Εκλεισε η τηλεόραση του «902»

Με απόφαση του Κ.Κ.Ε.
Την αναστολή μετάδοσης των προγραμμάτων της τηλεόρασης του «902» αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, ενώ δε σχετική ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του κόμματος δημοσιεύεται στον σημερινό «Ριζοσπάστη». Όπως αναφέρεται, η εξέλιξη αυτή οφείλεται στο ιδιαίτερα μεγάλο..
κόστος λειτουργίας της τηλεόρασης του «902» με την μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση, ενώ επισημαίνεται ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, «αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους»..

Στο Λουτράκι ο Μπόλντουιν. (Φωτό)

Συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα
Άλλος ένας σταρ του Χόλιγουντ βρίσκεται στη χώρα μας, όχι όμως μόνο για διακοπές. Ο Στίβεν Μπόλντουιν, γνωστός σε όλους για την ερμηνεία του στο "The Usual Suspects' (1995), έφτασε σήμερα 11/9 στο Λουτράκι και όπως αποκάλυψε ετοιμάζει ντοκιμαντέρ..
για την Ελλάδα. Ο ηθοποιός έφαγε στη παραδοσιακή ταβέρνα “Καλλίγευστο” απολαμβάνοντας την ελληνική Κουζίνα με θέα την παραλία, ενώ ήταν απόλυτα προσιτός στον κόσμο..

Ελλάδα-Λιθουανία ( 2-0 Η Εθνική ομάδα αγχώθηκε, αλλά νίκησε

Άντε, πάμε για το δύο στα δύο!
Αφού «καθάρισε» την πρώτη ομάδα από τη Βαλτική, τη Λετονία, η Εθνική θέλει απόψε (21:45, MEGA, www.sport-fm.gr) τη νίκη κόντρα στη Λιθουανία, προκειμένου να βάλει έξι βαθμούς στο… σακούλι του 7ου ομίλου και να πάει με άλλο «αέρα» στα δύσκολα ματς που ακολουθούν τον Οκτώβριο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Σλοβακία), για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014..

14 και στις 15 Δεκεμβρίου Αγώνες δημιουργίας ελληνικού τραγουδιού στην Στέγη Γραμμάτων

Μετά την πρώτη τους επιτυχημένη διοργάνωση, οι Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού θα διεξαχθούν και φέτος στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, στις 14 και στις 15 Δεκεμβρίου, εστιάζοντας αυτή τη φορά στη δημιουργία του στίχου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή στους Αγώνες έως την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου..

Robbie Williams: Το νέο του βιντεοκλίπ «Candy»

Στις 5 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ, το 9ο στη σειρά, του Βρετανού τραγουδιστή Robbie Williams, « Τake the Crown» ενώ ήδη κυκλοφορεί το βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Candy»...

Obamas observe moment of silence for 9/11 anniversary




  http://www.reuters.com                                          ΑLL VIDEO NEWS.HERE
 ....

Google: the new color at Fashion Week



PHGH http://www.reuters.com..                            more fashion here
                                                                               more fashion here

                                           

ΟΛΕΣ ΟΙ EIΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ NET..

Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, 11 χρόνια μετά

Έντεκα χρόνια από την ενδεκάτη του Σεπτέμβρη, που άλλαξε τον κόσμο σε σχέση με ό,τι ξέραμε, το νέο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου κυριαρχεί και πάλι στον ουρανό του νότιου Μανχάταν. Εκατοντάδες οικοδόμοι δουλεύουν καθημερινά στο εργοτάξιο κι οι τουρίστες τραβούν φωτογραφίες με τις χιλιάδες τους δυο πύργους, που κοντεύουν να ολοκληρωθούν...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ sport


Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ζεσουάλδο Φερέϊρα που βλέπει πλέον ότι έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του ενόψει των πολλών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Πίντο και ο…
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 


Χρονική προθεσμία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου έδωσε η UEFA σε 23 συλλόγους, προκειμένου να τηρήσουν το «οικονομικό Fair Play», καθώς όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την UEFA, εάν αυτό δεν συμβεί εντός της σχετικής…
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 14:21 | 


Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Βαγγέλης Βλάχος που έχει πλέον στη διάθεσή του τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άρη στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή.…
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 13:52 ..

Ελβετία: 13 Ελληνες πολυεκατομμυριούχοι πληρώνουν εξευτελιστικούς φόρους

Τέλος στην «άδικη», όπως τη χαρακτηρίζουν, ειδική φορολογική μεταχείριση προς τους πλούσιους ξένους, σκέφτονται να δώσουν οι εκλογείς του ελβετικού καντονίου της Βέρνης, καθώς στις 23 Σεπτεμβρίου θα ψηφίσουν με θέμα μια νέα νομοθεσία για «Δίκαιη και ισότιμη φορολόγηση για τις οικογένειες»...

Απόψε στο Γ.Καραϊσκάκης Η «ακτινογραφία» του αγώνα Ελλάδας - Λιθουανίας

Με στόχο το δύο στα δύο θα αγωνιστεί απόψε στο Γ.Καραϊσκάκης η Εθνική Ελλάδος κόντρα στη Λιθουανία (21.45 μ.μ. MEGA-OTE Sport 1) προκειμένου να αποδείξει ότι είναι το αφεντικό του ομίλου στην προκριματική φάση για το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.

Κλειδί θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα σύμφωνα με όσα είπε ο Φερνάντο Σάντο:

«Εάν θέλουμε να λεγόμαστε ομάδα θα πρέπει να έχουμε απαντήσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Εγώ έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες»..

Η Κίνα βύθισε τη Wall Street

Με απώλειες ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης με το ενδιαφέρον των επενδυτών να είναι  στραμμένο στη διήμερη συνεδρίαση της Federal Reserve..

Tο Bing επιλέγει η Amazon

Ολοι γνωρίζουμε ότι οι εταιρείες τεχνολογίας των ΗΠΑ και όχι μόνο, δεν τα πάνε και τόσο καλά μεταξύ τους. Δεν χάνουν ευκαιρία να καταθέτουν αγωγές η μία εναντίον της άλλης σε μια κατάσταση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πόλεμος όλων εναντίον όλων.
Παρόλα αυτά, όσο περνάει ο καιρός αυτός ο πόλεμος τείνει να εξελιχθεί σε «όλοι εναντίον της Google»..

Αφαιρείται η αστυνομική φύλαξη από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Μετωπική είναι πλέον η αντιπαράθεση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τη Χρυσή Αυγή, ύστερα από τις εφόδους βουλευτών και υποστηρικτών του κόμματος εναντίον μικροπωλητών σε Ραφήνα και Μεσολόγγι.Με απόφασή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας αφαίρεσε από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους αστυνομικούς που είχαν αναλάβει τη φύλαξή τους ύστερα από τις ωμές εξαγγελίες του κόμματος ότι οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής θα συνεχιστούν..

Συνάντηση Στουρνάρα με Λαγκάρντ την Παρασκευή

Συνάντηση Στουρνάρα με Λαγκάρντ την Παρασκευή Με την διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, καθώς η Κριστίν Λαγκάρντ προσκλήθηκε και θα παραστεί στις εργασίες του άτυπου συμβουλίου Eurogroup, στη Λευκωσία..

Οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν την πολιτική «Φορητή» η κοινωνία των νέων ψηφοφόρων στις ΗΠΑ

Το ένα τρίτο των αμερικανών ψηφοφόρων λένε ότι δεν είδαν καθόλου ειδήσεις στην τηλεόραση την περασμένη εβδομάδα. Το 90% των κατόχων ταμπλέτας ενημερώνονται πλέον από την ταμπλέτα τους. Το 83% των κατόχων smartphones είναι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι. Αυτό σημαίνει ότι τα νέα μέσα και οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης παίζουν τεράστιο ρόλο στις φετινές προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ..

Ινδία: Οργή έχει προκαλέσει η σύλληψη γνωστού σκιτσογράφου

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ινδία η σύλληψη με την κατηγορία της προδοσίας ενός σκιτσογράφου που μάχεται κατά της διαφθοράς στη χώρα. Ο Ασίμ Τριβέντι συνελήφθη και κρατείται στη Βομβάη, καθώς τα σκίτσα του θεωρήθηκαν ότι χλευάζουν το ινδικό σύνταγμα.

Ο γελοιογράφος κατηγορείται, επίσης, για προσβολή της σημαίας της χώρας και έχει τεθεί υπό προσωρινή κράτηση μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου. .

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου στο σκοτάδι από μπλακ άουτ στην Κούβα

Εκατομμύρια άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν από διακοπή ρεύματος στο μεγαλύτερο μέρος της Κούβας λίγο μετά τις 8 το βράδυ (τοπική ώρα) την Κυριακή.

Η έκταση του μπλακάουτ υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιόμετρα από τα νοτιανατολικά της χώρας μέχρι την Αβάνα και τη δυτική επαρχεία Πινάρ ντελ Ρίο. Σε αρισμένες περιπτώσεις προκλήθηκε πανικός και πολλοί αστυνομικοί που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας κλήθηκαν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία καθώς τα φανάρια στους δρόμους δεν λειτουργούσαν με αποτέλεσμα κυκλοφοριακό κομφούζιο στις κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας..

«Η νέα κυβέρνηση της Ολλανδίας θα είναι φιλοευρωπαϊκή» λένε οι ειδικοί

Οι Ολλανδοί πάνε στις κάλπες την Τετάρτη εν μέσω μιας πρωτοφανούς λιτότητας, που έχει προκαλέσει ένα εξίσου πρωτοφανές κύμα αντιευρωπαϊσμού στη χώρα του Μάαστριχτ. ΤΟ ΒΗΜΑ ζήτησε από τρεις ειδικούς τη γνώμη τους για το αποτέλεσμα των εκλογών, και τις επιπτώσεις που θα έχει για το μέλλον της ευρωζώνης..

Φονικές πλημμύρες με τουλάχιστον 78 νεκρούς στο Πακιστάν

Καταρρακτώδεις βροχές στο Πακιστάν προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον 78 ανθρώπων, ενώ εκατοντάδες είναι οι άστεγοι και δεκάδες οι τραυματίες τις τελευταίες τρείς ημέρες από τις νέες πλημμύρες που πλήττουν την περιοχή, γράφουν σήμερα, Δευτέρα, οι τοπικές εφημερίδες..