Ακυκλοφόρητο τραγούδι της Britney Spears (με sample από Madonna)

Με αφορμή τα 30α γενέθλια της Britney Spears, το fan site BreatheHeavy.com ανακάλυψε ένα ακυκλοφόρητο
κομμάτι της Brit με τίτλο “Love 2 Love you” που περιέχει sample από Madonna..

Ματιάμπα - Οικονομάκου: Κι επίσημα μαζί;

Τον τελευταίο καιρό, λέγονταν και γράφονταν διάφορα για ένα νέο έρωτα που θα αποσχολήσει την ελληνική showbiz..

Βλέπει τηλεόραση ο Barack Obama;

Ακόμα και ο Πρόεδρος της Αμερικής θέλει να περνάει λίγο χρόνο μπροστά από το χαζοκούτι που λέγεται τηλεόραση. Η κυρία Obama μας δίνει κάποιες πληροφορίες για την οικογενειακή..

Ο Christian Bale & η κάμερα του CNN

Ο Christian Bale προπηλακίστηκε από την Κινεζική φρουρά ασφαλείας, όταν προσπάθησε να επισκεφτεί ένα Κινέζο ακτιβιστή που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ο..

Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ «Τζακ ποτ» για την Γκάγκα

Πλουσιότερη τραγουδίστρια στον .κόσμο για το διάστημα Μάιος 2010-Μάιος 2011 η Λέιντι Γκάγκα..

Γιώργος Ρους live! στο «Alterra», στο Λουτράκι

Ταυτόχρονα με την ετοιμασία του δεύτερου άλμπουμ του ο Rous (Γιώργος Ρους) με ένα band setup κάθε άλλο παρά συνηθισμένο..

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Britney

Η Britney Spears φαίνεται πως θέλει να ζήσει τις γιορτές των..

Το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβονται Diaz και Diddy: Μήπως δεν είναι μόνο φίλοι;

Η Cameron Diaz και ο P. Diddy δηλώνουν μόνο φίλοι, αλλά οι πράξεις τους μαρτυρούν το ακριβώς αντίθετο! Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το πιθανολογούμενο..

Ταξίδι στο Μπαλί μετά των χωρισμό

Η Τάιρα Μπανκς, αφού πρώτα χώρισε με τον μέχρι πρότινος σύντροφό της, τον τραπεζίτη John Utendahl, αποφάσισε να απομονωθεί για να βρει τον εαυτό της..

Η Jolie υπερασπίζεται τον Brad Pitt

Η Angelina Jolie λέει ότι συναγωνίζονται με τον Brad Pitt στο ποιος θα συνταξιοδοτηθεί πρώτος, κάνοντας πλάτες στο σύντροφό της σχετικά με τη δήλωσή του ότι θα αποσυρθεί από την..

Gabriella Demetriades Η Κύπρια καλλονή στο «FHM»

Γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός μεταξύ Cape Town και Βομβάης.

Η Jodi Marsh νιώθει ότι είναι και πάλι παρθένα!

Είναι η πιο sexy bodybuilder. Η Sun την παρουσιάζει σε μία ξεχωριστή, εορταστική φωτογράφιση λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η Jodi Marsh είναι η βασίλισσα του χιονιού και κάνει τους πάγους να λιώνουν με την εμφάνισή της.
Είναι η πιο αγαπημένη μου..

Έλενα Παπαρίζου Τόσο σέξι που λιώνει ο πάγος του Ice

Αισθάνομαι ότι ζω την δεύτερη εφηβεία μου. Και ναι, θα ξανακάνω τις τρέλες που πάνε πακέτο με αυτήν. Και όπου με βγάλει ο δρόμος”. Όταν μια γυναίκα καταλήγει σε αυτή την κοσμοθεωρία, οι άντρες δεν μπορούν..

Η Κρητικιά που κάνει καριέρα στην Αμερική!

Εδώ και δυο μήνες η Σύλβια Παπαδάκη δοκιμάζει –με επιτυχία– την τύχη της στη Νέα Υόρκη. Έτσι είναι αυτά: όταν τελειώσει ο άρτος, αποχωρεί και το θέαμα..

Μαρία Κορινθίου «Ο Γιάννης είναι λίγο ελέφαντας»

Η 32χρονη ηθοποιός χαρακτήρισε το 2011 μια «δύσκολη χρονιά» ενώ συνέχισε: «Αγχώδης αλλά εντάξει μια χαρά. Με το παιδάκι μου και τον άντρα μου..

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ «Κάθε φορά που ανεβαίνεις στη σκηνή συμβαίνει ένα θαύμα»

Η χημεία που αναπτύσσεται ανάμεσα στους καλλιτέχνες και το κοινό στις μικρές σκηνές είναι η μαγεία της τέχνης και της μουσικής, λέει η ερμηνεύτρια που ξεκινά εμφανίσεις στο..

Δημήτρης Κοργιαλάς-Lexicon Project στη Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο single 'Τι ωραία μέρα' από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά, συμπράττει με τους..

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Σεζάρια Εβόρα. Η «ξυπόλητη ντίβα» από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε βάλει τέλος στη σπουδαία καριέρα της πριν από τρεις μήνες λόγω προβλημάτων υγείας που την οδήγησαν και στην ακύρωση των τελευταίων της συναυλιών. Η Σεζάρια Εβόρα είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς το 2010, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην στεφανιαία αορτή.«Έφυγε» η ξυπόλυτη ντίβα, Σεζάρια Εβόρα

Η «ξυπόλητη ντίβα» από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε βάλει τέλος στη σπουδαία καριέρα της πριν από τρεις μήνες λόγω προβλημάτων υγείας που την οδήγησαν και στην ακύρωση των τελευταίων της.. συναυλιών.Η Σεζάρια Εβόρα είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς το 2010, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην στεφανιαία αορτή.    πηγη

Τα 10 καλύτερα γκολ του Champions League


Τι… γκολάρες είδαμε!

Η φάση των ομίλων του Champions League μας αποζημίωσε σχετικά με την ομορφιά των τερμάτων που επιτεύχθηκαν..

Σε χειμερία νάρκη η ρώσικη αρκούδα

ΜΕΤΑ τον Παναθηναϊκό πρόπερσι και τον ΠΑΟΚ φέτος, η ετυμηγορία της κληρωτίδας ήθελε να στείλει για 3η φορά στην Ελλάδα τη Ρούμπιν Καζάν, με την ελπίδα ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα σημειώσει νίκη σε βάρος των Ρώσων..

Στη Ρίβερ Πλέιτ ο Τρεζεγκέ

Στην Αργεντινή επιστρέφει μετά από 16 χρόνια ο Νταβίντ Τρεζεγκέ. Ο 34χρονος Γαλλοαργεντινός σέντερ φορ συμφώνησε με τη Ρίβερ Πλέιτ, παρότι οι «εκατομμυριούχοι» για πρώτη φορά στην..

Με δέκα παίκτες πρωταθλήτρια χειμώνα η Μπάγερν

Ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος θα κάνει γιορτές η Μπάγερν. Οι Βαυαροί έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 33' λόγω της αποβολής του Ριμπερί (δύο κάρτες σε ένα λεπτό για αψιμαχία με αντίπαλο και εξύβριση διαιτητή), όμως με τρία γκολ στο..
Τους υποδέχτηκαν στις νέες ομάδες τους μετά βαΐων και κλάδων. Λίγους μήνες μετά θεωρούνται ξένα σώματα και αναζητούνται νέοι προορισμοί. Σύμφωνα με τη «Marca» η Μπαρτσελόνα είναι..

Champions League: Η Λυόν στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ

Τη γαλλική Λυόν  θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα, θα αγωνιστεί με την Λεβερκούζεν. Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια στη φάση των 16..

Honda Στην παραγωγή το Honda EV-Ster

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτων του Τόκιο έχει πάρει το πράσινο φως για να μπει στην παραγωγή, σύμφωνα με έγκυρες πηγές. Το ηλεκτρικό roadster..

Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Renault Επιστρέφει στη Formula 1 ο Ράικονεν

Στις πίστες της Formula 1 επιστρέφει μετά από διετή απουσία ο Κίμι Ράικονεν. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 υπέγραψε διετές..

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα F1: Μόνο δυο θέσεις οδηγών κενές για το 2012!

Απρόσμενα νωρίς σε σχέση με άλλες χρονιές έχει σχεδόν συμπληρωθεί το line up της νέας χρονιάς στη F1.
Από τις εκκρεμότητες που υπήρχαν πριν 20 μέρες στη λήξη της σεζόν έχουν καλυφθεί αρκετές..

Η πριγκίπισσα Νούρα μιλά με Τζίγγερ

Οι αφίξεις εξ Σαουδικής Αραβίας συνεχίστηκαν χθες κι αυτήν τη φορά -όπως είχε προαναγγείλει από χθες το «Goal»- αφορούσαν τους δύο από τους τρεις επικεφαλής του νέου..

Preview: Λεβαδειακός-Εργοτέλης

Το πρώτο… διπλό, με αρκετές απουσίες, αναζητούν στον Εργοτέλη, ο οποίος στην 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, φιλοξενείται στην έδρα του Λεβαδειακού. Από την άλλη, να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό θέλει η ομάδα της Βοιωτίας..

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη…

…τα πράσινα παιδάκια θα σου ζητάνε πρίγκιπα -κι ένα άνετο τρίποντο στο ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκός-Αστέρας).
Τα ερυθρόλευκα θα σου ζητάνε κοντομάνικα για την Ευρώπη -και μοναξιά στην κορυφή (Ολυμπιακός-ΠΑΣ)..

H «πρώτη» του Βαζέχα

Στις 17 Δεκεμβρίου του 1989 ο Πολωνός επιθετικός έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό  κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. O τότε προπονητής του..

O ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Ουντινέζε και αν περάσει ..

Αρνητικά δεν αντέδρασε… Η αλήθεια είναι όμως ότι η καρδιά του Θοδωρή Ζαγοράκη σφίχτηκε λίγο στο άκουσμα της Ουντινέζε ως αντιπάλου του..

Λουκούμι!

Η Ρούμπιν Καζάν στους 32, η Σάλτσμπουργκ ή η Μέταλιστ στους 16 η κλήρωση για τον Θρύλο. Με σοβαρότητα και πίστη περνάμε στα προημιτελικά!..

Ο τύπος Άρθρο με τίτλο "Αγαπούλα, την... κουκούλα!'' (vid)

Κυκλοφορεί η νέα διαφήμιση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, η οποία συνεχίζει στο ίδιο ύφος, εμπνεόμενη από το χώρο του ποδοσφαίρου. Σε αυτή τη νέα version υπάρχει και υπόθεση με στημένα.

Πανηγύρια και σκεπτικισμός

O ΠΑΟΚ γιόρτασε την πρωτιά σε έναν όμιλο επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας έξω την Τότεναμ και δεύτερη και καταϊδρωμένη τη Ρούμπιν. Οι 20.000 οπαδοί του αποθέωσαν τους ήρωές τους, που τους..

Ποιος Τσάκας; Τα... «μωρά»!

Οχι, δεν ασχοληθώ με το πρόσωπο των ημερών, τον γίγαντα (όνομα και πράμα) Τσάκα. Τον άνθρωπο που έχει αποδείξει, με τον πιο πειστικό τρόπο, τον εντελώς επιφανειακό τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η πεμπτουσία της ενημέρωσης στη χώρα αυτή, δηλαδή το ρεπορτάζ..

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει λάβει χαρακτήρα τελικού

Αφοσιωμένοι μικροί και μεγάλοι μέχρις... εκεί που δεν παίρνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνεχίζουν να χαρίζουν νίκες στην ομάδα ακόμη και σε αγώνες σαν κι αυτόν του Γκρατς, στον οποίο...