Ο Γιώργος Μαυρίδης κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο

Το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο θα κάνει ο παρουσιαστής του «World Party» και «Στο δρόμο» Γιώργος Μαυρίδης.
Θα υποδυθεί τον εαυτό του στη μεγάλη οθόνη και συγκεκριμένα στην ταινία «Bachelor 2», σύμφωνα με την Espresso.
Όπως αναφέρεται, ο ήρωας που ενσαρκώνει γυρίζει όλο τον κόσμο και έρχεται στην Ελλάδα για το γάμο του φίλου του (Μελέτης Ηλίας). Είναι εκείνος μάλιστα που θα οργανώσει και το... μάλλον επεισοδιακό bachelor party.

Γάμος με «φόντο» τις φλόγες στην Κεφαλονιά… (Photos)

Η πιο όμορφη μέρα της ζωής τους είχε φθάσει και οι δυο τους δεν είχαν σκοπό να επιτρέψουν σε κανέναν και τίποτα να τη χαλάσει. Ο λόγος για ένα ζευγάρι από την Κεφαλονιά για το οποίο ούτε η φωτιά που έκαιγε το νησί δεν ανέτρεψε τα σχέδιά του.

Τέλος η εποχή Μπόμπολα για ΕΘΝΟΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αλλαγή σελίδας με τη συγκατάθεση Σαββίδη – Πλήρης εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μάρη
«Τελείωσε η εποχή Μπόμπολα» με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις ιστορικές εφημερίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ, αναφέρουν σε όλους τους τόνους πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του νέου ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη. Οριστικά και αμετάκλητα πλέον οι εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ» και «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» έχουν γυρίσει σελίδα, αφήνοντας πίσω τους την εποχή Μπόμπολα.

«Ο Θεός υπάρχει. Έπνιξε όλους τους νεοναζί του Τέξας»

Το τρομερό εξώφυλλο του Charlie Hebdo
Θύματα του φονικού τυφώνα απεικονίζονται κουβαλώντας σβάστικες κάτω από τα νερά του πλημμυρισμένου Τέξας να κάνουν με χέρια και πόδια τον ναζιστικό χαιρετισμό..
Πάνω από τριάντα νεκροί, 33 συγκεκριμένα, δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένοι από τα σπίτια τους Τεξανοί, και τεράστιες υλικές ζημιές που θα χρειαστεί χρόνια και δισεκατομμύρια δολάρια για να αποκατασταθούν… Την ώρα που το Τέξας μετρά τις πληγές του από το φονικό πέρασμα του τυφώνα Χάρβεϊ, το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo δεν δείχνει να συμμερίζεται τη μεγάλη καταστροφή και προκαλεί -όπως άλλωστε συνηθίζει συχνά πυκνά να κάνει- με το τελευταίο του εξώφυλλο.
Γράφοντας με κεφαλαία γράμματα «Dieu Existe», στα ελληνικά «Ο Θεός υπάρχει», το περιοδικό αφιερώνει το πρωτοσέλιδό του στους Τεξανούς.

Δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα θα ζητήσουν από Βαρδινογιάννη

Πριν το ραντεβού των δημοσιογράφων (μετά από σχετική πρόταση της ΠΟΕΣΥ) με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της ΔΕΘ… Οι εργαζόμενοι του MEGA ευελπιστούν να συναντήσουν τους μετόχους του καναλιού!
Οπως ήδη γράφτηκε στο aixmi και αναφέρθηκε στη χθεσινή γενική συνέλευση των εργαζομένων του μεγάλου καναλιού το ραντεβού με την πλευρά Βαρδινογιάννη και συγκεκριμένα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει οριστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου.

Blue Star Patmos: Παρ' ολίγον ναυτική τραγωδία- Ανακατατάξεις στα δρομολόγια της Blue Star

ια δεύτερη μέρα σήμερα οι δύτες του λιμενικού και το κλιμάκιο που αποτελείται από στελέχη του κλάδου επιθεώρησης πλοίων του λιμενικού θα επιχειρήσουν να εκτιμήσουν το πλήρες μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί από την προσάραξη του πλοίου Blue Star Patmos τα ξημερώματα της Τρίτης στην είσοδο του φυσικού λιμανιού της  Ίου.
Οι προσπάθειες ωστόσο να διερευνηθούν οι συνθήκες του συμβάντος δυσχεραίνονται από την περιορισμένη ορατότητα των νερών λόγω των ρευμάτων ενώ φως επιχειρεί να ρίξει και η προανάκριση που διενεργείται από το λιμεναρχείο Ίου.