Ποιοι θα διεκδικήσουν τηλεοπτικές άδειες ...Ένα δισ. ευρώ έχουν πάρει τα ΜΜΕ!

Ποιοι, σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetradio.gr, αναμένεται να διεκδικήσουν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

1) O Βαγγέλης Μαρινάκης. Το έγραψαν και τα Παραπολιτικά.

2) O Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ενημέρωσε και το Μαξίμου . Κάτι ακούγεται για συνεργασία με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

3) O Δημήτρης Κοντομηνάς και o Alpha.

Καλαμάτα: Ξεκινούν οι πτήσεις αερόστατων πάνω από τη Μεσσηνία από τις 15 Μαΐου

Βάση αερόστατων δημιουργείται στην Καλαμάτα και από τις 15 Μαΐου ξεκινούν οι πτήσεις πάνω από τη Μεσσηνία, από ιδιωτική αεροπορική εταιρεία.

Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2016, ενώ πίστα απογείωσης-προσγείωσης θα είναι το γήπεδο των πρώην Σφαγείων, στην δυτική παραλία της πόλης, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας.

Χατζηνικολάου σε Παπαχρήστο: Είσαι παπατσιράκι του αφεντικού σου

Μία νέα κόντρα ξέσπασε στα media αυτή τη φορά ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον αρθρογράφο των Νέων Γιώργο Παπαχρήστου.
Η κόντρα ξέσπασε για όσα έγραψε ο Γιώργος Παπαχρήστος στο άρθρο του για τις συνεντεύξεις του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στην Αυγή και στη Realnews.

Ισχιαλγία: Συμπτώματα, αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης...Έμφραγμα: Τι θα νιώσετε σε κάθε σημείο του σώματος

Η λέξη ισχιαλγία (δηλ. η αίσθηση πόνου στο ισχιακό νεύρο) προκαλείται από την πίεση που υφίσταται το ισχιακό νεύρο κάπου στην περιοχή της μέσης και μπορεί να εμφανιστεί, είτε ξαφνικά, είτε να προϋπάρχει κάποιος πόνος ή ενόχληση στη μέση και να επιδεινωθεί.
Ο Χειρουργός Ορθοπαιδικός -  Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης, Διευθυντής Κέντρου Σπονδυλικής Στήλης BackCare, Δρ. Ιωάννης Καρνέζης FRCS(Orth) απαντά στο ποιες είναι οι αιτίες της ισχιαλγίας, πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί και πώς να προληφθεί.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Τα εμβόλια προκάλεσαν αυτισμό στο παιδί μου» (Φωτό+Βίντεο)

Όπως μεταδίδει η βρετανική Dailymail o Robert De Niro έχει πει ότι ως γονέας ενός αυτιστικού παιδιού θέλει να ξέρει την «αλήθεια» για τo τριπλό εμβόλιο ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς (MMR).
Όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή Today του NBC, ο σταρ του Χόλιγουντ εξέφρασε επίσης την λύπη του για την άδικη κριτική που άσκησε σε ένα ντοκιμαντέρ κατά των εμβολίων από το Φεστιβάλ Tribeca Film της Νέας Υόρκης.
Η ταινία είχε προγραμματιστεί να προβληθεί την Κυριακή, 24 Απριλίου στο Tribeca φεστιβάλ.

Βόρεια Εύβοια: Ένας παράδεισος που θα σας εγκλωβίσει στα υπέροχα τοπία του.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ένα μαγικό χέρι γέμισε με δέντρα ολόκληρη τη βόρεια Εύβοια, συνδυάζοντας το ελβετικό αυτό τοπίο με υπέροχες φιλόξενες παραλίες πλαισιωμένες από καταγάλανα νερά.


Μόλις δύο με τρεις ώρες από την Αθήνα η βόρεια Εύβοια όχι απλά θα σας μαγέψει, αλλά θα σας εγκλωβίσει στα υπέροχα τοπία της και θα σας κάνει να την επισκεφθείτε πάρα πολλές φορές.

25 εκθαμβωτικές φωτογραφίες χορευτών στους δρόμους της Κούβας.

Σε ένα από τα ταξίδι του στην Κούβα, ο διακεκριμένος φωτογράφος Omar Robles τράβηξε μερικές απίθανες λήψεις με χορευτές μπαλέτου στη μέση του δρόμου που πραγματικά μαγνητίζουν τα βλέμματα.
Με πάνψ από 135,000 ακόλουθους στο κοινωνικό δίκτυο του Instagram ο Omar Robles είναι διάσημος για τις φωτογραφίες του, που ως παρασκήνιο έχουν τις πόλεις και ως πρωταγωνιστές τους υπέροχους χορευτές μπαλέτου.

Γερολιμένας: Το πανέμορφο παραλιακό χωριό της Μάνης! (Φωτό+Βίντεο)

Εκτός από τα όμορφα φυσικά τοπία της, η Λακωνία είναι γνωστή και για τους γραφικούς, παραδοσιακούς οικισμούς της και τα χωριά της.

Ένα από αυτά τα όμορφα παραλιακά χωριά είναι και ο Γερολιμένας, ο «Ιερός Λιμένας» όπως συνηθίζουν να τον λένε ο οποίος βρίσκεται στο νότιο άκρο της Μάνης βορειοδυτικά του ακρωτηρίου του Ταινάρου.
.

Άνοιξη 2016: Οι 17 πιο όμορφοι κήποι του κόσμου, που πρέπει να επισκεφτείτε

Η άνοιξη έφτασε επιτέλους και αυτό σημαίνει ότι τα πάρκα, οι αυλές και τα υπόλοιπα δημόσια μέρη με πράσινο θα γεμίσουν από βλάστηση και λουλούδια. Ωστόσο, στους πανέμορφους κήπους που θα δείτε παρακάτω, η ομορφιά είναι διάχυτη όλο το χρόνο για να την απολαύσουν οι επισκέπτες.
Από τους θρυλικούς κήπους των Βερσαλλιών σε κάποιους λιγότερο γνωστούς αλλά απίθανους κήπους σε μέρη όπως η Κίνα και η Ταϊλάνδη,

Άνοιξη 2016: 40 φωτογραφίες με τα πιο όμορφα δέντρα Μπονσάι

Ο ιαπωνικός όρος μπονσάι κατά λέξη σημαίνει «δέντρο σε δοχείο/γλάστρα») περιγράφει γενικότερα την τέχνη που αφορά στην καλλιέργειαδέντρων σε γλάστρες.
Η τέχνη αυτή έχει τις απαρχές της στις χώρες της ανατολής (Κίνα, Ιαπωνία) και τα τελευταία χρόνια καθίσταται δημοφιλής και στον δυτικό κόσμο. Οι πρώτες αναφορές για μπονσάι έρχονται από την εποχή της Δυναστείας των Χαν στην Κίνα.

Το μεσημέρι η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα αρχίσει σήμερα το ταξίδι της με τελικό προορισμό το μακρινό Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, όπου θα φιλοξενηθούν οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Μια φλόγα-μήνυμα παγκόσμιας ειρήνης, ελπίδας και συναδέλφωσης. Στον Ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, έστω και μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια, ακουμπά η ελπίδα ότι η ανθρωπότητα θα επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές της εμπνευσμένη από παναθρώπινες αξίες και αρχές.