Σούπερ Λίγκα Εργοτέλης - Ολυμπιακός 2-3

Ο Ολυμπιακός... απέδρασε από το Παγκρήτιο, νικώντας 3-2 τον Εργοτέλη με γκολ του Μήτρογλου στο φινάλε! Εξαιρετικό ματς, με πολλές ευκαιρίες και κακή αμυντική συμπεριφορά των «ερυθρολεύκων»!
Μόχθηκε για τα καλά για να φύγει με τη νίκη από το Παγκρήτιο ο Εργοτέλης αλλά τα κατάφερε.

Η Μπάγερν κατάφερε και πάλι να κλέψει την παράσταση συντρίβοντας 6-0 τη Βέρντερ Βρέμης

Σε άλλη μια αγωνιστική η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε και πάλι να βρει τον τρόπο για να ξεχωρίσει!

Η ομάδα του Πεπ Γκουάρντιόλα ήταν απολαυστική. Συνέτριψε με 6-0 τη Βέρντερ Βρέμης και έκλεψε και πάλι πάνω της όλα τα βλέμματα!

Premier League Σαουθάμπτον - Σάντερλαντ 8-0

Εκπληκτικά πράγματα από την Σαουθάμπτον που διέσυρε την Σάντερλαντ με 8-0 (!!!) και παρέμεινε στο -1 από τη 2η θέση. Πρώτη νίκη εντός για Εβερτον. Ψηλώνει η Γουέστ Χαμ.
Ρόναλντ Κούμαν και Γκρατσιάνο Πελέ είχαν αναδειχθεί σε προπονητή και παίκτη του μήνα και έδωσαν συνέχεια κάνοντας αμφότεροι εξαιρετικά τη δουλειά τους σε βάρος της Σάντερλαντ,

Αγγλία Πρόβατα έφαγαν μαριχουάνα αξίας 5.000 ευρώ !

Το πιο παράξενο γεύμα της ζωής του δοκίμασε ένα κοπάδι από πρόβατα στην κομητεία Σάρρεϋ της Αγγλίας, καθώς όταν βγήκαν για βοσκή στα όρια τους αγροκτήματος του ιδιοκτήτη τους, ένα εξ αυτών εντόπισε επτά μαύρες σακούλες οι οποίες, προφανώς, είχαν μια ιδιαίτερη οσμή.

Ποια είναι η σπάνια γαία που στοιχίζει 27 εκατ. δολάρια το γραμμάριο;

Το Καλιφόρνιο 252 είναι ένα στοιχείο που δεν υπάρχει στη φύση, αλλά παράγεται στο εργαστήριο με βομβαρδισμό άλλων στοιχείων, όπως για παράδειγμα του κιουρίου. Ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των σπάνιων γαιών.

La Repubblica χλευάζει Α.Σαμαρά: "Να κάνεις πρόεδρο τον Μαρινάκη του Ολυμπιακού για να γλιτώσεις τις εκλογές"!

Χλευάζει την Ελλάδα και προσωπικά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά η ιταλική εφημερίδας Repubblica σχολιάζοντας τον πανικό και την αδυναμία της κυβέρνησης να βρει τους 180 βουλευτές που χρειάζεται για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γράφει ότι ο Α.Σαμαράς

Τα Καλύτερα Αεροδρόμια του 2014

Εδώ και 18 χρόνια, οι ταξιδιώτες σε SleepingInAirports.com  βαθμολογoύν τα αεροδρόμια όχι μόνο για τον «ύπνο-ικανότητα» τους παράγοντας, αλλά και τις υπηρεσίες, οι ευκολίες και δυνατότητες που προσφέρονται για την ενδιάμεση στάση των επιβατών.

Φωτογραφίες: Αυτό είναι το χειρότερο αεροδρόμιο στον κόσμο

Ο κόσμος έκρινε με βάση την άνεση, τις εγκαταστάσεις, την καθαριότητα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους επιβάτες
Το αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ στο Πακιστάν ψηφίστηκε ως το χειρότερο αεροδρόμιο στον κόσμο σε μεγάλη ετήσια δημοσκόπηση, εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση εκείνο της Μανίλα στις Φιλιππίνες που «κρατούσε τα σκήπτρα» τα τελευταία τρία χρόνια. 

Τεχνολογία- Πρωτιά Ελλήνων μαθητών σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό προγραμματισμού

Σύμφωνα με το European Schoolnet, η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή των ευρωπαϊκών χωρών που πρωτοπορούν στο κομμάτι του κώδικα και του προγραμματισμού στα σχολεία
Διάκριση για την Ελλάδα στο σχολικό διαγωνισμό Kodu Kup Europe που πραγματοποιήθηκε στο Innovation Center της Microsoft στις Βρυξέλλες, με την ελληνική ομάδα PN Gaming να κερδίζει την πρώτη θέση.

Τεχνολογία- Η αυτοκινητοβιομηχανία Honda κατασκευάζει ένα αυτόματο όχημα που κινείται μόνο του και αλλάζει λωρίδα.

Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες ​κατασκευάζουν αυτοματοποιημένα οχήματα.
Η τελευταία πρόταση, έρχεται από την Honda.
Η αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευάζει ένα αυτόματο όχημα που κινείται μόνο του και αλλάζει λωρίδα. Το Sedan Acura RLX χρησιμοποιεί ραντάρ μέσης και μεγάλης εμβέλειας, μια κάμερα και ένα λέιζερ σάρωσης για να αισθάνεται το περιβάλλον.

Τεχνολογία- Επαναφορτιζόμενο φέρι μποτ στα νερά της Στοκχόλμης

Ένα διαφορετικό φέρι μποτ κάνει δρομολόγια στην σουηδική πρωτεύουσα. Ονομάζεται Μόβιτζ, εδρεύει στην Στοκχόλμη και κινείται χάρις σε έναν ηλεκτρικό κινητήρα. Δεν χρησιμοποιεί δηλαδή τις συνήθεις ντιζελομηχανές που έχουν τα υπόλοιπα πλοία της κατηγορίας του.

Η Charli XCX ετοιμάζει τον τρίτο της δίσκο - le mag Βιντεο.

Η Charli XCX είναι ένα από τα νέα αστέρια της βρετανικής ποπ σκηνής. Το τραγούδι της, «Boom Clap» μπήκε στο Top 10, πουλώντας 1,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ήταν στο σάουντρακ της ταινίας «Το λάθος αστέρι» και θα περιλαμβάνεται στον καινούργιο της δίσκο με τίτλο «Sucker», που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιανουαρίου. Αυτή είναι η τρίτη της δισκογραφική δουλειά.

Μουσείο ηλεκτρικής κιθάρας κοντά στον αρκτικό κύκλο

Η σουηδική πόλη Ούμεο διαθέτει ένα από τα καλύτερα μουσεία με ηλεκτρικές κιθάρες στον κόσμο. Το μουσείο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2014, χάρις στο ότι η πόλη είναι φέτος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Τα δίδυμα αδέλφια Ahden έχουν στην κατοχή τους την μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή από ηλεκτρικές κιθάρες στον κόσμο:

Τεχνολογία- Οι κόκκινοι τηλεφωνικοί θάλαμοι στο Λονδίνο θα φορτίζουν κινητά - hi-tech Βιντεο.

Οι πασίγνωστοι κόκκινοι τηλεφωνικοί θάλαμοι στο Λονδίνο, γίνονται σταδιακά πράσινοι και αυτό δεν αφορά μόνο το χρώμα τους. Μεταμορφώνονται ουσιαστικά σε σταθμούς φόρτισης κινητών τηλεφώνων με τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας. Πρόκειται για παροχή που είναι δωρεάν, παρόλο που οι χρήστες της θα παρακολουθούν διαφημίσεις, όσο το κινητό τους φορτίζει.

Τεχνολογία -Μήπως η συλλογική ευτυχία εξαρτάται από το DNA μας;

Η Δανία βγαίνει συνήθως πρώτη στις έρευνες που έχουν να κάνουν με το ευ ζην και τους δείκτες ευημερίας των κατοίκων του πλανήτη. Βρετανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι ίσως έχουν την απάντηση γιατί οι Δανοί είναι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο.

Συρία: Μέλη του ΙΚΙΛ «μαθαίνουν να πετούν μαχητικά αεροπλάνα»

Μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος φέρονται να εκπαιδεύονται στην πτήση μαχητικών αεροσκαφών.

Στην ανακοίνωση αυτή προέβη το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες στο Χαλέπι.