλευτικές εκλογές σήμερα στο Ισραήλ, με τον Μπέτζαμιν Νετανιάχου να είναι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις φαβορί για μια τρίτη θητεία σαν πρωθυπουργός μιας ακόμη πιο δεξιάς κυβέρνησης.