ΣΕΞ & ΣΧΕΣΕΙΣ- Τρία σέξι χαρακτηριστικά που έχουν οι ελκυστικοί άνθρωποι

Τι κάνει κάποιον ελκυστικό; Ο τρόπος που μιλάει, που ντύνεται, που σχετίζεται με τους άλλους ή οι επιλογές που κάνει και τα ενδιαφέροντα που έχει; Ιδού 3 βασικά χαρακτηριστικά των ελκυστικών ανθρώπων.
Περιέργεια και ενδιαφέρον. Τα ελκυστικά άτομα είναι εκείνα που ενδιαφέρονται για τους άλλους, ρωτούν, θέλουν να μάθουν και να κατανοήσουν αυτόν που έχουν απέναντί τους.

Super League: Ρετιρέ για Παναθηναϊκό, 3-1 τον Αστέρα

Στο… ρετιρέ της βαθμολογίας της Super League παρέμεινε ο Παναθηναϊκός μετά την αποψινή νίκη του, με σκορ 3-1, επί του Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στην αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο Παναθηναϊκός -μετά την ήττα του από την Θέλτα στην Ισπανία με 2-0 για το Europa League μεσοβδόμαδα- εμφανίστηκε ουσιαστικός και αποφασιστικός από το ξεκίνημα του ματς.

Το μοντέλο με το απίστευτο πρόσωπο και το αγαλματένιο σώμα

Από τη στιγμή που πόζαρε στο Playboy, η Ρέιτσελ Μόντερσον, πέρασε στο επίπεδο της διεθνούς αναγνώρισης αν και μέχρι τότε οι δουλειές της ήταν πάρα πολλές και άκρως επιτυχημένες.

Η 25χρονη καλλονή από τον Καναδά διαφημίζει κυρίως εσώρουχα και το κάνει πάρα πολύ καλά. Οι αναλογίες του σώματός της αλλά κυρίως το άκρως αισθησιακό της πρόσωπο, την κατατάσσουν μέσα στα πιο όμορφα μοντέλα του πλανήτη. Δικαίως…

Αμαρτωλές φωτογραφίες από XXL στήθη

Τέτοια πλούσια προσόντα σπάνια βρίσκεις και τα χαζεύεις ατελείωτες ώρες.

 Και πώς να γίνει διαφορετικά καθώς η γυναίκα διαθέτει ένα μπούστο-μαγνήτη.

Υπάρχει ομορφότερο θέαμα από δύο πλούσια στήθη; Η Σάρλοτ ΜακΚίνι μάς χαρίζει τις πιο πληθωρικές πόζες.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Ελληνίδα με το καλύτερο φυσικό στήθος! (ΦΩΤΟ)

Μιλάμε για απίστευτο κορίτσαρο, μοντέλο στο επάγγελμα, με ασύλληπτα μη σιλικονάτα προσόντα έτοιμα να εκραγούν! Αντέχετε να τα δείτε γυμνά; «Κλικ» και καλή διασκέδαση!
Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε την Ελληνίδα με το καλύτερο φυσικό στήθος στη σόουμπιζ.
Δεν είνα τυχαίο, άλλωστε, ότι και η ίδια έχει παραδεχθεί πολλές φορές δημόσια πως το πιο συχνό κομπλιμέντο που ακούει είναι για τα πλούσια προσόντα της.

Υπόθεση για ένα ρόλο ήταν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Ολυμπιακός Αεκ 3-0

Ο Ολυμπιακός σε ρόλο πρωταγωνιστή επικράτησε 3-0 της ΑΕΚ που… ναυάγησε στο Φάληρο, στο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League.
Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη νίκη με επιβλητική εμφάνιση και γκολ από τους Ιντέγε (7'), Μάρτινς (64') και Φορτούνη (79').

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0 (Novasports 1)

Γκολ:
7' Ιντέγε, 64' Μάρτινς, 79' Φορτούνης
9' δοκάρι ο Σεμπά
87'  δοκάρι ο Μπακασέτας

Η Sydney Ladd «διαφημίζει» τα κάλλη της βόλτα στον λογαριασμό της στο Instagram

Η Sydney Ladd συνηθίζει να ποζάρει με ελάχιστα έως καθόλου ρούχα ενώ σε μία ύστατη προσπάθεια να αποδείξει ότι είναι σεμνή κρύβει το στήθος της με τα χέρια της.
Το μοντέλο από την Καλιφόρνια τροφοδοτεί συνεχώς τον λογαριασμό της στο Instagram με αποκαλυπτικές φωτογραφίες της κερδίζοντας το ανδρικό κοινό με τα κάλλη της.

Η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη μας εκπλήσει ανεβάζοντας μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram (εικόνα)

Δύσκολα θα πίστευε κανείς πως η εκρηκτική, Adriana Lima, δεν ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες της στο Instagram, όπως συνηθίζουν τα περισσότερα μοντέλα. Κι όμως είναι γεγονός!
To 36χρονο μοντέλο είπε να κάνει την διαφορά για μία φορά και να ανεβάσει μία πιο προκλητική φωτογραφία από  αυτές που την έχουμε συνηθίσει!
Πιο συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία της μέσα στο μπάνιο, στην οποία κάλυπτε μόνο τα επίμαχα σημεία, σχολιάζοντας από κάτω: «Ποτέ δεν ανεβάζω τέτοιου είδους φωτογραφίες, αλλά… εδώ είμαστε».

'Τέρμα τα γκάζια' στη Λάρισα: Ελληνική φόρμουλα VS F-16

Τι δουλειά είχαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λάρισας, μια Lamborghini, το μονοθέσιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ένα F-16 της ΠΑ; (Pics+Vid) 
Μια απίστευτη κόντρα μεταξύ του καλύτερου μαχητικού αεροσκάφους που διαθέτει η χώρα μας, του F-16, και του μονοθέσιου αυτοκινήτου "Θηρεύς" που κατασκεύασαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, στα πλαίσια της συνεργασίας του Πανεπιστημίου με την Πολεμική Αεροπορία.

F1: Ο Ρικιάρντο νίκησε στο επεισοδιακό Grand Prix της Μαλαισίας, εγκατέλειψε ο Χάμιλτον

Το πλέον συναρπαστικό Grand Prix της χρονιάς έγινε στη Μαλαισία, ξεκινώντας με επεισοδιακή εκκίνηση και σύγκρουση των Φέτελ-Ρόσμπεργκ, που έστειλε τον Γερμανό πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην τελευταία θέση. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα έσπασε ο κινητήρας του πρωτοπόρου Χάμιλτον, που εγκατέλειψε και ο Ρικιάρντο (που είχε χάσει με παρόμοιο τρόπο στο Μονακό) με την Red Bull ανέβηκε στην πρώτη θέση.

«O Ιπτάμενος Ολλανδός» παίρνει την ανατρεπτική νίκη στο Red Bull Art of Motion!

Ο Ολλανδός Bart van der Linden, εντυπωσίασε πλήθος και κριτική επιτροπή κατακτώντας τη νίκη σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες στην ιστορία του παγκόσμιου freerunning διαγωνισμού, του Red Bull Art of Motion.

Σαντορίνη, Ελλάδα – Με φόντο το απαράμιλλο σκηνικό της Οίας, ο Bart van der Linden αναδείχθηκε για πρώτη φορά νικητής στην έκτη χρονιά του Red Bull Art of Motion.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Θιάσου Όπερας και Χοροδράματος της Κίνας στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είχε τη χαρά να υποδεχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, την περίφημη  Συμφωνική Ορχήστρα του Θιάσου Όπερας και Χοροδράματος της Κίνας.
 
 Η συμφωνική ορχήστρα που ιδρύθηκε το 1951 έχει καταφέρει στο πέρασμα των χρόνων να καινοτομήσει και να επιλέξει μια διαδρομή για την τέχνη που αναδεικνύει τη εθνική κουλτούρα και συνδυάζει την καλαισθησία και τη δημοτικότητα.

O Ρότζερ Γουότερς σε συναυλία του επέκρινε τον μεξικανό πρόεδρο και έβρισε τον Τραμπ

Κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Μεξικό, ο βρετανός τραγουδιστής Ρότζερ Γουότερς, συνιδρυτής των Pink Floyd, κάλεσε τον μεξικανό πρόεδρο να παραιτηθεί και έβρισε τον Ντόναλντ Τραμπ που θέλει να ανεγείρει ένα τείχος ανάμεσα στο Μεξικό και τις ΗΠΑ.
Μπροστά σε 170.000 θεατές, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία της Πόλης του Μεξικού γι’ αυτή τη δωρεάν συναυλία, ο Ρότζερ Γουότερς υπενθύμισε πως 28.000 άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί από το 2012 σ’ όλο το Μεξικό,

Μουσικός του δρόμου τραγουδάει Aerosmith και ξαφνικά εμφανίζεται ο Steve Tyler! (βίντεο)

Ένας πλανόδιος μουσικός παίζει με την κιθάρα του και τραγουδάει το «I Don’t Want to Miss a Thing» των Aerosmith. Αρκετός κόσμος έχει μαζευτεί γύρω του και τον παρακολουθεί, όταν ξαφνικά ανάμεσα στο πλήθος βρίσκεται ο Steve Tyler, ο τραγουδιστής των Aerosmith ο οποίος και αποφασίζει να πάει κοντά στον μουσικό του δρόμου και να τραγουδήσουν μαζί τη μεγάλη του επιτυχία!

Super League: το Ολυμπιακός-ΑΕΚ επισκιάζει τα υπόλοιπα ματς της 6ης αγωνιστικής

Η δράση στο Ελληνικό πρωτάθλημα κινείται γύρω από το πρώτο μεγάλο ντέρμπυ της χρονιάς, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Βέροια. Εκτός έδρας νίκες για ΠΑΣ και Πανιώνιο.

Σε πίεση ο Ολυμπιακός

Εκτός από το γεγονός ότι αγωνίζεται στην έδρα του, για τον Ολυμπιακό το τρίποντο αποτελεί

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ βάθους σε σπήλαιο της Τσεχίας

Ένα σπήλαιο στην Τσεχία, το Χράνικα Πρόπαστ, είναι πλημμυρισμένο με νερό σε βάθος που φθάνει τα 404 μέτρα, περισσότερα από κάθε άλλο που έχει ανακαλυφθεί στον κόσμο.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η εξερεύνηση του σπηλαίου από Πολωνούς και Τσέχους σπηλαιοκαταδύτες με τη βοήθεια ενός τηλεκατευθυνόμενου υποβρύχιου ρομπότ (ROV), καθώς βάθη κάτω από τα 400 μέτρα είναι πέρα από τα όρια της σπηλαιοκατάδυσης από άνθρωπο.

Στο σφυρί η επιστολή που επιβεβαιώνει το θανατηφόρο ερωτικό τρίο της Μονρόε με τους Κένεντι

Για περισσότερο από μισό αιώνα η φήμη ότι η Μέριλιν Μονρόε ήταν ερωμένη του Μπόμπι Κένεντι παρέμενε αυτό ακριβώς, μια φήμη. Σήμερα η σχέση επιβεβαιώνεται με τον πιο ειλικρινή τρόπο. Η πιο πειστική απόδειξη η επιστολή που έγραψε η μικρότερη αδελφή των Μπόμπι και Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, Τζιν Κένεντι Σμιθ στη Μονρόε.
"Έμαθα ότι εσύ και ο Μπόμπι είστε μαζί. Θα θέλαμε να έρθεις μαζί του στο επόμενο ταξίδι του ανατολικά" γράφει η Κένεντι.

Ξεκίνησε το φεστιβάλ «FeelRussia» στην Αθήνα

Τις κύριες δημιουργικές τάσεις και εξελίξεις στον ρωσικό πολιτισμό και την τέχνη θέλει να μας συστήσει το Φεστιβάλ Ρωσικού Πολιτισμού «FeelRussia», που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, την 1 και 2 Οκτωβρίου, στην Αθήνα.
Το φεστιβάλ –ένα πολυποίκιλο έργο, σχεδιασμένο για ευρύ κοινό– διεξάγεται για το 2016 σε επτά χώρες: Καζακστάν, Αυστρία, Γερμανία, Εσθονία, Ισπανία, Ελλάδα και Ιταλία. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συναυλίες,

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ραγδαίες εξελίξεις στον Alpha μετά τις σφαλιάρες για τις τηλεοπτικές άδειες

Απίστευτο κι όμως αληθινό: από κει που το δελτίο ειδήσεων του ALPHA αφιέρωνε καθημερινά όλο του το χρόνο στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, με καταγγελίες και αποκαλύψεις εναντίον υπερθεματιστών, αλλά και για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, αγνοώντας τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας με επιδεικτικό τρόπο…

Ο Κοντομηνάς δεν είχε 5 εκατ. ευρώ για να μην τον μπαγλαρώσουν, αλλά έχει 61 εκατ. ευρώ για τηλεοπτική άδεια(;)

Κοντεύουν περίπου τρία χρόνια από τότε που ο ισχυρός άνδρας του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς - ο οποίος μετά τον αποκλεισμό του από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έχει εξαπολύσει λυσσαλέα επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης και των ανταγωνιστών του - είχε βρεθεί κατηγορούμενος για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και συγκεκριμένα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων.

Ο Νίκος Παππάς μιλά με ονόματα και διευθύνσεις στο Der Spiegel για τους βαρόνους των ΜΜΕ

Οι περισσότεροι παρατηρητές είναι πάντως της γνώμης, αναφέρει το Spiegel, ότι το ελληνικό τηλεοπτικό σκηνικό πρέπει να μπει σε τάξη. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν συσσωρεύσει χρέη ύψους πολλών εκατομμυρίων. Σε καμιά άλλη χώρα της Ευρώπης η εμπιστοσύνη των πολιτών στην τηλεόραση δεν είναι τόσο χαμηλή, όπως αποδεικνύει μια πρόσφατη έρευνα της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης EBU, όπως υπενθυμίζει.

Η «αλά Κρητικά» απάντηση Πολάκη στη μήνυση Σαλμά

Με μια μαντινάδα «υποδέχτηκε» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς, με αφορμή τις καταγγελίες του από το βήμα τις Βουλής.
«Έμαθα ότι μου έκανε μήνυση και αγωγή ο κος Σαλμάς. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Πολάκης, συνοδεύοντας την απάντησή του με μία μαντινάδα:

Τα παραπεμπτικά του Σαλμά και η ζημιά στον ΕΟΠΠΥ

Τη στιγμή που ο Μάριος Σαλμάς πάει στα δικαστήρια τον Παύλο Πολάκη η «Εφημερίδα των Συντακτών» αποκαλύπτει τα έγγραφα που δείχνουν τη ζημιά που προκλήθηκε στον ΕΟΠΠΥ από τα παραπεμπτικά που υπέγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
Η ζημιά υπολογίζεται σε τουλάχιστον 825.000 ευρώ, ενώ στο θέμα εμπλέονται πρώην υπουργοί όπως ο Μάκης Βορίδης και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο καταμαράν του κόσμου: Σαν να μένεις σε χλιδάτη βίλα (φωτό)

Σχεδιάζεται και παράγεται από το ναυπηγείο Pendennis Shipyard, έχει 44 μέτρα μήκος και17 μέτρα πλάτος. Στο εσωτερικό, το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα με δύο πανομοιότυπες σουίτες και πολλά άλλα υπνοδωμάτια, στο κύτος του σκάφους.

Η διάταξη του σκάφους είναι απλή: υπάρχει ένα κάτω κατάστρωμα, το οποίο περιλαμβάνει δωμάτια για τους επισκέπτες και το προσωπικό, ένα μεσαίο κατάστρωμα το οποίο στεγάζει