Σάλος στην Ολλανδία για τη βίλα του βασιλιά Γουλιέλμου στο Κρανίδι

Εξαλλοι έγιναν οι Ολλανδοί όταν πληροφορήθηκαν ότι η κυβέρνηση πλήρωσε 461.000 ευρώ για την ανέγερση ενός φράκτη γύρω από την παραθαλάσσια βίλα του βασιλιά Γουλιέλμου Αλεξάνδρου στο Κρανίδι της Αργολίδας. Την είδηση μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο RTL News, πυροδοτώντας σφοδρές επικρίσεις από μέσα ενημέρωσης και απαιτήσεις να δοθεί μια εξήγηση.

IBM Simon: Κι όμως, το πρώτο «έξυπνο» κινητό έγινε... 20 ετών!

Οσο απίστευτο κι αν φαίνεται, το πρώτο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο γιόρτασε τα 20ά του γενέθλια.
Πρόκειται για το IBM Simon, την πρώτη συσκευή κινητής τηλεφωνίας που ενσωμάτωσε χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού υπολογιστή στο λογισμικό της.

PlayStation 4: Πωλήθηκαν 10 εκατ. κονσόλες σε λιγότερο από εννέα μήνες!

Ο ιαπωνικός κολοσσός της Sony ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών PlayStation 4 (PS4) σε όλο τον κόσμο από την ημέρα κυκλοφορίας τους στα μέσα Νοεμβρίου του 2013.

Hanx Writer: Η εφαρμογή του Τομ Χανκς που... σαρώνει στο iPad της Apple!

Ο Τομ Χανκς τώρα και σε ρόλο... «εφευρέτη». Ο διάσημος και βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός δημιούργησε έναν προσομοιωτή γραφής σε κινητό τηλέφωνο που θυμίζει γραφομηχανή, σε συνεργασία με την Apple
Το Hanx Writer, όπως ονομάζεται η εφαρμογή, δίνει στο χρήστη του iPad τη δυνατότητα να νιώθει πως γράφει σε μια παραδοσιακή γραφομηχανή.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse 1of1 picture video.

Bugatti παρουσίασε ένα ειδικό αυτοκίνητο, η Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse "1 1", στο Pebble Beach, Καλιφόρνια. Αυτή η έκδοση του ταχύτερα roadster παραγωγής στον κόσμο, αποδεικνύει με εντυπωσιακό τρόπο μια βασική ικανότητα της γαλλικής μάρκας πολυτελείας, δηλαδή την προσαρμογή.

Ετοιμάζει υβριδικό diesel η Mazda

H ιαπωνική εταιρεία εξελίσσει μία πετρελαιοκίνητη υβριδική πλατφόρμα η οποία προορίζεται με το λανσάρισμα νέων μοντέλων το 2016.
Αν τελικά ισχύσουν οι συγκεκριμένες που προέρχονται από την ιστοσελίδα “The Japan News”, τότε η Mazda θα είναι η πρώτη ιαπωνική εταιρεία που θα λανσάρει στην αγορά πετρελαιοκίνητα υβριδικά μοντέλα.

Αυτές οι 10 χώρες «κρύβουν» τεράστια αποθέματα χρυσού στα θησαυροφυλάκιά τους

Δείτε πού φυλάσσονται οι περισσότεροι τόνοι χρυσού - Ποια χώρα αύξησε τα αποθέματά της με το πολύτιμο μέταλλο
Οι κεντρικές τράπεζες αγόρασαν 118 τόνους καθαρού χρυσού στο β' τρίμηνο του 2014, γεγονός που συνιστά αύξηση 28% σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με το World Gold Council.

Το νησάκι Ντία θέλει να αγοράσει ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας *Al-Waleed bin Talal - The Saudi Prince

Φέρεται να εξέφρασε το ενδιαφέρον του και στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη
Λίγες ημέρες μετά την αναχώρηση του από την Κρήτη, ήρθε η είδηση πως ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ, θέλει να αγοράσει την Ντία.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, από τις πρώτες ημέρες της επίσκεψής του στην Κρήτη, ο πρίγκιπας έδειξε να ενδιαφέρεται αρκετά για το κοντινό στο Ηράκλειο νησί και ζήτησε να μάθει περισσότερα για το πώς θα μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία αξιοποίησής του.

Jennifer Lopez-Casper Smart: Ξανά μαζί

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους “συνέλαβε” στη λευκή cabrio BMW της Lopez να κάνουν βόλτα σε δρόμο του Λος Αντζελες, έχοντας μάλιστα και το ίδιο χτένισμα
Δυο μήνες μετά το χωρισμό τους η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Jennifer Lopez και ο χορευτής Casper Smart φαίνεται ότι είναι και πάλι μαζί.