Κον Μπεντίτ: Αποσύρεται από την πολιτική, αλλά θα συνεχίσει να διαδηλώνει

Αποσύρεται και δεν θα διεκδικήσει καμιά εντολή στις ευρωεκλογές του 2014, παρόλο που είχε ονειρευτεί μια τελευταία υποψηφιότητά του στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει σε βιβλίο του το οποίο κυκλοφορεί σήμερα, ο οικολόγος ευρωβουλευτής, Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, που εδώ και 45 χρόνια είναι μια εμβληματική φυσιογνωμία της πολιτικής σκηνής.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ «ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ» ΔΝΤ: «Λάθος» η συζήτηση περί λάθους

Μετά τον επίτροπο Ολι Ρεν και τον εκπρόσωπό του, σειρά είχε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις να βάλει «φρένο» στις συζητήσεις περί του «λάθους» στον λεγόμενο δημοσιονομικό πολλαπλαστιαστή.

Αναμένονται χιόνια στην Πάρνηθα από το βράδυ

Χιόνια ακόμη και στην Πάρνηθα από το βράδυ της Πέμπτης προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.

Τσίπρας στο BBC: Η πιο ακραία και πιο δεξιά κυβέρνηση

Επίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά και της κυβέρνησης την οποία χαρακτηρίζει την «πιο δεξιά και πιο ακραία που υπήρξε μετά την μεταπολίτευση» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο BBC.
Τσίπρας στο BBC: Η πιο ακραία και πιο δεξιά κυβέρνηση

Ύποπτος για τον φόνο της φίλης του ο Όσκαρ Πιστόριους

Ο αθλητής της Νοτίου Αφρικής Όσκαρ Πιστόριους ανακρίνεται από τις αρχές καθώς η κοπέλα του βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι του στην Πρετόρια.

Κύπρος: Οι τρεις βασικοί υποψήφιοι Πρόεδροι αποκλειστικά στο euronews

Οι βασικοί διεκδικητές για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας μιλούν αποκλειστικά στο Euronews για το τι θα κάνουν αν εκλεγούν. Πως θα καταφέρουν να μειώσουν το χρέος της Κύπρου και τι θα γίνει με το μνημόνιο που σύντομα θα «χτυπήσει» την πόρτα του νησιού!

Ρώμη: Αυτοπυρπολήθηκε άνδρας στο αεροδρόμιο

Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Λεονάρντο Ντα Βίντσι της Ρώμης, όταν ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε.
Η αστυνομία παρενέβη ρίχοντάς του νερού και στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ιταλικά μέσα ενημέρωσης μίλησαν για έναν 19χρονο από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος αντιμετώπιζε κίνδυνο απέλασης.
Οι αρχές δεν επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες.

American and US Airways 'to merge'

American Airlines and US Airways approved a merger late on Wednesday, sources close to the negotiations have said. The deal is expected to be formally announced on Thursday.American Airlines and US Airways agreed Wednesday to a merger that will create the world’s biggest airline.

President Obama Speaks on the Economy

President Obama highlights the manufacturing policies unveiled last night in the State of the Union Address.

Iranian news site gives fighter jet Photoshop treatment

The photograph shows an Iranian fighter jet, the brand-new F-313, soaring high above snow-capped mountains. There’s just one problem – savvy Iranian Internet users quickly realised the photo of the