ΜΠΡΑΒΟ! Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου στο φιλικό Εθνική Ελλάδας 2004 - Inter Forever 1-1

Η παρουσία τους στο γήπεδο είναι για έναν πολύ καλό σκοπό και όχι μόνο για να δουν τους παλαίμαχους άσους των δύο ομάδων.
Πάνω από 15.000 θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διεθνών που δόξασαν τη χώρα μας το 2004, αλλά και των μεγάλων αστέρων της Ίντερ του παρελθόντος και βρίσκονται στο Παγκρήτιο για το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας 2004 και την Inter Forever!

Castello Bibelli: Το Καστέλο της Κέρκυρας σε διαγωνισμό από το ΤΑΙΠΕΔ

Την εκκίνηση της διαγωνιστικής διαδικασίας για το Castello Bibelli και άλλα 10 ακίνητα ανακοίνωσε την Τετάρτη το ΤΑΙΠΕΔ
Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει την εκκίνηση της διαγωνιστικής διαδικασίας με αντικείμενο την αξιοποίηση τμήματος του “Castello Bibelli”, στην περιοχή "Κάτω Κορακιάνα", Δήμος Κέρκυρας, Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων,

Τα καρτέλ της Κολομβίας πίσω από τις κλοπές στα τέσσερα νοσοκομεία

Τι αποκάλυψε η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τις διεθνείς Αρχές, για τη δράση του κυκλώματος που δρούσε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Πώς έκλεβαν, με ποιον τρόπο μετέφεραν και πού χρησιμοποιούσαν τον ιατρικό εξοπλισμό
Τα καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας βρίσκονται τελικά πίσω από τη μεγάλη κλοπή των γαστροσκοπίων από τέσσερα νοσοκομεία της Ελλάδας και συγκεκριμένα του Αγ. Σάββα, της Λαμίας, του Βόλου και της Λάρισας.

To τεράστιο θησαυροφυλάκιο του Κατάρ

Το Κατάρ είναι μια μικρή χώρα με ένα μεγάλο …περιουσιολόγιο. Πώς θα επηρεαστεί από τις εξελίξεις;
Η χώρα του Κόλπου βρίσκεται στο επίκεντρο μιας βαθύτατης διπλωματικής κρίσης, αφότου η Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν, η Αίγυπτος, η Υεμένη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις τους μαζί της τη Δευτέρα.
Οι μετοχές έπεσαν κατά 7% στη Ντόχα, καθώς οι επενδυτές εκδήλωσαν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις.

Οι Φρουροί της Επανάστασης κατηγορούν τη Σ. Αραβία για τις επιθέσεις..WATCH PRESS TV NEWS HEADLINES

Οι Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης είναι οι θεματοφύλακες του θεοκρατικού καθεστώτος. Εξαπολύουν τα βέλη τους κατά της Σ. Αραβίας για τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στη Τεχεράνη
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν κατηγόρησαν σήμερα τη Σαουδική Αραβία ως υπεύθυνη για τις επιθέσεις που σημειώθηκαν στην Τεχεράνη και είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 12 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 43.

Ιρανοί οι δράστες των επιθέσεων στην Τεχεράνη-Iran’s parliament, Imam Khomeini's Mausoleum come under attack.

Οι δράστες των επιθέσεων στην Τεχεράνη, οι οποίες είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες άλλοι, ήσαν Ιρανοί, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ισλαμικής Δημοκρατίας στην ιρανική κρατική τηλεόραση, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Τα ντοκουμέντα των αιματηρών επιθέσεων στο Ιράν

Το πρακτορείο ειδήσεων AMAQ της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος δημοσιοποίησε ένα βίντεο που δείχνει έναν ένοπλο μέσα στο ιρανικό κοινοβούλιο όπου πραγματοποιήθηκε επίθεση. Ακόμη ένα βίντεο με ανατίναξη βομβιστή αυτοκτονίας έξω από το μαυσωλείο, ήρθε στη δημοσιότητα 
 (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Τρόμος σήμερα στην Τεχεράνη με δύο επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι τζιχαντιστές στην πρώτη μεγάλη επίθεση που έχουν πραγματοποιήσει ποτέ στο Ιράν.

Tehran MP Elias Hazrati has said that the assailants were armed with two Kalashnikovs and a handgun.

Iran’s Parliament (Majlis) and the Mausoleum of the late founder of the Islamic Republic Imam Khomeini in the capital Tehran have come under armed attack.
At least four gunmen have reportedly intruded into the premises of the Majlis, opening fire on the security guards there.
According to Tasnim news agency, at least eight people have been injured in the shooting attack on Wednesday.Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την επίθεση  foto-video

Iran’s parliament, Imam Khomeini's Mausoleum come under attack

At least four gunmen have reportedly intruded into the premises of Iran’s Majlis (Parliament), opening fire on the security guards there.
According to the Tasnim news agency, at least eight people have been injured in the shooting attack on Wednesday.
According to some lawmakers, a security guard has been killed in the firefight.
The assault has forced a lockdown on the legislature.

Πυροβολισμοί στο κοινοβούλιο του Ιράν

Πυροβολισμοί σημειώνονται αυτή την ώρα στο κοινοβούλιο του Ιράν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις ένοπλοι άνδρες εισέβαλλαν στη βουλή στη Τεχεράνη και πυροβόλησαν τους φρουρούς.
Το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, ενώ πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί κάνουν λόγο για κατάσταση ομηρίας.