Μέρκελ: Πρόοδος στην Ελλάδα - Έκαναν θυσίες οι Έλληνες - Να βασίζεστε στη φιλία μας

"Με την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος προσαρμογής τον περασμένο χρόνο, η Ελλάδα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο" τονίζει η Άγκελα Μέρκελ σε αποκλειστική δήλωσή της στην "Καθημερινή", ενόψει της επίσκεψή της στην Αθήνα, προσβλέποντας σε "καλές συνομιλίες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις".

Η κ. Μέρκελ αναγνωρίζει στη δήλωσή της ότι "τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για πολλά χρόνια στην Ελλάδα" για να σημειώσει, ωστόσο, ότι "η Ευρώπη έδειξε με τα τρία προγράμματα βοήθειας την αλληλεγγύη της και στήριξε την Ελλάδα στη

Πώς τα Jumbo εκβιάζουν τους εργαζόμενους και αλλάζουν τις συμβάσεις - Σοβαρές καταγγελίες υπαλλήλων

Για την απόφαση της εταιρείας jumbo να αλλάξει τις ατομικές συμβάσεις των εργαζομένων μίλησε στον Realfm 97,8 ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Παναγιώτης Κυριακούλιας.
«Οι καταγγελίες για τα εργασιακά δεν είναι κάτι καινούριο. Αν ανατρέξει κανείς στο διαδίκτυο θα βρει όλα αυτά τα χρόνια πολύ κακές πρακτικές σε ό,τι αφορά τις εργασιακές σχέσεις. Από τις αρχές του έτους, κλήθηκαν με εκβιαστικό τρόπο να αλλάξουν την ατομική τους σύμβαση εργασίας από πενθήμερη σε εξαήμερη και στα πλαίσια της διευθέτησης του χρόνου εργασίας,

Με την «Κάρτα της ντροπής» λόγω Τσουκαλά σήμερα το νέο Epsilon TV

Από σήμερα Πέμπτη και μέχρι την Παρασκευή 00.01 το νέο Epsilon Tv δε παρουσιάζει πρόγραμμα αλλά μία κάρτα η οποία λέει τα εξής:
«Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΕ CHANNEL έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής της μετάδοσης του τηλεοπτικού προγράμματος με την 155/2018 Απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Ξανά μαζί σας από αύριο Παρασκευή στις 00:01»
Μετά από την εκπομπή που ο Τάκης Τσουκαλάς είχε αποκαλέσει «πίθηκο» τον Θανάση Αντετοκούνμπο, η εκπομπή του δεν ξαναβγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού. Η ρατσιστική επίθεση στον διεθνή μπασκετμπολίστα είναι και ο λόγος της ποινής που επιβλήθηκε από το ΕΣΡ.

«Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή Πρίγιοβιτς»!

Όπως μεταδίδουν αραβικά Μέσα η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/1) και ανακοινώνεται εντός των επόμενων ωρών!
Οι επίσημες ανακοινώσεις από την Αλ Ιτιχάντ και τον ΠΑΟΚ απομένουν για να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Σέρβου επιθετικού.
Πριν από λίγο αρκετά ΜΜΕ στη Σαουδική Αραβία αναφέρουν ότι η διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και κατά τη διάρκεια των επόμενων ωρών θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του από τον ΠΑΟΚ.

Η στρατιωτική βιομηχανία της Γκάνας έκανε παρέλαση με Ρόμποκοπ! (Video)

Όλα τα κράτη στον πλανήτη έχουν ως στόχο να διατηρούν μια έστω και μικρή αμυντική βιομηχανία που θα συμβάλει -αν χρειαστεί- στην άμυνα της χώρας, παράλληλα με την ενίσχυση της εθνικής τους οικονομίας. Πόσω μάλλον όταν αρκετές από αυτές είναι αρκετά μεγάλες για να μπορούν να εξάγουν κιόλας το στρατιωτικό υλικό που παράγουν.