Εκτός Alpha o Θάνος Δημάδης για τα όσα συνέβησαν στη Νέα Υόρκη

Εκτός τηλεοπτικού σταθμού, Alpha, βρέθηκε ο δημοσιογράφος, Θάνος Δημάδης, μετά την υπόθεση της πλαστογραφίας της υπογραφής συνεργάτη του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά και της παρακολούθησης με μεταμφίεση στη Νέα Υόρκη. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο

Απολύθηκε από το STAR Channel o καρναβαλιστής Δημήτρης Σουλτογιάννης

Η δήλωση του δημοσιογράφου για τα όσα συνέβησαν φαίνεται πως δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους του καναλιού, οι οποίοι αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους μαζί του. 
Την πόρτα της εξόδου έδειξε το STAR μερικές ώρες μετά το

ΡΟΥΚΕΤΕΣ από την ΕΣΗΕΑ για τα μασκαραλίκια στη Νέα Υόρκη

“Θα μπορούσε να είναι αστείο, αλλά δυστυχώς είναι τραγικό”, τονίζει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωση της για το περιστατικό των “μεταμφιεσμένων” δημοσιογράφων στη Νέα Υόρκη.
“Η μόνη εικόνα μέχρι στιγμής από την κυβερνητική αποστολή στη Νέα Υόρκη είναι ένα φτηνό περιστατικό, που αποπροσανατολίζει από τα σοβαρά ζητήματα”, συνεχίζει στην ανακοίνωση της.

Ο Ρουσόπουλος επιστρέφει

Επιστρέφει. Για άλλους αθόρυβα, για κάποιους θεαματικά, για τον ίδιο καθαρά επί ιδεολογικής βάσεως. Το βέβαιο είναι πως ο πρώην υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Θοδωρής Ρουσόπουλος, έπειτα από οχτώ χρόνια απουσίας από την ενεργό πολιτική επιστρέφει στην ενεργούσα.
Πριν από λίγες εβδομάδες ανέλαβε την προεδρία του Κέντρου Πολιτικής Ερευνας και Επικοινωνίας (ΚΠΕΕ), γεγονός το οποίο

Η πραγματική ιστορία του λουκέτου στην ΕΡΤ

Το απόγευμα της 11ης Ιουνίου 2013 ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος έκλεισαν την ΕΡΤ. Σωστά πολλοί σήμερα με αφορμή την αδειοδότηση των καναλιών και την προφανή αναστάτωση των απειλούμενων με ανεργία εργαζομένων σε ΜΜΕ τα οποία δεν έλαβαν άδεια εθνικής εμβέλειας και ενόψει της συνέχειας της διαδικασίας περιφερειακών αδειών, αναφέρονται στο λουκέτο στην ΕΡΤ από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Οταν η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έβαλε λουκέτο στην ΕΡΤ

Τα σωματεία των δημοσιογράφων, των τεχνικών τηλεόρασης και των διοικητικών υπαλλήλων, τον Ιούλιο του 2013 προχώρησαν σε 24ωρη απεργία στα ιδιωτικά κανάλια - μετόχους της DIGEA, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για το πραξικοπηματικό «μαύρο» στην ΕΡΤ από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου.
Συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου 2013 το μεσημέρι ανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά την απεργία -ώστε να μην προλάβουν οι καναλάρχες να

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΗΣ -Το #perouka_gate και οι λασπολόγοι του ΔΟΛ

Στη σημερινή ηλεκτρονική έκδοση του ΒΗΜΑΤΟΣ επιχειρείται να αντιστραφεί η κωμικοτραγική υπόθεση παρακολούθησης, στησίματος ρεπορτάζ και πλαστογραφίας στην οποία εμπλέκεται και ένας -όχι πια- συνεργάτης της «Εφημερίδας των Συντακτών».
Το vima.gr με φανερή πρόθεση διάχυσης των ευθυνών και -ει δυνατόν- χρέωσης της υπόθεσης σε όλους πλην των πραγματικών ηθικών και φυσικών αυτουργών αυτών των αντιδημοσιογραφικών και παράνομων

Τέλος ο Θάνος Δημάδης από την «Εφημερίδα των Συντακτών» και το periodista.gr (video)

Τη «σαφή και πλήρη αποδοκιμασία» της για τις πρακτικές του εξωτερικού της συνεργάτη, Θάνου Δημάδη, εκφράζει η «Εφημερίδα των Συντακτών», υπογραμμίζοντας ότι «δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις ενέργειες του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψή του», ενώ με δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Δημήτρης Τρίμης τόνισε πως η συνεργασία της εφημερίδας μαζί του έληξε τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Έρχονται τα ΚΕΠ για τα «κόκκινα» δάνεια

Τριάντα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ανοίγουν σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να συμβουλεύουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις για τις ρυθμίσεις των «κόκκινων» δανείων.
Με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, ύψους 15 εκατ. ευρώ αρχίζουν, σύμφωνα με το Έθνος, οι διαδικασίες για τη λειτουργία των 30 Κέντρων Ενημέρωσης – Υποστήριξης Δανειοληπτών.

Tεράστιο τσουνάμι θα «χτυπήσει» το Ηνωμένο Βασίλειο σε τρία χρόνια;

Το 1971 «ξύπνησε» το ηφαίστειο στα Κανάρια Νησιά. Οι επιστήμονες λένε ότι «ξυπνά» μία φορά κάθε 50 έως 70 χρόνια. Θα μπορούσε αυτό να συμβεί σε τρία χρόνια από σήμερα προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές;
Μία επιστήμονας ισχυρίζεται ότι το ηφαίστειο θα εκραγεί σε τρία χρόνια και θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο τσουνάμι που μπορεί να χτυπήσει μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία.

Ελ. Γερασιμίδου προς Θ. Φωτίου για τις περικοπές στις συντάξεις: Έχεις δίκιο Θεανώ μου!

Τις πρόσφατες δηλώσεις της Θεανώς Φωτίου σχετικά με τις περικοπές στις συντάξεις, σχολίασε με καυστικό τρόπο η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Ελένη Γερασιμίδου, απευθύνοντας ανοιχτή επιστολή προς την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας.
Η κα Φωτίου ανέφερε πως «δεν έγινε καμία από τις φοβερές περικοπές που λένε τα ΜΜΕ», προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ηθοποιού,

Η γέφυρα του Μπρούκλιν γέμισε με σωσίβια προσφύγων από τη Χίο- Foto Video.


Με αφορμή την ετήσια γενική συνέλευση του ΟΗΕ, που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη, η οργάνωση Oxfam, θέλησε να στείλει στους ηγέτες, το δικό της μήνυμα για την προσφυγική κρίση, τοποθετώντας σωσίβια προσφύγων από την Χίο, κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν.

Για ένατη φορά πατέρας ο Μελ Γκίμπσον

O 60χρονος ηθοποιός και η 26χρονη σύντροφός του, Rosalind Ross, περιμένουν το παιδί τους στις αρχές του νέου έτους.
Το ένατο παιδί του περιμένει ο Μελ Γκίμπσον καθώς η 26χρονη σύντροφός του Rosalind Ross

Έλαμψε στις ρωσικές εκλογές η Γέλενα Ισινμπάγεβα

Στις κάλπες βρέθηκαν την Κυριακή περισσότεροι από 110 εκατομμύρια Ρώσοι πολίτες, προκειμένου να εκλέξουν τα νέα μέλη του κοινοβουλίου τους. Ανάμεσα σε αυτούς και η Γέλενα Ισινμπάγεβα, η δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ με τα χρώματα της Ρωσίας.
Η 34χρονη αθλήτρια που κατέκτησε τους αιθέρες με τα άλματά της στο επί κοντώ,

Τσουχτερότερα τα πρόστιμα για χειραγώγηση μετοχών

Αυστηρές ποινές περιλαμβάνει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την προστασία της χρηματαγοράς, των χρηματιστηριακών συναλλαγών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που αναρτήθηκε προς διαβούλευση.
Αναλυτικότερα, το νομοσχέδιο θα εφαρμόζεται, μεταξύ των άλλων, σε χρηματοπιστωτικά μέσα που είναι εισηγμένα προς διαπραγμάτευση σε ρυθμιζόμενη αγορά,

Στις εισαγγελικές αρχές το πόρισμα για την Attica Bank

To κουβάρι των δανειδοτήσεων της Τράπεζας Αττικής (Attica Bank) πρόκειται να αρχίσει να ξετυλίγεται αυτή την εβδομάδα με την κατάθεση του πορίσματος ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδος - SSM στις εισαγγελικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι επόπτες, ΕΚΤ και SSM έχουν καταγράψει δεκάδες περιπτώσεις δανειοδοτήσεων, κυρίως εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο που χορηγήθηκαν χωρίς να τηρηθούν τα τραπεζικά κριτήρια

Ξεκινά η δίκη για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κάθονται σήμερα 35 άτομα, κυρίως του επιχειρηματικού και τραπεζικού κλάδου για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά επισφαλή δάνεια εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία χορηγήθηκαν μέσα σε μια πενταετία από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε επιχειρηματίες.

Οι παραλίες που εσείς μας προτείνατε

Το καλοκαίρι τέλειωσε και ο Σεπτέμβρης έχει μπει για τα καλά. Οι αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές διακοπές είναι ακόμη νωπές και η νοσταλγία για τις ξέγνοιαστες μέρες καλά κρατεί.
Το iContact του CNN Greece, η πλατφόρμα που δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες να αφηγηθούν τις δικές τους ιστορίες με λόγια, εικόνες και βίντεο, φιλοξένησε πολλές φωτογραφίες και σχόλια.

Πάργα: Ταξίδι στη «βασιλίσσα» της Ηπείρου (pics)

Η Πάργα είναι το πιο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Ηπείρου και βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρέβεζας.
Είναι χτισμένη στις παρυφές του ενετικού κάστρου.
Περίπου δεκαπέντε χιλιόμετρα από την Πάργα βρίσκεται το σημαντικότερο αρχαίο μνημείο της περιοχής. Πρόκειται για το σπουδαιότερο νεκρομαντείο της αρχαιότητας, το Νεκρομαντείο του Αχέροντα.

Ένα Project για την Άρτα

Μια νέα πρωτοβουλία που αφορά το νομό της Άρτας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον των χρηστών στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για το Project ARTA που στόχο έχει, όπως αναγράφεται και στην επίσημη σελίδα που ανέβηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στο Facebook, την «προβολή και την ανάπτυξη της Άρτας».

Ήττα της Γιουβέντους στο ντέρμπυ της Ιταλίας, πέρασε από την Βαρκελώνη η Ρεάλ Μ. με ρεκόρ

Η Γιουβέντους έχασε στο ντέρμπυ από την Ίντερ, ενώ η Μπαρτσελόνα περίμενε μάταια δώρο από την Εσπανιόλ,αφού η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κλινήρη, πέρασε με νίκη από την Βαρκελώνη, κάνοντας το 4 στα 4.
Η Ίντερ ήταν σε κατάσταση κρίσης (μετά και την ήττα την Πέμπτη από την Χαποέλ Μπερ Σεβά) αλλά απέδειξε ότι η φανέλα της είναι βαριά. Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ στα μέσα του β μέρους με τον Λιχστάινερ.

Ρ. Ντουτέρτε: Δεν προλαβαίνω να τους σκοτώσω όλους

Περισσότερο χρόνο για να λύσει το πρόβλημα των ναρκωτικών στη χώρα του ζήτησε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροδρίγο Ντουτέρτε, καθώς τώρα αντιλήφθηκε πόσο άσχημο είναι το πρόβλημα.
«Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τους σκοτώσω όλους, ακόμα κι αν ήθελα», είπε στους δημοσιογράφους.

Γερμανία: Νέα πανωλεθρία για την Μέρκελ στο Βερολίνο, είσοδος του AfD στο κοινοβούλιο

Μετά το «χαστούκι» των εκλογών στο κρατίδιο του Μεκλεμβούργου -Δυτικής Πομερανίας, το CDU της Άγκελα Μέρκελ δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα σε διάστημα δυο εβδομάδων, αυτή τη φορά στις περιφερειακές εκλογές του Βερολίνου.
Οι Χριστιανοδημοκράτες αναδείχθηκαν δεύτερο κόμμα στις περιφερειακές εκλογές της γερμανικής πρωτεύουσας, πίσω από το SPD, όμως είδαν το ποσοστό τους να συρρικνώνεται στο 17,6%, που είναι το χαμηλότερο που καταγράφεται από την ενοποίηση της Γερμανίας, το 1990.