Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ Στα «χακί» διαδήλωσαν οι εκπαιδευτικοί.

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας εκπαιδευτικοί, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική επιστράτευση που προχώρησε η κυβέρνηση, μετά την απόφασή τους να πραγματοποιήσουν απεργία κατά την έναρξη της διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων.Στην κεφαλή της πορείας υπήρχε αυτοκίνητο με αυτοσχέδιο τανκ στην οροφή του.Πριν από την πορεία οι εκπαιδευτική πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΟΛΜΕ στην Ερμού.
Μέλη της Ομοσπονδίας διοργάνωσαν χάπενινγκ έξω από τα γραφεία: ντυμένοι με στρατιωτικές στολές, με φιμωμένα τα στόματα και κρατώντας πανό με το σύμβολο της Χούντας και τη φράση «Ελλάς Ελλήνων Επιστρατευμένων» διαμαρτυρήθηκαν κατά της επιστράτευσης.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι του Μετρό και οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ

ΥΠΟΙΚ: Οι καλύτερες επιδόσεις της οικονομίας θα καλύψουν το κενό

Από τις καλύτερες επιδόσεις της οικονομίας για την περίοδο 2013- 2014, εκτιμάται από το υπουργείο Οικονομικών ότι θα καλυφθεί το όποιο τυχόν δημοσιονομικό κενό για τη διετία 2015- 2016.

ΠΡΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Ομπάμα: Περιμένετε τις αλλαγές στην ΕΕ και μετά αποφασίστε

Να περιμένουν τις μεταρρυθμίσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης προτού αποφασίσουν εάν θα μείνουν ή αποχωρήσουν από αυτή, κάλεσε τους Βρετανούς ο Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου...

«Θερμή» υποδοχή στους «μάγκες» του Πειραιά Γκρεμίζουν τα τείχη για τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης ανά χείρας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει αυτήν την ώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου ο κόσμος της επιφυλάσσει πανηγυρική υποδοχή.

AlJazeera Video-Νews:Bulgarian parties struggle to form government .

The conservative GERB party of Bulgaria's former prime minister Boyko Borisov has received the most votes in a weekend parliamentary poll, but fell far short of a majority, according to partial official results.

WSJDigitalNetwork-Video-News:IRS Controversy Widens.

The investigation into the IRS's targeting of conservative groups has revealed that high-ranking IRS officials knew as early as 2011 of the practice. John McKinnon reports.

RussiaToday-Video-News:Car bomb kills at least 15 outside hospital in Benghazi, Libya

At least 15 people, including three children, were killed and another 30 injured when a car bomb exploded in crowded area outside a hospital in Benghazi, Libya

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 100-88 Η βασίλισσα πέθανε, ζήτω ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ (vds)

Ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι πρωταθλητής Ευρώπης! Με τον Βασίλη Σπανούλη ηγέτη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και με χαρακτήρα... πρωταθλητή ο Ολυμπιακός επικράτησε με 100-88 της Ρεάλ και διατήρησε τα σκήπτρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.