Ιταλία: Δύο νεκροί και 561 τραυματίες από πυροτεχνήματα

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ιταλία και 561 τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την έλευση του νέου έτους.
Ιταλία: Δύο νεκροί και 561 τραυματίες από πυροτεχνήματα..

Κατασκεύασε ράβδους πυρηνικού καυσίμου το Ιράν- Νέες κυρώσεις από τις ΗΠΑ

Ράβδους καυσίμου για χρήση στα εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας που διαθέτει, παρήγαγε και δοκίμασε με επιτυχία το Ιράν, όπως μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση, αψηφώντας τις διεθνείς απαιτήσεις να σταματήσει το πυρηνικό της πρόγραμμα, ενώ ο..

Ενας μπλόγκερ και δύο... ιέρειες της σόουμπιζ απέναντι στον Πούτιν

Τρία εναλλακτικά πρόσωπα βρέθηκαν να «ηγούνται» των κινητοποιήσεων ενάντια στο Κρεμλίνο. Και αν για τον σταρ του Διαδικτύου, Αλεξέι Ναβάλνι, η ανάδειξή του σε ηγετική..

Σαρώνει στο διαδίκτυο σατιρικό βίντεο για τους Μερκοζί

Ένα βίντεο παρωδία μίας γερμανικής ταινίας του 1963, του "Γεύματος για έναν" (Der 90. Geburtstag ή Dinner for one), στην οποία πρωταγωνιστεί η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ ως Μις Ντέιζι και ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί στο ρόλο του..

ΑΝΙΤΑ ΕΚΜΠΕΡΓΚ Ξεχασμένη στο γηροκομείο η ντίβα της «Ντόλτσε Βίτα»

Ογδόντα χρόνων σήμερα η οικονομικά κατεστραμμένη «μούσα» του Φελίνι που νοσηλεύεται στη Ρώμη ζητάει βοήθεια από το ίδρυμα του μέντορά της
Η Ανίτα Εκμπεργκ ως Σίλβια στην «Ντόλτσε Βίτα» του Φελίνι, το 1960, στο πλευρό του Μαρτσέλο..

Πρωτοχρονιά με Lady Gaga στην Νέα Υόρκη

Τον ερχομό του 2012 γιόρτασαν χιλιάδες Νεοϋορκέζοι στην Times Square, μια πατροπαράδοτη πλέον συνήθεια, με τη «συντροφιά» της πιο ιδιαίτερης και..

Κέιτι Πέρι Πώς μπορεί το εκκντρικό να είναι και σέξι

 Κέιτι Πέρι Πώς μπορεί το εκκντρικό να είναι και σέξι..

Τζάστιν Μπίμπερ

Τζάστιν Μπίμπερ

Μικρός αλλά τόσο επιτυχημένος..

Τα «κορμιά» που συζητήθηκαν Demi Lovato

Έχοντας περάσει από πολλά στάδια και μορφές διατροφικής διαταραχής η ηθοποιός έγραψε στο twitter της απαντώντας σε σχόλια για το βάρος της: «Μαντέψτε! Είμαι υγιής και χαρούμενη και εάν μισείτε τα κιλά μου προφανώς εσείς δεν είστε!» ..

Τα «κορμιά» που συζητήθηκαν Beyonce

Από τη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια των βραβείων του MTV όλος ο Τύπος άρχισε να ασχολείται με το εάν είναι αληθινή η κοιλιά της ή κάποιο τέχνασμα. ..

Τα «κορμιά» που συζητήθηκαν Christina Aguilera

Σοκάρισε η αλλαγή στο σώμα της τραγουδίστριας όταν εκείνη εμφανίστηκε στη συναυλία στη μνήμη του Michael Jackson τον Οκτώβρη χωρίς να φοράει παντελόνι, με ένα κορσέ που αποκάλυπτε τις… ενισχυμένες της καμπύλες..

Sexy σε κάθε περίπτωση Beyonce

Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί βλέποντας τη φωτογράφηση της Beyonce για το εξώφυλλο του περιοδικού Jone’s Winter Arts & Entertainment ότι η τραγουδίστρια είναι..

«Αν ερωτευτείς κάτι, μείνε σε αυτό!»

Ο Νίκος Ψαρράς πρωταγωνιστεί στο Εθνικό Θέατρο και μοιράζεται με τους αναγνώστες του περιοδικού «HELLO!» τις σκέψεις του λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς.
Αναλογιζόμενος τα όσα έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής από τη ζωή του: «Είχα πολύ κόσμο γύρω μου, που δεν ήταν φίλοι και έχουμε χαθεί. Έχουν μείνει λίγοι και καλοί κι αυτό μου φτάνει.

Ο καβγάς έφερε έρωτα

Η γνωριμία του Γρηγόρη Αρναούτογλου με το νέο έρωτα της ζωής του, τη Νικόλ Κοτοβός, ήταν άκρως κινηματογραφική, όπως αποκάλυψε στο «Πρωινό mou» ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γευματίζει σε chic επώνυμο εστιατόριο των βορείων προαστίων. Την ώρα, λοιπόν, που πηγαίνει να βάλει μια μπουκιά στο στόμα του..

Τα πολλά πρόσωπα του χρόνου


Αλλοτε τρέχει, άλλοτε κυλά και μερικές φορές σταματά. Τον μετράμε, τον χάνουμε και συχνά θα θέλαμε..