ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΚΟΥΤΕΡ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με μια αιφνιδιαστική κίνηση, δείχνει ξαφνικά έντονο ενδιαφέρον για τα “ηλεκτρικά οχήματα πόλης” και χρηματοδοτεί την Piaggio και την ΚΤΜ για την εξέλιξη τους. Στόχος είναι να εμφανιστούν το 2018.
Το πως ενεπλάκη η Piaggio και η ΚΤΜ σε αυτή την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση έρευνα-εξέλιξη-παρουσίαση και όχι (και) η BMW και η Quadro είναι απορίας άξιο;

PIAGGIO ΒΙΕΤΝΑΜ: Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ

Η θυγατρική της ιταλικής εταιρίας, η Piaggio Vietnam, γιόρτασε πριν από λίγο καιρό την κατασκευή του 500.000ου scooter του εργοστασίου, ένα επίτευγμα ρεκόρ του Piaggio Group. Το μοντέλο νούμερο “μισό εκατομμύριο” ήταν μια
Vespa Sprint 125.
Ένα χρόνο πριν η Piaggio Vietnam είχε παράξει το 400.000ο σκούτερ, από την ημέρα που ξεκίνησε την παραγωγή

GOVECS: ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ VECTRIX - Eπέκταση στην Πολωνία, με δεύτερο εργοστάσιο

Με ανακοίνωσή της η βαυαρέζικη κατασκευάστρια ηλεκτρικών σκούτερ Govecs ανακοινώνει την απόκτηση της αμερικάνικης εταιρίας Vectrix (που ειδικευόταν και αυτή στον ίδιο χώρο και χρεοκόπησε) και εργοστασίου της που βρίσκεται στο Wroclaw της Πολωνίας.

Μέριλαντ ΗΠΑ * Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο φιλάνθρωπος «Μπάτμαν» που επισκεπτόταν άρρωστα παιδιά

Την ώρα που εξέταζε την κατάσταση της μηχανής της Λαμποργκίνι του - ενός αντιγράφου του οχήματος του γνωστού ήρωα των κόμικ - προκειμένου να διαπιστώσει το είδος της βλάβης, ο Λένι Ρόμπινσον παρασύρθηκε από άλλο αυτοκίνητο.

Άνδρας ο οποίος επισκεπτόταν συχνά στα νοσοκομεία άρρωστα παιδιά φορώντας τη στολή του Μπάτμαν σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σε αυτοκινητόδρομο

Ένας διαστημικός ανελκυστήρας ύψους 20 χιλιομέτρων για τη μεταφορά αστροναυτών στη στρατόσφαιρα


Φθηνότερα «ταξίδια» έξω από την γήινη ατμόσφαιρα υπόσχεται η καναδική εταιρεία Thoth Technology, με τον διαστημικό ανελκυστήρα που έχει σχεδιάσει. Με όνομα ThothX Tower, ο ανελκυστήρας είναι ουσιαστικά ένας κατακόρυφος «πύργος» ύψους 20 χιλιομέτρων, επιτρέποντας έτσι στους αστροναύτες και τον υπόλοιπο εξοπλισμό να μεταφέρονται στην κορυφή του, η οποία θα λειτουργεί ως βάση εκτόξευσης για διαστημόπλοια.

Αγγλία: Ηλεκτρικοί αυτοκινητόδρομοι που φορτίζουν τα οχήματα εν κινήσει

Ηλεκτρικά καλώδια θαμμένα κάτω από το δρόμο χρησιμοποιούνται για να παράγουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα οποία συλλέγονται από ένα πηνίο στο εσωτερικό της συσκευής και στη συνέχεια μετατρέπονται σε ηλεκτρισμό.

Οι οδηγοί θα είναι σε θέση να επαναφορτίζουν τα αυτοκίνητά τους εν κινήσει, αν πραγματοποιηθεί το αντίστοιχο

Δύο γυναίκες κατάφεραν να περάσουν το πρόγραμμα καταδρομέων του αμερικανικού στρατού


Δύο Αμερικανίδες έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν οι πρώτες γυναίκες που πέρασαν με επιτυχία το σκληρό πρόγραμμα καταδρομέων (Ranger Course) του αμερικανικού στρατού.
Όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός στρατός σε ανακοίνωσή του, οι δύο γυναίκες και 94 άντρες συμπλήρωσαν το 62μερο πρόγραμμα που μαθαίνει στους εκπαιδευόμενους «πώς να ξεπεράσουν τη κούραση, την πείνα και το στρες για να οδηγήσουν μικρές μονάδες στρατιωτών κατά τη διάρκεια καταδρομών».

ΗΠΑ: Σύγκρουση μικρών ιδιωτικών αεροπλάνων - Πέντε νεκροί


Πέντε άτομα σκοτώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) κατά την εναέρια σύγκρουση δύο μικρών ιδιωτικών αεροπλάνων στη νότια Καλιφόρνια, όπως επιβεβαίωσαν χθες οι αμερικανικές αρχές.

Μια εικόνα, χίλιες… αντιθέσεις Η Φωτογραφία

Ο φωτογραφικός φακός του αμερικανικού δικτύου NBC απαθανάτισε την προσπάθεια μιας ομάδας μεταναστών να φτάσουν στις ακτές της Κω με μια φουσκωτή βάρκα με κουπιά, περνώντας μπροστά από ένα υπερπολυτελές γιοτ.

Μαίνεται η φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Εκκενώθηκε προληπτικά κατασκήνωση

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλλιθέα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.
Η φωτιά επεκτείνεται προς το χωριό Ελληνικό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, νωρίτερα εκκενώθηκε προληπτικά από τις αρχές της περιοχής, παιδική κατασκήνωση στο Ελληνικό Ξυλοκάστρου.

Οριστικά στη δεύτερη κατηγορία η Κέρκυρα - Στη Super League ο Λεβαδειακός

Στη δεύτερη κατηγορία (Football League) θα συμμετέχει οριστικά από τη νέα σεζόν η Κέρκυρα, καθώς με απόφασή του διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή που είχαν καταθέσει οι «Φαίακες». Τη θέση της ομάδας του νησιού στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία (Super League) θα πάρει ο Λεβαδειακός.

Έρευνα σοκ για το πορνό: Τι κλικάρουν οι γυναίκες όταν μπαίνουν σε porn sites

Ακόμα και στις μέρες μας θεωρείται ταμπού η σχέση των γυναικών με το πορνό. Αφού ακόμα κι αν παρακολουθούν, δύσκολα θα το παραδεχτούν. Έτσι, τα γραφήματα από τα στατιστικά και την έρευνα των δημοφιλών sites με υλικό ακατάλληλο για κάτω των 18, Pornhub και Redtube, αποκαλύπτουν μερικά εκπληκτικά διαφωτιστικά στοιχεία σχετικά με τις γυναίκες και το πορνό!

Madonna: Ο δρόμος προς την κορυφή ήταν γεμάτος sex, εμμονές και πάθη! ( picture+video )

Γνωστότερη κι από τον ίδιο το Θεό, ένα από τα μεγαλύτερα icons του 20ου αιώνα δεν μασάει τα λόγια της!
Εικονοκλάστρια, προβοκάτορας, φαινόμενο ή απλά καλά μελετημένο προϊόν marketing; Σε όποια κατηγορία προσπαθήσει να την εντάξει κανείς, το σίγουρο είναι ότι θα αποτύχει. Γιατί η Madonna είναι όλα αυτά και τίποτα μαζί.

H Hellenic Seaplanes διακρίθηκε με 2 τίτλους στα Ιnternational Business Awards (Φωτό+Βίντεο)

Η Ελληνική εταιρεία Hellenic Seaplanes εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα με 2 συμμετοχές στα φετινά Διεθνή Επιχειρηματικά βραβεία (International Business Awards) καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στην κατηγορία «Εταιρεία της Χρονιάς στις Μεταφορές (Company of the Year – Transportation) αποσπώντας το Αργυρό βραβείο (Silver Stevie Winner) καθώς και την τρίτη θέση στην κατηγορία Νέας Επιχείρησης της Χρονιάς στις Υπηρεσίες (Startup of the Year - Consumer Services) αποσπώντας το Μπρούτζινο Βραβείο (Bronze Stevie Winner).