Στις φλόγες πολυκατοικία στο Μάντσεστερ ( foto-video )

Mεγάλη φωτιά ξέσπασε σε πολυκατοικία στο Μάντσεστερ νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, προκαλώντας την κινητοποίηση μεγάλων δυνάμεων της βρετανικής πυροσβεστικής υπηρεσίας. Στο σημείο αμέσως έσπευσαν πολλά ασθενοφόρα.
Σύμφωνα με πηγές της πυροσβεστικής, έχουν καταστραφεί τρία διαμερίσματα όπως επίσης και ένα τμήμα της εξωτερικής πρόσοψης του κτηρίου.

Με Υπερσελήνη και βροχή αστεροειδών ξεκινά το 2018

Δύο φορές θα υπάρξει υπέρ-Σελήνη το 2018 και η πρώτη θα είναι με το «καλημέρα» του νέου έτους, λίγο πριν τα χαράματα της Τρίτης, 2 Ιανουαρίου. Θα είναι το πιο μεγάλο και φωτεινό φεγγάρι όλου του 2018. Το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου θα κορυφωθεί και η πρώτη βροχή διαττόντων του έτους, οι Τεταρτίδες, αλλά το δυνατό φεγγάρι σχεδόν θα τις «σβήσει».
Η σούπερ-Σελήνη (ή υπέρ-Σελήνη) θα συμβεί στις 04:24 ώρα Ελλάδας, όταν θα υπάρξει πανσέληνος,

 Η επόμενη φορά που η πανσέληνος θα έλθει ακόμη πιο κοντά στη Γη, θα είναι στις 25 Νοεμβρίου 2034.

Μπουγέλωμα... στον Αντετοκούνμπο μετά το «επικό» κάρφωμα με τους Θάντερ (vids)

Ακόμη έναν εξαιρετικό αγώνα είχε ο έλληνας διεθνής μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Όταν επέστρεψε στα αποδυτήρια της ομάδας του μάλιστα τον περίμενε μία… έκπληξη.
Ο Greek Freak αγωνίστηκε 40 λεπτά, σημειώνοντας 23 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ένα δικό του καλάθι – με κάρφωμα – ήταν αυτό που έκρινε το τελικό 95-97 για τους Μπακς στον εκτός έδρας αγώνα.

Χορήγηση ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς

Άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που έφτασαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γειτονική χώρα τον Ιούλιο του 2016 δόθηκε σήμερα από την 3η Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου.