Αρτούρ Ζανέτι: Γιατί ο μεγάλος αντίπαλος του Λευτέρη Πετρούνια χαιρέτησε στρατιωτικά στην απονομή

Άλλη μια ολόχρυση σελίδα στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής «έγραψε» ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατέκτησε για 3η συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο των κρίκων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Γλίτωσαν τα χειρότερα: Από… τύχη συνελήφθη μεθυσμένος πιλότος

Η… μέθη συγκυβερνήτη αεροπλάνου ήταν η αιτία που πτήση από το Λονδίνο με προορισμό το Τόκιο της εταιρείας Japan Airlines (JAL) καθυστέρησε κατά μία ώρα.
Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε την Παρασκευή «συγγνώμη» για την καθυστέρηση της πτήσης Λονδίνο - Τόκιο την Κυριακή, αφού τα αποτελέσματα στο αλκοτέστ που υποβλήθηκε ένας συγκυβερνήτης βγήκαν θετικά, καθώς ο άνδρας είχε καταναλώσει σχεδόν 10 φορές μεγαλύτερη ποσότητα (!) από το επιτρεπόμενο όριο, σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία.

Η επένδυση του μέλλοντος στον κόσμο της χλιδής- Κάποιοι βλέπουν μπροστά και χτίζουν από σήμερα το αύριο!

Όσο η σύγχρονη τεχνολογία παρέχει ολοένα και περισσότερες ευκολίες στον άνθρωπο και οι μεγαλουπόλεις γιγαντώνονται, ο κόσμος του πλούτου αναζητά λύσεις που θα τον σώσουν από τη μαζικότητα και την οδύσσεια της καθημερινής μετακίνησης.
Γι’ αυτό και οι κατασκευαστές υπερπολυτελών πύργων έχουν αρχίσει να ονειρεύονται ήδη την επομένη της αστικής ζωής των κροίσων, θέλοντας να ενσωματώσουν στα πανύψηλα κτίρια χώρο προσγείωσης για τα ιπτάμενα αυτοκίνητα που δεν μπορεί, θα ’ρθουν κάποτε!

Κέρδισε 1,6 δισ. δολάρια στο Λόττο αλλά τα προβλήματά του… μόλις άρχισαν

Σε περίπτωση που δεν τα μάθατε ή το σβήσατε ήδη από τη μνήμη σας, ένας φαίνεται να είναι ο αδιανόητα υπερτυχερός που κέρδισε το ασύλληπτο ποσό των 1,6 δισ. δολαρίων στο Mega Millions των ΗΠΑ, με το μαγικό δελτίο να έχει παιχτεί στη Νότια Καρολίνα.
Όπως υποδεικνύει ωστόσο ο αμερικανός φοροτεχνικός Robert W. Wood στο Forbes, ένα τέτοιο τρελό ποσό κρύβει πολλούς κινδύνους ξοπίσω του. Και δεν αναφέρεται μόνο στους τρελούς φόρους που θα κληθεί να πληρώσει στην ομοσπονδιακή Εφορία (IRS), κάπου μεταξύ 24-37% του ποσού-«μαμούθ» δηλαδή (ανάλογα αν θα πάρει όλο το ποσό μεμιάς ή σε βάθος 29ετίας), καθώς και πάλι θα μείνουν άπειρα λεφτά.