Ελλάδα-Μουσική:Βασίλης Παπακωνσταντίνου-Με το Bob Dylan- - Βαρέθηκα τα χωρατά Βιντεο.

Δίσκος: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Αρβελέρ: «Βλάκας» ο Σταυρίδης, «παράδειγμα βλακείας» ο Γεωργιάδης

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε σήμερα η διεθνούς φήμης βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ
Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε σήμερα η διεθνούς φήμης βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα κατά του Αδωνι Γεωργιάδη, του Στέλιου Σταυρίδη αλλά και του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Ελλάδα-Μουσική:Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Επαρχία 1978-Βιντεο

Δίσκος: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Will Smith και Jada Pinkett Smith: Γιατί πουλάνε τα σπίτια τους;

Τις τελευταίες μέρες κάποια δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου κάνουν για άλλη μια φορά λόγο για προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού το οποίο έχει ήδη συμπληρώσει 16 χρόνια γάμου.
Το πολυτελές σπίτι του στα βουνά της Santa Monica, κοντά στην περιοχή Calabasas του Λος Αντζελες, πουλάει το γνωστό χολιγουντιανό ζευγάρι Will και Jada Pinkett Smith,

Ελλάδα-Είδήσεις- Καψής: Θα καταστεί αναγκαία η εισαγγελική παρέμβαση στην ΕΡΤ

«Δεν είναι δική μου απόφαση να εκδιωχθούν κάποιοι άνθρωποι. Είναι ζήτημα εφαρμογής του νόμου» δήλωσε ο υφυπουργός αρμόδιος της Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής. Ο κ. Καψής, μιλώντας στον realfm αναφέρθηκε στην εν εξελίξει κατάληψη στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Γιώργος Παρτσαλάκης: Έκλεισα το μαγαζί για να μην πάω φυλακή

«Έφτιαξα ένα εστιατόριο στο Χαλάνδρι που το έκλεισα, γιατί, όταν πρέπει να πληρώσω 23% ΦΠΑ , 4.500 νοίκι, 12.000 μεροκάματα δεν τα κατάφερα , αν συνέχιζα θα πήγαινα φυλακή, οπότε είπα: ''συγγνώμη παραιτούμαι''».
Για την πρόταση που έχει κάνει στα παιδιά του να κατέβουν στην Κρήτη και να καλλιεργούν ελιές, για την απουσία του από την τηλεόραση και τις οικονομικές του δυσκολίες μίλησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό κανάλι της περιφέρειας.

Συνελήφθησαν δύο καταζητούμενοι μετά από καταδίωξη στην Αθηνών-Πατρών

Σε βάρος των δύο φυγόδικων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ζακύνθου για σοβαρά αδικήματα
Δύο φυγόδικοι σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ζακύνθου για σοβαρά αδικήματα, συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής ύστερα από καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών.

«Έκλεισε» η συμφωνία Vodafone-Verizon στα 130 δισ. δολάρια

Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη σε αξία τέτοια συναλλαγή που έχει καταγραφεί ποτέ
Ανακοινώθηκε από την Vodafone η πώληση έναντι 130 δισ. δολαρίων του μεριδίου της (45%) στο μετοχικό κεφάλαιο της Verizon Wireless το οποίο διατηρούσε στην κατοχή της στην Verizon Communications.

Eλλάδα-Μουσική:Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Στο παζάρι του ληστή

Δίσκος: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ελλάδα-Είδήσεις- ΕRT OPEN.com:69 χρόνια από το Ολοκαύτωμα στο Χορτιάτη

Eλλάδα-Μουσική:Χάρις Αλεξίου - Το γράμμα | Xaris Alexiou - To gramma -Πρώτη του Μάη

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Θωμάς Μπακαλάκος - Πρώτη του Μάη | Vasilis Papakonstantinou, Thomas Mpakalakos - Prwti Mai

Λαβρόφ: «Μόνο λόγια» από τις ΗΠA για τη χρήση χημικών από τον Ασαντ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε ότι τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ουάσινγκτον δεν πείθουν τους Ρώσους
Τα στοιχεία των ΗΠA για τη χρήση χημικών από την κυβέρνηση του Μπασάρ Αλ Ασαντ είναι ασαφή, διαμηνύει η Μόσχα.

RussiaToday-Video-News-World:Lavrov: Rebels in Syria inspired by American actions

The White House is chasing ghosts by building a case for war in Syria based on inconclusive evidence. That's according to Russian Foreign Minister Sergey Lavrov, who reiterated the Kremlin's stance against intervention in Syria without UN backing.

Mirror-News: David Bowie: Multi-million pound bidding war for first live show in eight years

The Mirror has learned that Live Nation has tabled a multi-million pound offer for the icon to play the Olympic Park in East London

Promoters are set for a huge bidding battle to persuade David Bowie to make a sensational return to the stage after eight years.

Mirror-News:Gareth Bale Real Madrid LIVE unveiling: Updates as Spanish giants present the world's most expensive player

..

Μανιάτης: Εντός του μήνα οι υπογραφές για τους υδρογονάνθρακες

Mε τις ανάδοχες εταιρίες για τα οικόπεδα Πατραϊκού, Ιωαννίνων και Κατάκολου
Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένονται να «πέσουν» οι υπογραφές για τις συμβάσεις με τις ανάδοχες εταιρείες για τα οικόπεδα Πατραϊκού, Ιωαννίνων και Κατάκολου,

Αποκάλυψη: Η τρόικα διεκδικεί εκκλησίες, βραχονησίδες, δάση και νοσοκομεία

Απόρρητη έκθεση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθεροποίησης (ESM) - Οι δανειστές επιδιώκουν διεύρυνση αρμοδιοτήτων για το νέο «ΤΑΙΠΕΔ εξωτερικού» - Στόχος και η πώληση κρατικής γης και περιουσίας
Νέα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι η πώληση της περιουσίας του Δημοσίου δεν αφορά μόνο στα γνωστά φιλέτα του ΤΑΙΠΕΔ και στα κρατικά ακίνητα που αρχικά είχαν συμφωνηθεί αλλά επεκτείνεται σε περιουσία που μέχρι σήμερα οι δανειστές δεν είχαν δημοσίως απαιτήσει να πουληθεί, όπως εκκλησίες, νοσοκομεία,

REUTERS-NEW-VIDEO:Arab states urge action on Syria

This video from a social media website apparently shows the victims of a poison gas attack in Syria. The government of President Bashar al-Assad is being widely blamed for the attack in August. U.S. officials say sarin nerve agent was used, killing more than 1, 400 people. On Sunday the Arab League added its voice to calls for international action. It issued a final resolution at the end of a meeting in Cairo.

CNN-New-Video:Car caught in landslide, almost crushed

A driver in Taiwan is lucky to be alive after being caught in a landslide and then coming within inches of being crushed.

Al Jazeera English-New-Video:Germany holds key election debate

Millions of TV viewers in Germany have tuned in to see Chancellor Angela Merkel battle it out with her main political rival.Peer Stein-brueck aims to stop her becoming Europe's longest serving leader in this month's German election. Al Jazeera's Nick Spicer has more from Berlin.

Η NSA διάβαζε τα emails των Προέδρων της Βραζιλίας και του Μεξικού

H αμερικανική NSA παρακολουθούσε τις επικοινωνίες των προέδρων της Βραζιλίας και του Μεξικού αποκάλυψε την Κυριακή αμερικανός δημοσιογράφος ο οποίος έχει στην κατοχή του έγγραφα που του έδωσε ο πρώην αναλυτής της υπηρεσίας Εντουαρντ Σνόουντεν.

Μέρκελ: Πιθανό το τρίτο πακέτο - Θα συνεχίσω τις πιέσεις στην Αθήνα

Με την Ελλάδα, την κρίση χρέους στην ευρωζώνη και την οικονομία διασταύρωσαν τα ξίφη τους το βράδυ της Κυριακής η Άγκελα Μέρκελ και ο Πέερ Στάινμπρουκ στην μοναδική τηλαμαχία εν όψει των εκλογών της 22ας Σεπτεμβρίου για την Καγκελαρία της Γερμανίας.
Η τηλεμαχία, που παρακολούθησαν κατά προσέγγιση 15 εκατομμύρια τηλεθεατές,

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «Κέρασε» ο Στάριτζ την Γιουνάιτεντ! (vds)

Μια μεγάλη νίκη πήρε η Λίβερπουλ επικρατώντας με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με γκολ του Ντάνιελ Στάριτζ στο 4΄, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 24 ετών!

Χωρίς μεγάλες φάσεις ο αγώνας ενώ υπήρχαν αρκετά νεύρα κυρίως από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ με τους «κόκκινους διαβόλους» να κάνουν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΣΙΟΝ- Πόστιγκα - Μέσι σημειώσατε «2»!(vds)

Σε προσωπική μονομαχία ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Ελντερ Πόστιγκα μετατράπηκε η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Βαλένθια στο «Μεστάγια» με νικητή τον Αργεντινό σούπερ σταρ (3-2).
Η Μπαρτσελόνα έκανε το 3Χ3 και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τις Ατλέτικο, Ρεάλ και Βιγιαρεάλ με το χατ-τρικ του Μέσι στο πρώτο μέρος (στο 11', στο 39' και το 41').Ομως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού απάντησε άμεσα