Η Ευρώπη-φρούριο επεκτείνει τα σύνορά της ώς τις ακτές τις Βόρειας Αφρικής και οι ένοπλες δυνάμεις της δεν θα αρκούνται πια στην «άμυνα», αλλά περνούν στην «επίθεση» ενάντια στους κολασμένους της Γης.

Αυτή είναι η ουσία της νέας ευρωπαϊκής πολιτικής για τη μετανάστευση. Ενώ χύθηκαν πολλά κροκοδείλια δάκρυα τις μέρες που οι εκατοντάδες νεκροί στον πάτο της Μεσογείου βρέθηκαν στα πρωτοσέλιδα, και ενώ ειπώθηκαν πολλά μεγάλα λόγια για «τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβουμε ως Ευρώπη», το νέο σχέδιο που επεξεργάζεται η ΕΕ είναι συνέχεια (και κλιμάκωση) της δολοφονικής πολιτικής που έχει μετατρέψει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο.

Σε εξέλιξη τουριστικές επενδύσεις σε Αίγινα, Μύκονο, Μεσσήνη & Σύρο

Στην Αίγινα σχεδιάζεται η δημιουργία ενός παραθεριστικού χωριού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αδειοδοτικές διαδικασίες για τη κατασκευή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στη Μύκονο και δύο σύνθετων τουριστικών καταλυμάτων με ξενοδοχεία και τουριστικές κατοικίες στη Μεσσήνη και στη Σύρο.

Δωρεάν για 4 "Νύχτες-Μέρες" & ανοιχτό για πρώτη φορά το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Τις πόρτες του στο κοινό ανοίγει για πρώτη φορά το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, από τις 21 ως τις 24 Ιουνίου, με ένα πολυσυλλεκτικό, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, πρόγραμμα, από το απόγευμα έως το ξημέρωμα, «κάνοντας με αυτόν τον τρόπο... τη Νύχτα Μέρα».

Η πρώτη απευθείας πτήση από Παρίσι στη Καλαμάτα & στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Η πρώτη πτήση της Aegean από το Παρίσι, έφτασε σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, μεταφέροντας Γάλλους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες εγκαινιάζοντας την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με την Γαλλική πρωτεύουσα.

Αποκαλύψεις Κορκίδη για Τόμσεν: ''Βαλκάνια είστε, 300 ευρώ μισθός καλά είναι''

Με την κατάθεση του προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Βασίλη Κορκίδη, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή, που διερευνά τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια.
Ο κ. Κορκίδης, η κατάθεση του οποίου συνεχίζεται, μίλησε για τραγικά λάθη που έγιναν,

Επετειακή προβολή ντοκιμαντέρ για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

Παρασκευή 29 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Σύλλογο «Ένωση Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων» παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «1453: Η Άλωση της Πόλης», με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς και το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Πούτιν: Οι Αμερικανοί θέλουν να μας πάρουν το Μουντιάλ του 2018 ( ΒΙΝΤΕΟ )

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι θέλουν να στερήσουν από τη Ρωσία τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2018 και για τον σκοπό αυτό συλλαμβάνουν - χωρίς να έχουν δικαιοδοσία - αξιωματούχους της FIFA.

Ινδία: Ξεπέρασαν τους 1.500 οι νεκροί από τον καύσωνα... Λιώνουν οι δρόμοι στην Ινδία! Τα πως και τα γιατί ενός καύσωνα-δολοφόνου

Οι θερμοκρασίες που έπληξαν την τελευταία εβδομάδα την Ινδία, αν και αρκετά υψηλές γύρω στους 40-45° C, δεν είναι σπάνιες σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Αυτά τα κύματα ζέστης παρατηρούνται κάθε χρόνο στην Ινδία, την περίοδο από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο. Και παρόλο που οι θερμοκρασίες που σημειώθηκαν ήταν οι πιο υψηλές της δεκαετίας στην Ινδία, απέχουν από προηγούμενες θερμοκρασίες-ρεκόρ.

Βροχές και χαλάζι, Βελτίωση του καιρού από το βράδυ


Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, συνοδευόμενες από χαλαζοπτώσεις και πιθανώς ισχυρούς άνεμους, θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια.

Επετειακό κέρμα των 2 ευρώ με ελληνική σφραγίδα


Ελληνική σφραγίδα θα έχει το επετειακό νόμισμα των 2 ευρώ που θα κυκλοφορήσει με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την υιοθέτηση της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
To νόμισμα επελέγη έπειτα από έναν ηλεκτρονικό διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στον οποίο συμμετείχαν περίπου 100.000 άνθρωποι.
Σχεδιάστηκε από τον γλύπτη Γιώργο Σταματόπουλο,

Αεροσκάφος έχασε και τις δύο μηχανές του κατά τη διάρκεια της πτήσης

Πτήση τρόμου για 200 επιβάτες και πλήρωμα, όταν το Airbus στο οποίο επέβαιναν έχασε προσωρινά και τις δύο μηχανές του την ώρα που περνούσε μέσα από σφοδρή καταιγίδα

Αεροσκάφος των αερογραμμών της Σιγκαπούρης με περισσότερους από 180 επιβάτες, έχασε την ισχύ και στις δύο τουρμπίνες κατά τη διάρκεια της διέλευσης του μέσα από καταιγίδα.

Bloomberg: Ο Σόιμπλε περιμένει μάχη με τους πολέμιους της λιτότητας ΗΠΑ-Γαλλία-Ιταλία στους G7

Για την μάχη που περιμένει να γίνει με τις άλλες χώρες στη συνεδρίαση των G7 στη Δρέσδη, λόγω της εμμονής του στις πολιτικές λιτότητας, έκανε λόγο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με το Bloomberg.
Η συνεδρίαση είναι στις 27 – 29 Μαΐου και σύμφωνα με τον Σόιμπλε αναμένεται έντονη πολιτική διαμάχη με τους εταίρους του,

10 τρελοί τρόποι που οι άνθρωποι βγάζουν πολλά χρήματα

Όλοι χρειαζόμαστε χρήματα για να ζήσουμε και, ειδικά στις ημέρες που ζούμε τα χρήματα μοιάζουν να παίζουν ένα ακόμη σημαντικότερο ρόλο στη ζωή μας- ασχέτως αν θα έπρεπε ή όχι.
Κάποιοι, ωστόσο, προκειμένου να διασφαλίσουν κάποιους χρηματικούς πόρους, καταλήγουν σε λιγότερο συνηθισμένες λύσεις και πρακτικές, που ίσως πολλοί από εμάς δεν θα σκεπτόμασταν. Και, από ότι φαίνεται, δουλεύει.