Μέσα σε τετραήμερα πάρτι «σεξουαλικού νησιού» με 100 γυναίκες και απεριόριστα ναρκωτικά, ποτά και μπουκίτσες

 Το αμφιλεγόμενο πάρτι του Sex Island επέστρεψε και διαφημίζει εκδηλώσεις για την Ημέρα του Πατέρα, όπου οι μπαμπάδες μπορούν να κάνουν «απεριόριστο σεξ» με μια επιλογή 50 γυναικών που η «αποστολή» τους είναι να τους κάνουν να αισθάνονται «βασιλείς».

Κολλήσατε για ένα δώρο για την Ημέρα του Πατέρα; Λοιπόν, αυτή η ιστορία πιθανότατα δεν είναι για εσάς - εκτός φυσικά και αν θέλατε να περιποιηθείτε τον γέρο σας σε μια περιβόητη διακοπές σεξ και ναρκωτικών.

Αν ναι, μπορεί να θέλετε να βγάλετε

Οι ΗΠΑ στέλνουν αντιτορπιλικά για να παρακολουθήσουν ρωσικό πολεμικό πλοίο που μεταφέρει υπερηχητικά όπλα κοντά στην Κούβα

 Οι ΗΠΑ έστειλαν δύο αντιτορπιλικά για να παρακολουθήσουν μια ρωσική ναυτική φρεγάτα και ένα πυρηνοκίνητο υποβρύχιο που διεξήγαγε ασκήσεις πυραύλων στον Ατλαντικό Ωκεανό ενώ κατευθυνόταν προς την Κούβα.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είπε ότι οι ασκήσεις για την πρόκληση μνήμης στον Ψυχρό Πόλεμο, από το υποβρύχιο Kazan και το πολεμικό πλοίο Admiral Gorshkov, περιελάμβαναν εκτόξευση πυραύλων υψηλής ακρίβειας σε εικονικούς εχθρικούς στόχους.
Η Αβάνα είπε ότι κανένα από τα πλοία δεν φέρει πυρηνικά όπλα και η Ουάσιγκτον πρόσθεσε ότι οι ασκήσεις «δεν αποτελούν άμεση απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες»

Η περιβόητη φυλακή των «Δίδυμων Πύργων» γεμάτη περιττώματα, όπου οι θάνατοι κρατουμένων απλώς αυξάνονται

 Η διαβόητη φυλακή των Twin Towers στο Downtown LA είναι γνωστή για τις «βάρβαρες» και συνωστισμένες συνθήκες όπου οι τρόφιμοι έχουν βρεθεί δεμένοι σε τραπέζια και καλυμμένοι στη δική τους πισίνα.

Μια φυλακή της κόλασης όπου οι κρατούμενοι φέρεται να ήταν δεσμευμένοι σε τραπέζια και να μαραζώνουν στα σκουπίδια τους, έχει δει τα ποσοστά θανάτων να αυξάνονται.

Η υπερπλήρη φυλακή των «Δίδυμων Πύργων» στο κέντρο του Λος Άντζελες επισημάνθηκε πέρυσι από τους γερουσιαστές για τις «τρομερές συνθήκες» της και συγκρίθηκε με μια «χώρα του Τρίτου Κόσμου».

Η G7 επικυρώνει την κλοπή του αιώνα - Συμφωνία για 50 δισ. δολ. στην Ουκρανία από ρωσικά assets

 Η Δύση ανοίγει ακόμη περισσότερο τον ασκό του Αιόλου

Κείμενο σε εξέλιξη...

Οι ηγέτες των G7 κατέληξαν σε συμφωνία για να χρησιμοποιήσουν τα κέρδη από τα «παγωμένα» (στην ουσία, κλεμμένα) περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας, για να χρηματοδοτήσουν την Ουκρανία, μετά από ένα μπαράζ διαφωνιών.
Η συμφωνία αφορά την παροχή «περίπου 50 δισεκ. δολαρίων» στην Ουκρανία με τη στήριξη των μελλοντικών εσόδων από τα κλεμμένα κρατικά assets της Ρωσίας, σύμφωνα με πηγές των Financial Times (FT).

Από τη Μύκονο στο… EURO: Η «τρελή» μέρα του Μάατσεν και το ταξίδι του πατέρα του για χάρη των παπουτσιών του!

 Τελευταία στιγμή κλήθηκε στην αποστολή της Ολλανδίας για το EURO 2024. Ο Ίαν Μάατσεν, βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες από τις διακοπές στη… Μύκονο, στα γήπεδα της Γερμανίας, αλλά χωρίς τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Γι΄αυτό, επιστράτευσε τον πατέρα του!

Ο Ίαν Μάατσεν ζει μερικές από τις πιο… τρελές στιγμές της καριέρας του. Λίγες ημέρες μετά τον χαμένο τελικό του Champions League, ο Ολλανδός απολάμβανε τις διακοπές του στη Μύκονο, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό του!

Πάρτι κάνει η Le Pen σε νέα δημοσκόπηση: Πρώτη η ακροδεξιά με 31%, τρίτος ο Macron με 18%, δεν απειλεί ο συνασπισμός των αριστερών

 Σαρώνει η Le Pen στις δημοσκοπήσεις

Το ακροδεξιό κόμμα της Marine Le Pen Εθνική Συσπείρωση θα κέρδιζε τον πρώτο γύρο των γαλλικών βουλευτικών εκλογών με ποσοστό 31%, ενώ το κόμμα του προέδρου Macron θα έρθει τρίτο με 18%, σύμφωνα με δημοσκόπηση για τις προθέσεις ψήφου δημοσιεύθηκε την Τετάρτη (12/6/2021).
Μια συμμαχία αριστερών κομμάτων θα έπαιρνε το 28% των ψήφων, έδειξε η έρευνα του Elabe για το BFM TV και τη La Tribune Dimanche.

Medvedev (Ρωσία): Μέγιστη ζημιά σε όσους μας έχουν επιβάλλει κυρώσεις - Να τους κάνουμε τη ζωή… εφιάλτη

 O Medvedev ζητά ως απάντηση στις δυτικές κυρώσεις, η Ρωσία να μετατρέψει σε εφιάλτη… τη ζωή της Δύσης.

Η Ρωσία πρέπει να απαντήσει στη Δύση και να προκαλέσει τη μέγιστη δυνατή ζημιά σε όσους της έχουν επιβάλλει κυρώσεις υποστηρίζει ο Dmitry Medvedev, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφάλειας Ρωσίας.
Σε ανάρτηση του στο Telegram o Medvedev ζητά ως απάντηση στις δυτικές κυρώσεις, η Ρωσία να μετατρέψει σε εφιάλτη… τη ζωή της Δύσης.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αναιρέθηκε για δεύτερη φορά η απόφαση αναγνώρισης ελαφρυντικού στον Επαμεινώνδα Κορκονέα

 Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας που είναι μαζί με τον πατέρα της, Νίκο συνήγοροι της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ανέφερε ότι όλα αυτά τα δέκα χρόνια «η διαδικασία έχει χαρακτηριστεί από παρεμβάσεις μηχανισμών εξουσίας προκειμένου κάθε φορά να διευκολύνονται και να πέφτουν στα μαλακά οι δύο εμπλεκόμενοι κατηγορούμενοι»

«Αναιρέθηκε για δεύτερη φορά η απόφαση αναγνώρισης ελαφρυντικού στον Επαμεινώνδα Κορκονέα, τον δολοφόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, πράγμα που σημαίνει ότι για δεύτερη φορά αναβιώνει η ποινή ισόβιας κάθειρξης που

ΝΔ: Ο Κακλαμάνης επιμένει στη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας - «Δεν είναι τρελός ο λαός»

 «Μη μας λένε ότι τα έκαναν όλα τέλεια»

Σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ για να συζητηθεί το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ζήτησε ο Νικήτας Κακλαμάνης, στον απόηχο της εκλογικής πανωλεθρίας για το κυβερνών κόμμα.
Εκτίμησε πως το αποτέλεσμα των εκλογών αποτέλεσε αποδοκιμασία για την κυβερνητική πολιτική, ειδικά στην ακρίβεια, την υγεία και τη δημόσια ασφάλεια.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να ακούσει πράγματα που ενδεχομένως δεν τα ξέρει»,

Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Για κλάματα το αποτέλεσμα των εκλογών – Είμαστε σε πολιτική κρίση

 Τόσο ο Τσίπρας όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στη σύγκλιση της Κεντροαριστεράς είπε ο κ.Σπίρτζης

Είμαστε σε πολιτική κρίση υποστήριξε ο Χρήστος Σπίρτζης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών, το οποίο όπως είπε, είναι «για κλάματα».
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σπίρτζης είπε ότι τόσο το πρώτο κόμμα όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σκεφτόταν... τα 500 εκατ. ευρώ που χρωστάει η ΝΔ στις τράπεζες

 «Φοβάται να μην εκτεθεί όπως έγινε τον Μάρτιο όταν το ΥΠΟΙΚ κοστολογούσε 16 δισ. δηλαδή περίπου 10 δισ. περισσότερα απ' ότι αξιολόγησε το ΓΛΚ το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»

«Μην έχοντας κάτι ουσιαστικό να πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ψέλλισε κάποια ακατάληπτα περί ροπής "στη μη αποπληρωμή δανείων ή καθυστερημένη ροπή δανείων"», «μάλλον, ο κ. Μαρινάκης είχε στο μυαλό του το δικό του κόμμα, το οποίο χρωστάει στις τράπεζες 500 εκατομμύρια ευρώ και παραμένει άγνωστο το αν και το πώς αυτά

Βελόπουλος για Γαλάτω Αλεξανδράκη: Βάλαμε μια μάνα, κτηνοτρόφο, ακρίτα – Συγγνώμη που δεν βάλαμε σκηνοθέτες περίεργων ταινιών

 Τη δική του απάντηση σχετικά με την νεοεκλεγείσα ευρωβουλευτή του κόμματος από τον Έβρο έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξή του.

Μάλιστα, έριξε και τις… μπηχτές του στα υπόλοιπα κόμματα για την επιλογή διασημοτήτων στα ψηφοδέλτιά τους.
«Να μας συγχωρήσουν οι φίλοι μας που εμείς βάλαμε στο ψηφοδέλτιο, και εξελέγη με σταυρό, μία μάνα, κτηνοτρόφος, ακρίτας, και δεν βάλαμε ηθοποιούς, καλλιτέχνες, σκηνοθέτες διαφόρων περίεργων ταινιών…», σχολίασε, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης,

Καταδικασμένο το ΠΑΣΟΚ με Ανδρουλάκη, όμως κανείς δεν μπορεί να τον κερδίσει πλην του Χάρη Δούκα – Θα το τολμήσει ο δήμαρχος;

 Τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ είναι οριακά και το κόμμα κινδυνεύει να χάσει την ενότητά του από τα ξαφνικά ξεσπάσματα μεγαλοστελεχών κατά της ηγεσίας του Νίκου Ανδρουλάκη.
Έχουμε ξαναπεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπορεί να εμπνεύσει τον κόσμο να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ.
Από την μία ο λόγος του είναι ξύλινος, παλιακός, στρογγυλεμένος.
Έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού από όλους τους σκιτσογράφους που τόσο προσπαθεί να πατήσει «σε δύο βάρκες» για να μην πάρει μία ξεκάθαρη θέση που να έχει κόστος.

Μόνο η Meloni κατάφερε να βγει αλώβητη στις ευρωεκλογές, με μια πολιτική… δύο «προσώπων» - Μείζον θέμα η μετανάστευση

 Η σκόνη λίγο-πολύ έχει πέσει από τις ευρωεκλογές και οι επιπτώσεις γίνονται ξεκάθαρες.

Είναι μια ουσιαστική στροφή προς τα δεξιά, αλλά όχι τόσο ώστε να θέσει την άκρα ή τη σκληρή δεξιά στην εξουσία στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, σύμφωνα με ανάλυση των Financial Times.
Ο πραγματικός αντίκτυπος είναι, φυσικά, σε εθνικό επίπεδο, όπου οι κεντρώες γαλλικές και γερμανικές κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν μια αυξανόμενη απειλή από λαϊκιστικά αντιμεταναστευτικά κόμματα της δεξιάς.

Ίδρυμα Hinrich: Πώς το ρωσικό πετρέλαιο έριξε τα καύσιμα στον παγκόσμιο γεωπολιτικό κατακερματισμό

 Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022 οδήγησε σε αυστηρές απαγορεύσεις ή περιορισμούς στο ρωσικό πετρέλαιο από τη Δύση.

Εν τω μεταξύ, άλλα έθνη - συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ινδίας και της Τουρκίας - επέλεξαν να εμβαθύνουν τους εμπορικούς δεσμούς με τη χώρα.

Νέα παρέμβαση Musk για τρομοκράτες που χρηματοδοτούν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία: Ζητά τιμωρία της ΜΚΟ, DJA

 Η Επιτροπή Πιστώσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών προώθησε νομοθεσία για την αποπληρωμή της χρηματοδότησης προς την Data Journalism Agency αφού δημιούργησε τη μαύρη λίστα που σπιλώνει τους Αμερικανούς που αντιτίθενται στην παροχή περισσότερης χρηματοδότησης στην Ουκρανία.

Ο αμερικανός επιχειρηματίας Elon Musk σε νέα παρέμβασή του δήλωσε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να επιβάλουν στην ουκρανική μη κυβερνητική οργάνωση Data Journalism Agency που χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ,

Ξεπερνούν τα 70 εκατ. ευρώ οι συσσωρευμένες ζημίες του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος - Πάρτι δαπανών και αμοιβών

 ε καζάνι δίχως πάτο αποδεικνύεται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που κατασκευάστηκε με χρήματα του Ιδρύματος Νιάρχου και δωρίσθηκε στο ελληνικό δημόσιο με το Ίδρυμα να συνεχίζει να το χρηματοδοτεί (10 εκ το χρόνο) όπως φυσικά και οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Η τελευταία οικονομική κατάσταση αποτυπώνει ανάγλυφα την οικονομική κατάσταση της Ανώνυμης Εταιρίας που διαχειρίζεται το ίδρυμα και προφανώς τον τρόπο που ασκείται διοίκηση.
Ήδη η εταιρία έχει συσσωρευμένες ζημίες 70,5 εκ ευρώ ενώ το 2022 το αποτέλεσμα μετά από φόρους ανήλθε σε ζημία Ευρώ 20.299.265,60.

Κάμερον: Οι επιθέσεις στη Ρωσία θα σταματήσουν αφού φύγει από την Ουκρανία

 Τα χτυπήματα στο ρωσικό έδαφος με δυτικά όπλα θα σταματήσουν εάν αποσύρει τα στρατεύματα από την Ουκρανία, δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον. 

Εάν [τέτοια χτυπήματα] προκαλούν ανησυχία στη Ρωσία, τότε απλώς αποσύρετε τα στρατεύματά σας», είπε.

Ο Στόλτενμπεργκ απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για το δικαίωμα επίθεσης στη Ρωσία με F-16

 Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δεν μπόρεσε να δώσει μια άμεση απάντηση στο ερώτημα σχετικά με το να επιτραπεί στην Ουκρανία να εξαπολύσει πλήγματα στο ρωσικό έδαφος χρησιμοποιώντας μαχητικά F-16, αναφέρει το RIA Novosti. 

«Лижут одно место Ходорковскому»: Бородин об объявленной в розыск Лазаревой

 Ο επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Προγράμματος για την Ασφάλεια και την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Vitaly Borodin, σε συνέντευξή του στο NEWS.ru, 

είπε ότι η τηλεοπτική παρουσιάστρια Tatyana Lazareva (που περιλαμβάνεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον κατάλογο των ξένων πρακτόρων) και ο πρώην σύζυγος,

Οι Τούρκοι αμφισβητούν με NAVTEX για πρώτη φορά το Πρωτόκολλο των Αθηνών του 1926 και τα σύνορα στο Δέλτα του Έβρου!

 H Άγκυρα για πρώτη φορά αμφισβητεί το Πρωτόκολλο των Αθηνών του 1926, με βάση το οποίο ορίστηκε η μέση γραμμή στις εκβολές του Έβρου (στο Δέλτα)!

Επί της ουσίας δηλαδή ζητάει αλλαγή των χερσαίων συνόρων, καθώς η μέση γραμμή ορίζεται με βάση αυτά!

Συγκεκριμένα, η αμφισβήτηση ξεκίνησε με αφορμή τις επιστημονικές έρευνες από το επιστημονικό σκάφος «R/V Alkyon» που ανακοινώθηκαν από την Αθήνα,

Aργεντινή: 11χρονη σημείωσε 93 πόντους σε μόλις 20 λεπτά σε αγώνα μπάσκετ (βίντεο)

 Ένα κορίτσι μόλις 11 ετών αποτελεί μπασκετικό φαινόμενο καθώς πέτυχε 93 πόντους σε 20 λεπτά αγώνα.

Η Παουλίνα Οχέντα, ένα 11χρονο κορίτσι από την Αργεντινή, σημείωσε 93 πόντους σε 20 λεπτά σε έναν αγώνα νεανίδων που έγινε στην πόλη Ελ Ντοράντο στην Αργεντινή.

Η νεαρή οδήγησε στη νίκη την Ελ Κοατί κόντρα στην Ομπερά Τένις Κλαμπ με 108-107, κάνοντας ανατροπή από το -37, στο τουρνουά PreFederal U-13 στην επαρχία Μισιόνες.

Το κόμμα του Ντε Γκωλ συμμαχεί με την Μαρίν Λε Πεν στις βουλευτικές εκλογές

 Είναι και αυτοί «ακροδεξιοί» κατά τους «φωστήρες»-«αναλυτές» στην Ελλάδα;

O ηγέτης των Γάλλων Ρεπουμπλικανών, του κόμματος του Σαρλ Ντε Γκολ, Ερίκ Σιοτί, δήλωσε ότι είναι έτοιμος για κοινή κάθοδο με Εθνική Συσπείρωση (πρώην Εθνικό Μέτωπο), της Μαρίν Λε Πεν, μία κίνηση που ουσιαστικά εξασφαλίζει τη νίκη για την δεξιά πολιτικό στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Σερβία: Ολοκληρώθηκε σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας με τη συνδρομή της Κίνας

 Η Κίνα ολοκλήρωσε επίσημα σήμερα την κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας μεταξύ των δύο μεγαλύτερων πόλεων της Σερβίας, του Βελιγραδίου και του Νόβι Σαντ.

Το έργο αυτό είναι μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας, με τη δεύτερη φάση να περιλαμβάνει την επέκταση της γραμμής μέχρι τη Σουμπότιτσα, κοντά στα ουγγρικά σύνορα, και την τρίτη φάση να συνδέει το Βελιγράδι με τη Βουδαπέστη, την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Βοσνία: Άνοιξε γραφείο της Πρεσβείας της Ρωσίας στη Μπάνια Λούκα

 Αναστάτωση προκάλεσε στη Βοσνία το άνοιγμα προξενικής αρχής της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Μπάνια Λούκα.

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη αντιδρά έντονα, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη ρωσική προεργασία για την αναγνώριση της επιδιωκόμενης αυτονομίας των Σερβοβόσνιων, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε στρατιωτικές εντάσεις στα Βαλκάνια.


Β.Όρμπαν μετά τη νίκη του στις ευρωεκλογές: «Στέλνουμε τηλεγράφημα στις Βρυξέλλες – Μετανάστες στοπ, πόλεμος στοπ»

 Το κόμμα του Βίκτορ Όρμπαν, το οποίο είχε χαρακτηρίσει «ιστορικές» τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ήρθε πρώτο με 43% κερδίζοντας έτσι για ακόμα μία φορά την ψήφο των Ούγγρων.

Έτσι για ακόμα μια φορά ο πρωθυπουργός της χώρας είδε τους πολίτες να τον επιβραβεύουν και αυτός τους υποσχέθηκε να πει «στοπ» σε πολλά που ζητούν οι Βρυξέλλες:

Μ.Ζαχάροβα: «Η κυβέρνηση Μπάιντεν θα κάνει την Ευρώπη να αιμορραγεί ακόμη περισσότερο για να μην καταρρεύσει η αμερικανική οικονομία»

 Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πρέπει «να κάνει την Ευρώπη να αιμορραγεί ακόμη πιο δυνατά» για να μην καταρρεύσει μαζί με την αμερικανική οικονομία.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ να καταστήσει υποχρεωτική την προμήθεια όπλων στο Κίεβο για όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ έγραψε στο Telegram: