Το δημόσιο μήνυμα του Γιάννη Ζουγανέλη στον Μανώλη Γλέζο

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σχολίασε μέσω Facebook το άρθρο-παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου και του έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα.
 
Αναλυτικά το σχόλιο του δημοφιλή καλλιτέχνη:

Χάρρυ Κλυνν σε Γλέζο: Κακός σύμβουλος ο πολιτικός ναρκισσισμός σύντροφε. Τα μόνα μπράβο που θα εισπράξεις, θα είναι από τα κατάλοιπα της Σαμαρικής ακροδεξιάς

Βολές του Χάρρυ Κλυνν στον Μανώλη Γλέζο μέσω του προσωπικού ιστολογίου με αφορμή τη συγγνώμη του τελευταίου προς τον ελληνικό λαό

Με σκληρά λόγια αναφέρεται στον Μανώλη Γλέζο, ο Χάρρυ Κλυνν σχολιάζοντας τη συγγνώμη που ζήτησε από το ελληνικό λαό γιατί συνήργησε στον συμβιβασμό.

Τα γκολ της αγωνιστικής (VIDEOS) Ξεχωρίζει η νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το 6-1 του Αστέρα Τρίπολης επί του ΟΦΗ.

Αυτογκόλ του Μαζουακού στο 48΄ μετά από χαμηλή σέντρα του Πράνιτς -  Ο Πέτριτς στο 78΄ το δεύτερο γκολ μετά από νέο λάθος της άμυνας των ερυθρολεύκων - Ο Ντομίνγκεζ το γκολ του Ολυμπιακού με ωραία εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις
Δύο λάθη της άμυνας του Ολυμπιακού έκριναν το ντέρμπι κορυφής στη Λεωφόρο.

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015* Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ - ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΑΡΜΑΤΩΝ

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση καρναβαλιού στην Ελλάδα, που αριθμεί περισσότερα από 180 χρόνια ιστορίας. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν κάθε χρόνο στις 17 Ιανουαρίου, όταν ο τελάλης ανακοινώνει το ξεκίνημα των εορτασμών που λαμβάνουν χώρα λίγες ημέρες μετά στην τελετή έναρξης.

ΣΠΑΡΤΗ Καθαρά Δευτέρα ο ουρανός παίρνει φωτιά!

Οι απόκριες στην Λακωνία τελειώνουν θεαματικά: τα «Αερόστατα της Σπάρτης», ένα από τα πιο αγαπημένα έθιμα μικρών και μεγάλων, εκτοξεύονται το ένα μετά το άλλο και κατακτούν τους αιθέρες, φτάνοντας πολλές φορές ως πέρα ψηλά στις απάτητες πλαγιές του Ταϋγέτου.

Ξεφαντώστε σε κάθε γωνιά της χώρας Πού να πάτε, τι να δείτε το τριήμερο

Γνωστά ή άγνωστα έθιμα αναβιώνουν μέχρι σήμερα, κρατώντας ζωντανή την ελληνική παράδοση
Από τις Γεννίτσαρους και τις Μπούλες στη Νάουσα μέχρι τον Καλόγερο στο Ρέθυμνο, αλλά και τα πάρτι στους δρόμους της Αθήνας, η Ελλάδα προσφέρει δεκάδες διαφορετικές εμπειρίες για το τριήμερο της Απόκριας.