Άρωμα... Χριστουγέννων στο Λονδίνο (pics)

Τα γιορτινά του έχει φορέσει το Λονδίνο ενόψει των Χριστουγέννων. Ο πιο εμπορικός δρόμος της βρετανικής πρωτεύουσας, ο Oxford Street, για ακόμη μία χρονιά «υποδέχεται» τα Χριστούγεννα από τον Νοέμβριο και μας... εντυπωσιάζει.
 Τα φανταχτερά πολύχρωμα στολίδια, ομορφαίνουν τις βιτρίνες των καταστημάτων, ανοίγοντας έτσι την διάθεση του καταναλωτή να ψωνίσει.

Δύο ελληνικά χωριά ανάμεσα στα 25 ωραιότερα της Ευρώπης

Το κορυφαίο νεοϋορκέζικο περιοδικό Travel and Leisure, συμπεριέλαβε δύο ελληνικούς προορισμούς –ένα νησί και έναν από την ηπειρωτική Ελλάδα– στη λίστα με τα 25 μυστικά χωριά της Ευρώπης.
Στη δέκατη θέση, βρίσκεται η χώρα της Φολέγανδρου, με την άγρια και απόκοσμη ομορφιά, που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Η χώρα της Φολέγανδρου ξεχωρίζει για την αυθεντικότητα της και τη διαφορετικότητά της από τα υπόλοιπα κυκλαδονήσια.

Μπέττυ Μπαζιάνα: «Αμερικανιά ο τίτλος Πρώτη Κυρία»

«Ο τίτλος Πρώτη Κυρία είναι αμερικανιά. Δεν τον υιοθετώ. Είμαι σύντροφος ενός ανθρώπου που ανέλαβε για κάποιο χρονικό διάστημα την ευθύνη της χώρας. Άλλωστε, ο Αλέξης δε συστήθηκε στους πολίτες της χώρας ζητώντας την ψήφο τους, λέγοντας: Να η γυναίκα μου, να η οικογένειά μου, να τα παιδιά μου!», δηλώνει η Μπέτυ Μπαζιάνα.
 Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα μιλά για όλα στην εφημερίδα «Documento»: Για τη σχέση τους, την εξουσία, τα παλιά χρόνια, την

Τα νεύρα της Ντόρας για τον… Ομπάμα

Πολλά νεύρα έχει τελευταία η Ντόρα Μπακογιάννη και οι συνεργάτες της τρέμουν ακόμη και να της μιλήσουν,όταν ο θυμός της είναι σε έξαρση!
Όπως λένε, η Ντόρα θεωρούσε αυτονόητο ότι θα παραβρεθεί στο δείπνο της Προεδρίας προς τιμήν του Μπάρακ Ομπάμα και είχε μάλιστα προετοιμαστεί καταλλήλως για τη μεγάλη στιγμή…

«Το χρέος δεν είναι κάτι το επείγον για να λυθεί τώρα». Τάδε έφη Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Τι κι αν οι συντονισμένες ενέργειες της κυβέρνησης οδηγούν σύντομα στην έναρξη της συζήτησης για την ελάφρυνση του χρέους; Τι κι αν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, αλλά και ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, υπογραμμίζουν συνεχώς την ανάγκη για ελάφρυνση, προκειμένου ν’ ανακάμψει η ελληνική οικονομία;
Κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουν πως το χρέος «δεν είναι κάτι το επείγον για να λυθεί τώρα». Ναι, καλά διαβάσατε.

Όταν ο Γερμενής της Χ.Α. γρονθοκόπησε 12χρονη (video)

Ήταν Μεγάλη Πέμπτη του 2013, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, «μπούκαρε» μαινόμενος και οπλοφορώντας, σε εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων, όπου είχε οργανωθεί διανομή τροφίμων.
Η Χ.Α. ήθελε διανομή «μόνο για έλληνες» στο Σύνταγμα και επειδή ο Γ. Καμίνης δεν έδωσε την άδεια, ο κύριος «εγέρθητω»,στην προσπάθειά του να γρονθοκοπήσει τον δήμαρχο, χτύπησε ένα 12χρονο κορίτσι, που περίμενε να πάρει πασχαλινά δώρα.

Μήνυση με το… καλημέρα στην εφημερίδα «Documento» από τον Άδωνη Γεωργιάδη

Μερικές ώρες μετά την επίσημη κυκλοφορία της νέας εφημερίδας του Κώστα Βαξεβάνη, «Documento», ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε μηνύσεις.
Η εφημερίδα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τη φωτογραφία του Άδωνι Γεωργιάδη και τίτλο «Βαλίτσες με χρήμα, ρουσφέτια και στο βάθος… κοριοί».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter: «Η εφημερίδα Καλογρίτσα με συκοφαντεί. Ο στόχος προφανής, τα μέσα παράνομα και άθλια.

H πρωτιά του Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ! (pic)

Ήδη, ο Έλληνας φόργουορντ έχει μια εκπληκτική πρωτιά στο ΝΒΑ αφού είναι ο μοναδικός παίκτης του πρωταθλήματος που έχει κατά μέσο όρο περισσότερους από 20 πόντους, περισσότερα από 8 ριμπάουντ, περισσότερες από 5 ασίστ, περισσότερα από 2 μπλοκ και περισσότερα από 1,5 κλεψίματα!

«Πάνω από 230.000.000 ευρώ η Σίτι για τον Μέσι»! (pic)

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμοι να επενδύσει πάνω από 230.000.000 ευρώ προκειμένου να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να αφήσει την αγαπημένη του Βαρκελώνη για το Νησί.
«Ψήνει» τη μεταγραφή του αιώνα η Μάντσεστερ Σίτι.
Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι «πολίτες» είναι έτοιμοι να προσφέρουν 116.000.000 ευρώ για τον Λιονέλ Μέσι, δίνοντας στον παίκτη την ευκαιρία να βάζει στον τραπεζικό του

Μποϊκοτάζ στην Εθνική Αλβανίας!

Οι οπαδοί στην Αλβανία... φωνάζουν για την υπερβολική βία της αστυνομίας και με σύμμαχο την αποχή ζητούν ηρεμία και όχι εκφοβισμό.
Βία, εκφοβισμός και το ποδόσφαιρο... διώχνει τους οπαδούς από τα γήπεδα! Οι Αλβανοί φοβούνται και αποφάσισαν να μείνουν μακριά. Οι  «Red and Blacks» ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της Εθνικής Αλβανίας ανακοίνωσε ένα συνολικό μποϊκοτάζ όλων των αγώνων που διεξάγονται εντός έδρας, κι όλα αυτά ως απάντηση στην αστυνομία και στον εκφοβισμό της.

«Πράσινο φως» Ζιντάν για Μανωλά στη Ρεάλ

Ολοένα και ανεβαίνουν οι.. μετοχές του Κώστα Μανωλά, με τον Έλληνα αμυντικό της Ρόμα να βρίσκεται στις λίστες των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης. Τελευταία περίπτωση, αυτή της Ρεάλ, η οποία σύμφωνα με τον Ισπανικό Τύπο, έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις στόπερ. 

Documento: Η νέα Kυριακάτικη εφημερίδα (vid)

20 Νοεμβρίου, η κυριακάτικη εφημερίδα Documento φιλοδοξεί, μέσα από τις 96 σελίδες της, να εγκαινιάσει μια νέα πραγματικότητα στον ελληνικό Τύπο. 
 
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο site της νέας εφημερίδας: «Το Documento δεν θέλει να είναι μία ακόμη εφημερίδα, αλλά μια νέα πρόταση για το πώς, εν έτει 2016, οραματιζόμαστε μια σύγχρονη εφημερίδα σε ένα περιβάλλον υπερπληροφόρησης και παραπληροφόρησης. Τη διεύθυνση της εφημερίδας έχει ο Κώστας Βαξεβάνης».

Ο Μέσι ζητάει 50 εκατ. ευρώ το χρόνο για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοσέπ Μπαρτομέου, ξεκίνησε σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, να κάνει τα πρώτα βήματα για να πετύχει, την ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με τους Καταλανούς. Όπως υποστηρίζει σήμερα η Sport, άρχισε συζητήσεις με τον πατέρα του Αργεντινού σταρ,

Απλήρωτοι εργαζόμενοι πληρώθηκαν με χρήματα του Μέσι

Σε μια κίνηση με την οποία κέρδισε την εκτίμηση των εργαζομένων της ομοσπονδίας της Αργεντινής προχώρησε ο Λίονελ Μέσι την περασμένη εβδομάδα. Ο άσος της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής, βρισκόταν στο δωμάτιό του ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή,

Θερμό επεισόδιο Ρωσίας-Ελβετίας: Μαχητικά παρενόχλησαν αεροσκάφος με διπλωμάτες (βίντεο)

Ένα επεισόδιο που συνέβη  στον εναέριο χώρο της Ελβετίας έρχεται να ανεβάσει το θερμόμετρο ανάμεσα στη Ρωσία και την Ελβετία. Όπως καταγγέλλει η ρωσική κυβέρνηση, μαχητικά αεροσκάφη F/A-18 της Ελβετικής Πολεμικής Αεροπορίας, παρενόχλησαν ένα ρωσικό πολιτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν πολιτικοί, διπλωμάτες και δημοσιογράφοι, που μετέβαιναν στο Περού για να πάρουν μέρος στην Σύνοδο Κορυφής Ασίας Και Ειρηνικού.

Αν υπήρχαν Εισαγγελείς δεν θα υπήρχαν Βενιζέλοι

Το Νοέμβριο του 2014, με μια κίνηση που κάποιος μπορεί να τη θεωρήσει κίνηση δημοσιογραφικού ακτιβισμού, ή αν θέλετε κίνηση με αποκοτιά και πείσμα για τον τρόπο που λειτουργεί η Δικαιοσύνη, κατέθεσα στην Εισαγγελία Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά που αφορούσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Του Κώστα Βαξεβάνη 
 Ο Βενιζέλος όχι μόνο είχε κρατήσει τη λίστα Λαγκάρντ έξι μήνες αφότου αποχώρησε από το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά το είχε δηλώσει κιόλας.

Alfa Romeo Giulietta Veloce: «Επικίνδυνα» όμορφη και γρήγορη

Η Alfa Romeo παραδοσιακά κατασκεύαζε αυτοκίνητα τα οποία ξεχώριζαν για την εμφάνισή τους, τις επιδόσεις τους και την κορυφαία οδική συμπεριφορά τους.
Μάλιστα το λογότυπο Veloce είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία των μοντέλων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας το οποίο δέσποζε σε κορυφαίες εκδόσεις ιστορικών αυτοκινήτων.
Σήμερα η Alfa Romeo Giulietta Veloce επιστρέφει πιο ισχυρή από ποτέ,

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο περιφερειακός της Καλαμάτας

Στην κυκλοφορία δόθηκε το Σάββατο ο νέος περιφερειακός αυτοκινητόδρομος της Καλαμάτας από τον κόμβο της Θουρίας έως και τον κόμβο της Αρτέμιδος στην Αγιάννα. Νωρίτερα τόσο αυτό το τμήμα, όσο και το υπόλοιπο του περιφερειακού, που δεν δόθηκε ακόμα στην κυκλοφορία επιθεώρησαν οι υπουργοί Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, καθώς επίσης και ο μεσσήνιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης

Αμετάβλητα τα Τέλη Κυκλοφορίας για το 2017, νέο δεδομένο η παλαιότητα για το 2018!

Αμετάβλητα παραμένουν τα Τέλη Κυκλοφορίας για το 2017 καθώς το οικονομικό επιτελείο δεν πρόλαβε να τα αλλάξει και σύντομα θα αναρτηθούν στο Taxisnet.

Ωστόσο το οικονομικό επιτελείο ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει την επεξεργασία των δεδομένων για τη δημιουργία μιας εφαρμογής, που θα επιτρέπει τον υπολογισμό των τελών εξειδικευμένα για κάθε όχημα, με την καθιέρωση αντικειμενικών κριτηρίων και