Το τελευταίο όπλο του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης είναι το χρέος της Αιγύπτου.

 Θα συμφωνήσει η Αίγυπτος να δεχτεί τον παλαιστινιακό πληθυσμό που εκδιώχθηκε από τη Γάζα με αντάλλαγμα τη διαγραφή του εξωτερικού χρέους της;

Ένα έγγραφο που διέρρευσε, γραμμένο από τον Gila Gamaliel, τον ισραηλινό υπουργό πληροφοριών, ήρθε στο φως στα τέλη Οκτωβρίου εν μέσω του καταστροφικού πολέμου στη Γάζα.

Έθεσε μια πρόταση για τη μετεγκατάσταση των κατοίκων της Γάζας στο Σινά (Αίγυπτος) ως λύση «η οποία θα παράγει θετικά μακροπρόθεσμα στρατηγικά αποτελέσματα» . Αλλά πώς θα μπορούσε η Αίγυπτος να δεχτεί μια τέτοια λύση όταν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της φαίνεται να είναι φιλοπαλαιστίνιο;

Αίγυπτος: Νεκρός δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει φερόμενη αγορά βίλας αξίας 5 εκατ. $ από τον Ουκρανό πρόεδρο Β.Ζελένσκι

 Νεκρός βρέθηκε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος Mohammed al-Alawi ο οποίος είχε αποκαλύψει τον περασμένο Αύγουστο την αγορά μιας βίλας αξίας σχεδόν 5 εκατ. $ από την πεθερά του Ουκρανού προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Όπως αναφέρει το Middle East Monitor το οποίο επικαλείται την αιγυπτιακή ιστοσελίδα El Mostaqbal, ο al-Alawi δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων.

Tι απέγιναν τα F-35 που είχαν παραχθεί για την τουρκική Αεροπορία; Εμφανίστηκε ένα από αυτά

 Μαχητικά αεροσκάφη F-35A, τα οποία κατασκευάστηκαν για την τουρκική Αεροπορία αλλά δεν παραδόθηκαν λόγω της κρίσης των αμερικανοτουρκικών σχέσεων για την αγορά των S-400 από την Άγκυρα, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.

Τα F-35 που παράχθηκαν για την τουρκική Αεροπορία κατασκευάστηκαν με τον αριθμό 18-000X.

 Στη φωτογραφία φαίνεται ο αριθμός του 5ου αεροσκάφους που παρήχθη για την τουρκική Αεροπορία.

Οι Ρώσοι «ισοπεδώνουν» το Κίεβο – Η Μόσχα «σφυροκοπάει» ανηλεώς την πρωτεύουσα της Ουκρανίας ως αντίποινα για το Μπέλγκοροντ (βίντεο)

 Ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν είχε προαναγγείλει από χθες ότι η απάντηση των Ρώσων θα είναι συντριπτική

Οι Ρώσοι «ισοπεδώνουν» εκατοντάδες στόχους-κτίρια και τοποθεσίες που βοηθούν στην πολεμική προσπάθεια της κυβέρνησης Ζελένσκι καθώς επίσης και καθαρά στρατιωτικούς στόχους με χρήση υπερ-υπερηχητικών πυραύλων Κinzhal, βλημάτων cruise και drones καμικάζι.

Είναι η πλέον ευρεία χρήση των υπερ-υπερηχητικών Kinzhal με 11 βλήματα μέχρι στιγμής κάτι που δείχνει ότι το όπλο βρίσκεται σε μαζική παραγωγή (στον προηγούμενο βομβαρδισμό χρησιμοποιήθηκαν άλλα 8 βλήματα).

Βίντεο: Η ουκρανική Στρατονομία αναζητάει άνδρες για επιστράτευση στα… χιονοδρομικά κέντρα!

 Χιλιάδες Ουκρανοί όχι μόνο αρνούνται να επιστρατευτούν αλλά πήγαν και σε χριστουγεννιάτικους προορισμούς για διακοπές!

Μέχρι και σε χιονοδρομικά κέντρα στην Υπερκαρπαθία, αναζητούν οι Ουκρανοί στρατονόμοι, άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία για να καταταχτούν στον ουκρανικό Στρατό και να προωθηθούν άμεσα στα πεδία των μαχών.

Χιλιάδες Ουκρανοί όχι μόνο αρνούνται να επιστρατευτούν αλλά πήγαν και σε χριστουγεννιάτικους προορισμούς για διακοπές!

Πρώην σύμβουλος Λ.Κούτσμα προς Β.Ζελένσκι: «Να αρχίσουμε διαπραγματεύσεις με την Ρωσία – Σε λίγο η Ουκρανία δεν θα υπάρχει»

 Ο Όλεγκ Σόσκιν πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα είπε πως η Ουκρανία πρέπει άμεσα να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ρωσία, να υπογράψει κατάπαυση του πυρός και να παραιτηθεί η κυβέρνηση Ζελένσκι γιατί σύντομα η Ουκρανία μπορεί να πάψει να υπάρχει!

Ο Λεονίντ Κούτσμα ήταν ο δεύτερος πρόεδρος της Ουκρανίας.

 «Ο Ζελένσκι πρέπει να παραιτηθεί γιατί είναι εντελώς ανήμπορος. Αποδείχτηκε πλήρως η ανικανότητα του» είπε ο Όλεγκ Σόσκιν.

Αττική: «Έκρηξη» ιικού φορτίου και χρήσης κοκαΐνης στις γιορτές – Τι έδειξαν οι μετρήσεις στα λύματα (Video)

 Το «κοκτέιλ» γρίπης, κορονοϊού και άλλων ιώσεων έχει προσβάλλει μεγάλο μέρος του πληθυσμού στην Αττική. Η επιδημιολογική εικόνα των τελευταίων εβδομάδων επιβεβαιώνεται και από τις μετρήσεις των λυμάτων.

Η κατάσταση θυμίζει τις εποχές όπου κυριαρχούσε η παραλλαγή «Όμικρον» του κορονοϊού, σύμφωνα με τα όσα ανέλυσε στην ΕΡΤ ο ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας Νίκος Θωμαΐδης.

Διαβάστε επίσης: Ανησυχία για το «κοκτέιλ» κορονοϊού και αναπνευστικών λοιμώξεων – Στενάζει πάλι το ΕΣΥ