ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Το θράσος του μιντιακού συστήματος και των καναλαρχών στην Ελλάδα δεν έχει κανένα απολύτως όριο.

«ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ» ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΟΤΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΟΤΕ PLUS

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση προχώρησε η διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ, εντάσσοντας στην ΟΤΕ Α.Ε. και στην COSMOTE e-value, 100% θυγατρική του oμίλου ΟΤΕ, όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας ΟΤΕ Plus.

H ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η ώρα της κρίσης για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου έφτασε... Η πολυαναμενόμενη δίκη του για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ξεκινά αύριο το πρωί (25η Φεβρουαρίου), ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, το οποίο συγκροτήθηκε για την περίπτωση αυτή έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια.

Βαρουφάκης στο CNN: Eυσύνοπτη και περιεκτική η λίστα

Νέα συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN και στην Κριστιάν Αμανπούρ παραχώρησε ο έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Ερωτηθείς σε συνέντευξη του στο CNN και στην Κριστιάν Αμανπούρ, το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας,

Σοβαρά τρεις τραυματίες, οι δύο αστυνομικοί στην εθνική Αθηνών - Λαμίας

Oι αστυνομικοί ήταν πλήρωμα περιπολικού που επιλαμβάνονταν σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, μετά τα τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου.
Σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας δύο αστυνομικοί από το τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων στην Αταλάντη και ένας υπάλληλος της Νέας Οδού,

ΗΠΑ: Σφοδρό κύμα ψύχους σε Τέξας και Λουϊζιάνα

Οι νότιες και δυτικές ΗΠΑ δοκιμάζονται από τις ισχυρές χιονοπτώσεις που σημειώνονται τις τελευταίες ώρες λόγω του σφοδρού κύματος ψύχους.
Κακοκαιρία σαρώνει τις νότιες και δυτικές ΗΠΑ προκαλώντας την ακύρωση εκατοντάδων πτήσεων και το κλείσιμο σχολείων την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Αυτή είναι η λίστα των μεταρρυθμίσεων της Αθήνας

Τα δύο non-paper της κυβέρνησης, τα μέτρα προς τους δανειστές και η σύγκρισή τους με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.
Να εξασφαλίσει την έγκριση του Eurogroup ώστε να υλοποιήσει άμεσα ένα μέρος από το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» χωρίς όμως να προκαλέσει δημοσιονομικούς «τριγμούς», θα επιχειρήσει η κυβέρνηση

Πως σχολιάζουν την ελληνική πρόταση τα διεθνή ΜΜΕ

Ανακούφιση αλλά και ανησυχία, κυρίως από πληροφορίες ότι η Αθήνα προτίθεται αν καταθέσει την Τρίτη το πρωι τις προτάσεις της, κυριαρχούν στα διεθνή Μέσα.

«Η Ελλάδα θα στείλει την λίστα των μεταρρυθμίσεων στο Eurogroup την Τρίτη, χάνοντας την διορία της Δευτέρας τιτλοφορείται το επείγον τηλεγράφημα του Reuters από την Αθήνα.

Ιταλία: Συμφωνία με την Ελβετία για το άνοιγμα των «ύποπτων» τραπεζικών λογαριασμών

Διατραπεζική συμφωνία υπέγραψαν σήμερα η Ιταλία και η Ελβετία για την άρση του τραπεζικού απορρήτου. Την συμφωνία υπέγραψε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, Πιερ Κάρλο Πάντοαν με την Ελβετίδα ομόλογό του Έβελιν Βίντμερ Σλούμπφ.

Λαγκάρντ: Ηρθε η ώρα ν΄ακούσουμε ο ένας τον άλλον

Να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και στους πιστωτές της, ζήτησε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας με την Αριάνα Χάφινγκτον, σήμερα το πρωί. Η συνομιλία τους μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα της Huffington Post.
Λαγκάρντ: Ηρθε η ώρα ν΄ακούσουμε ο ένας τον άλλον

Συνάντηση Τσίπρα-Μίκη Θεοδωράκη το πρωί της Τρίτης

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη για το άρθρο του
Συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη θα έχει το πρωί της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας δύο ημέρες μετά το άρθρο που έγραψε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης και με το οποίο καλούσε τον πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων, να πει «όχι» στο «nein» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Οσκαρ 2015: Όλα τα αστέρια στο κόκκινο χαλί - Η ταινία «Birdman» μεγάλος νικητής στα ανεξάρτητα βραβεία Spirit

Από τις πρώτες υποψήφιες της βραδιάς που έκαναν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί ήταν η Πατρίτσια Αρκέτ. Διεκδικεί το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ταινία Boyhood, του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Συνοδευόταν από την κόρη της αλλά και την αδερφή της και επίσης ηθοποιό Ροζάνα Αρκέτ.

Συριανό Καρναβάλι 2015[Photos]

Παρά τη βροχή η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά, ενώ το γλέντι άναψε στην πλατεία Μιαούλη τις απογευματινές ώρες.
Η 5η διοργάνωση Συριανού καρναβαλιού ξεκίνησε στις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου.

Διαδήλωση στη Μαδρίτη κατά της λιτότητας και της κυβέρνησης Ραχόι

Ενάντια στις πολιτικές λιτότητας της συντηρητικής κυβέρνησης του Μαριάνο Ραχόι διαδήλωσαν την Κυριακή χιλιάδες Ισπανοί στο κέντρο της Μαδρίτης. 

Πάτρα: Υπό βροχή η μεγάλη παρέλαση με πρωταγωνιστές τους 35.000 καρναβαλιστές

Μπορεί η βροχή να μην σταμάτησε ούτε λεπτό καθ΄ όλη τη διάρκεια της τετράωρης μεγάλης παρέλασης του πατρινού καρναβαλιού, όμως δεν κατάφερε να πτοήσει τους 35.000 καρναβαλιστές, που κατάφεραν να μεταδώσουν στους θεατές μηνύματα αισιοδοξίας, ελπίδας και χαράς για τη ζωή.
Η τρέχουσα επικαιρότητα κυριάρχησε στο σατιρικό, καρναβαλικό πνεύμα, τόσο των αρμάτων του δήμου Πατρέων, όσο και των πληρωμάτων του κρυμμένου θησαυρού, με ευφάνταστες και συναρπαστικές μεταμορφώσεις, ενώ δεν έλειψαν εμπνεύσεις και αφορμές από μια ευρύτατη θεματολογία.

Επιστολή με τα μέτρα στέλνει η κυβέρνηση στους θεσμούς

Τρισέλιδη επιστολή με τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η Ελλάδα στέλνει σε ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ το υπουργείο Οικονομικών. Στόχος είναι οι θεσμοί να στείλουν τις παρατηρήσεις τους προκειμένου να ληφθούν υπόψη στην τελική επιστολή που θα τους κοινοποιήσει τη Δευτέρα η κυβέρνηση.

ΕΡΤ Οpen Σούπερ Λίγκα: Το πανόραμα της 25ης αγωνιστικής

Μεγάλος νικητής του ντέρμπυ των «αιωνίων» ήταν ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 2-1 στη Λεωφόρο επί του αγνώριστου τα τελευταία παιχνίδια Ολυμπιακού και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου, καθώς μείωσε στους τρεις βαθμούς την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.