H Chanel επιλέγει τη Sigrid Agren Η εκρηκτική ξανθιά παίρνει τη σκυτάλη από τη Vanessa Paradis

Το νέο πρόσωπο για τα προϊόντα Rouge Coco και Rouge Coco Shine του οίκου Chanel δεν είναι άλλο από την καλλονή Σιγκρίντ Αγκρέν. Μετά το εντυπωσιακό εξώφυλλο στο Elle..

Οι τέλειες αναλογίες Chrissy Teigen: Η μελαχρινή θεά του «Sports Illustrated»

Μία ακόμη θεά του «Sports Illustrated» είναι η Chrissy Teigen! Η 27χρονη μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1985 στην Ουάσινγκτον και έχει γίνει γνωστή για τις φωτογραφήσεις της με μαγιό.
Αυτή τη φορά, η Chrissy πόζαρε για το «Esquire» αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τις τέλειες καμπύλες της...

Tips και προϊόντα για το σωστό ξανθό Το νέο ξανθό στα μαλλιά περιλαμβάνει απαλές, γλυκές αποχρώσεις της κρέμας και της σαμπάνιας

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, 80% των γυναικών αισθάνθηκαν περισσότερη αυτοπεποίθηση, όταν επέλεξαν το ξανθό χρώμα για τα μαλλιά τους. Παράλληλα, οι απανταχού διάσημοι colorists δηλώνουν πως το 2012 είναι..

Αισθησιακές πόζες Η Scarlett Johansson στο εξώφυλλο του «Flare»

Για το γυναικείο περιοδικό «Flare» πόζαρε η Scarlett Johansson, η οποία αυτόν τον καιρό γυρνάει τον κόσμο για την προώθηση της νέας της ταινίας «The Avengers». 
Στην ταινία εμφανίζονται όλοι οι υπεήρωες, Iron Man, The..

Στο «Maxim» αγκαλιά με τον… γορίλα της Σέξι πόζες από την Malin Akerman

Για το αμερικανικό ανδρικό περιοδικό «Maxim» πόζαρε η Καναδοσουηδέζα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια Melin Akerman...

ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Η Φλόγα δεν θα πλεύσει στον Τάμεση

Θα ήταν μία λαμπερή επίδειξη της βρετανικής μεγαλοπρέπειας σε συνδυασμό με το ισχυρό σύμβολο της αρχαιοελληνικής δύναμης. Το σχέδιο για την μεταφορά της ολυμπιακής φλόγας με αρχαιοελληνική τριήρη που θα διέσχιζε τον Τάμεση, έμεινε απλά σχέδιο...

Ο Χουάν Κάρλος ήταν για σαφάρι με την πριγκίπισσα Κορίνα Ο «ΓΗΤΕΥΤΗΣ» ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο επίκεντρο συνεχίζει να βρίσκεται ο Ισπανός βασιλιάς Χουάν Κάρλος, μετά το καταστροφικό- για την εικόνα της βασιλικής οικογένειας- ταξίδι του στην Μποτσουάνα, αφού φουντώνει η φημολογία για την ερωτική του σχέση με Γερμανίδα πριγκίπισσα η οποία..

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ως την Παρασκευή 20 Απριλίου ολοκληρώνεται η παρουσίαση σε όλη την Ελλάδα

Το πολιτικό της πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτιά της παρουσίασε η  ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α  σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη..

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» Ο κ. Ν.Μιχαλολιάκος σε Α' και Β' Αθηνών

Τα ονόματα των υποψηφίων της «Χρυσής Αυγής» δόθηκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη το απόγευμα.
Η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματος θα γίνει το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας...

Ο πύραυλος «Agni-5» θα θέσει την Ινδία στην ίδια σειρά με τις ΗΠΑ και τη Ρωσία

Η προετοιμασία για την εκτόξευση του νέου ινδικού διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου «Agni-5» από το πεδίο δοκιμών στο νησί Ουίλερ στον κόλπο της Βεγγάζης σχεδόν ολοκληρώθηκε...

Το Ιράν διαψεύδει τη διακοπή πώλησης πετρελαίου στην Ελλάδα

Ο υπουργός Πετρελαίου του Ιράν, Ροστάμ Γασεμί, διέψευσε σήμερα ότι σταμάτησαν οι πωλήσεις ιρανικούπετρελαίουστη Γερμανία, την Ελλάδα και την Ισπανία, όπως είχε ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα από τα επίσημα μέσα ενημέρωσης..

Ευ.Βενιζέλος: Θέλω την πρωτιά όχι την πρωθυπουργία

Ανεβαίνουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης στον δρόμο προς τις εκλογές με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να επιτίθεται με σφοδρότητα στον πρόεδρο της ΝΔ και να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να είναι πρωθυπουργός..

Προεκλογική «εξόρμηση» Βενιζέλου – Αποστάσεις από Παπανδρέου

Πρεμιέρα στη δική του «πορεία προς τον λαό» κάνει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας το απόγευμα στο στάδιο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη...

Οι υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Στη δημοσιότητα έδωσε τα ονόματα των υποψηφίων στις βουλευτικές εκλογές το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στον Έβρο και την Β Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε εδώ όλα τα ονόματα
ΠΗΓΗ Real.gr

Λίγες ημέρες πριν ισχύσει το «απαγορευτικό» για την δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να συγκεντρώνουν ιδιαιτέρως χαμηλά ποσοστά φτάνοντας το 29,5%.


Λίγες ημέρες πριν ισχύσει το «απαγορευτικό» για την δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ..

Το «Αμπού Γκράιμπ» της ΕΛ.ΑΣ. Καταγγελίες για πρωτοφανή βασανιστήρια σε αστυνομικό τμήμα- Η άγνωστη δικογραφία

«Με είχαν τυλίξει με μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών που είχε γεμίσει κόπρανα από τον φόβο των βασανιστηρίων. Μου έβαζαν το πιστόλι στο μάτι. Απειλούσαν να με σκοτώσουν και με κτυπούσαν. Αμέσως μετά με έβαζαν να..

H πρώτη ιδιωτική αποστολή στον ISS Δόθηκε το πράσινο φως για να πάει το Dragon στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Ακρωτήριο Κανάβεραλ
Σε ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία των διαστημικών επιχειρήσεων, η NASA έδωσε το πράσινο φως για την εκτόξευση ενός ιδιωτικού μεταγωγικού σκάφους στο πολυεθνικό εργαστήριο του Διεθνούς..

Εντυπωσιακή έκρηξη στον Ηλιο Συνέβη χθες και καταγράφηκε από τον δορυφόρο SDO. Δείτε το βίντεο

Ο δορυφόρος SDO (Solar Dynamics Observatory) που παρατηρεί τον Ηλιο εντόπισε χθες έντονη δραστηριότητα στην βορειοανατολική πλευρά του μητρικού μας άστρου και έστρεψε εκεί το "βλέμμα" του. Κάποια στιγμή προκλήθηκε μια από τις πιο μεγάλες και εντυπωσιακές εκρήξεις των τελευταίων ετών. Η έκρηξη δημιούργησε μια γιγάντια πύρινη γλώσσα η οποία εκτόξευσε στο διάστημα μεγάλες ποσότητες..

«Σπόντα» για την ανεργία και την οικονομία... Μιτ Ρόμνεϊ: «Ο Ομπάμα μας έκανε σαν την Ελλάδα!»

Σε κεντρικό θέμα της προεκλογικής εκστρατείας χωρών όπως οι ΗΠΑ και η Γαλλία αναδεικνύεται η Ελλάδα, η οποία, στη συντριπτική πλειοψηφία των αναφορών που γίνονται σε αυτή, χαρακτηρίζεται ως παράδειγμα προς αποφυγή.Έτσι, η χώρα μας είχε την...

Σαρκοζί: "Θα σας λείψω αν δεν εκλεγώ"...

Με τα λόγια αυτά, ο Νικολά Σαρκοζί προσπαθεί να αγγίζει τον συναισθηματικό κόσμο των Γάλλων ψηφοφόρων παίζοντας το τελευταίο του χαρτί, λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών (Κυριακή) και ενώ οι δημοσκοπήσεις του γυρνούν την ...πλάτη,..

Συνολικά 2.002 πλοία Μειώθηκε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου

Σε 2.002 πλοία (100 κόρων και άνω) ανερχόταν η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου το Φεβρουάριο του 2012..

Εκατοντάδες άνθρωποι αποχαιρετούν τον Δημήτρη Μητροπάνο

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές στον Δημήτρη Μητροπάνο.
Εκατοντάδες κόσμου..