Η εκρηκτική Ιταλίδα τηλεπερσόνα Δείτε τις φωτογραφίες της Guendalina Tavassi

Στο ιταλικό τηλεοπτικό κοινό συστήθηκε μέσα από την ιταλική έκδοση του «Big Brother», όπου ξεχώρισε με την εκρηκτική της παρουσία και αναδείχθηκε σε μεγάλη πρωταγωνίστρια του ριάλιτι. Μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά στον τελικό.
Ο λόγος για την Guendalina Tavassi, η οποία εργάζεται σε καθημερινή εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης και θεωρείται από τους γείτονες ως μια από τις πιο σέξι τηλεοπτικές παρουσίες.Αν κάνεις μία βόλτα στο λογαριασμό της στο Instagram, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το λόγο. Η 34χρονη Guendalina ανεβάζει συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram σέξι φωτογραφίες που αναδεικνύουν τα πληθωρικά της προσόντα.

Τρισδιάστατος εκτυπωτής φτιάχνει αντικείμενα, χρησιμοποιώντας ακτίνες φωτός

Ένας πρωτοποριακός τρισδιάστατος εκτυπωτής χρησιμοποιεί ακτίνες φωτός για να μετατρέψει κολλώδη υγρά σε πολύπλοκα στερεά αντικείμενα μέσα σε ένα έως δύο λεπτά το πολύ.
Ο εκτυπωτής με το όνομα «Replicator» μπορεί να αναπαράγει σε μινιατούρα ακόμη και διάσημα γλυπτά όπως ο «Σκεπτόμενος» του Ροντέν.
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ, με επικεφαλής τον επίκουρο καθηγητή Χέιντεν Τέιλορ του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, που έκαναν τη δημοσίευση στο

Πέρασε… αέρα από τη Λαμία ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων εντός έδρας νικών που μετρούσε η Λαμία εντός του 2019, περνώντας νικηφόρα με 2-0 από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και επιστρέφοντας στις νίκες ύστερα από πέντε παιχνίδια και συγκεκριμένα μετά την επικράτηση (1-2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Αγρινίου, που έφτασε τον Άρη στην έκτη θέση (με παιχνίδι περισσότερο), σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους Γουίλιαν στο 25ο και Μπαΐροβιτς στο 71ο λεπτό.

Το άγχος μετατράπηκε σε πάρτι για τον Ολυμπιακό

Εξαιρετικός σε ακόμη ένα παιχνίδι εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 4-0 του Πανιωνίου για την 19η αγωνιστική της Super League και περιμένει πλέον ένα «δώρο» από την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες, αν και δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα, πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα με τον Χασάν (68') και στη συνέχεια δεν σταμάτησαν να βρίσκουν δίχτυα. Γκερέρο (75'), Χριστοδουλόπουλος (79' με πέναλτι) και Βούκοβιτς (86') σκόραραν και έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα τους να μειώσει στους 5 βαθμούς τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ, περιμένοντας το αυριανό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η εγκυμοσύνη που φέρνει τα πάνω κάτω στη «Μουρμούρα»

Ανατροπές και πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει η σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στο τηλεοπτικό κοινό. Το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό και η Καίτη την οποία υποδύεται η Κλέλια Ρένεση, είναι έγκυος.

Πατέρας του παιδιού είναι ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και η νεαρότερη σύντροφός του θα προσπαθήσει να του ανακοινώσει ότι θα γίνουν γονείς.  Προς το παρόν, η ηρωίδα κρατά φυλαγμένο το μυστικό της, αλλά μέσα στα επόμενα επεισόδια θα καταφέρει να του το ανακοινώσει.

Η Μέρκελ κλείνει τη σελίδα της στο Facebook

Το κλείσιμο της σελίδας της στο Facebook ανακοίνωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ με ένα βίντεο προς τους ακολούθους της, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξή τους.
«Σήμερα είναι η μέρα που θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη σαν τη στήριξη στη σελίδα μου στο Facebook», ανέφερε στο βίντεο η Άνγκελα Μέρκελ, προσθέτοντας: «Γνωρίζετε ότι δεν είμαι πια πρόεδρος του CDU, οπότε τώρα θα κλείσω τη σελίδα μου στο Facebook».

Πώς μόνο ένας άνθρωπος ανάγκασε 1,25 εκατ. τουρίστες να τον επισκεφθούν

Είναι τέσσερις τα ξημερώματα στην Ταϊβάν και όλα είναι σκοτεινά. Οι 2,8 εκατομμύρια κάτοικοι της πόλης Taichung κοιμούνται ακόμα, οι πινακίδες νέον έχουν πια σβήσει και η μόνη σιλουέτα, που κινείται στους σιωπηλούς δρόμους, είναι αυτή ενός 96χρονου άνδρα, που προχωρά μέσα στο σκοτάδι.
Κάθε πρωί, αχάραγα ακόμα, ο Huang Yung-fu ανάβει μία μικρή λάμπα, αφήνει πίσω του το μικρό του μπάνγκαλοου κουβαλώντας τις μπογιές του και βγαίνει στον δρόμο. Ενώ η πόλη γύρω του κοιμάται, ο Huang κάθεται σκυφτός σε ένα σκαμνί για τρεις ώρες και ήσυχα κι αθόρυβα «στολίζει» με τα πινέλα του τους τσιμεντένιους τοίχους, τα πεζοδρόμια και τα παράθυρα, με μία έκρηξη παιχνιδιάρικων τοιχογραφιών και χρωμάτων που θυμίζουν καλειδοσκόπιο.

Ο πιτσιρικάς Έλληνας παίκτης της Μίλαν ανάμεσα σε δύο θρύλους Οι Μαλντίνι και Λεονάρντο παρουσίασαν τον Μιχελή

Ο Νίκος Μιχελής, ανακάλυψη των τμημάτων του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος παίζει τόσο ως αμυντικός όσο και ως μέσος, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και παίζει πλέον στη Μίλαν.
Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε από τους «ροσονέρι», από δύο θρύλους του κλαμπ, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: τον Μαλντίνι και τον Λεονάρντο!

«Βόμβα» από Ζούκερμπεργκ: Ενοποιεί το Facebook με WhatsApp, Instagram και Messenger

Το Facebook σχεδιάζει να ενοποιήσει τις εφαρμογές Instagram, WhatsApp και Facebook Messenger. Αν και θα διατηρήσουν την αυτονομία τους, σε ένα βαθύτερο επίπεδο θα είναι δυνατό πλέον τα μηνύματα των χρηστών να «ταξιδέψουν» ανάμεσα στις τρεις υπηρεσίες.

Το Facebook έκανε για λόγο για την αρχή «μιας μακράς διαδικασίας», την πρωτοβουλία για την οποία είχε ο επικεφαλής Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σύμφωνα με το BBC και τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης».

Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ

Ημέρα πρεμιέρας για την ΕΡΤ προχθές Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν ιδιαίτερα υψηλά.

Πιο συγκεκριμένα, τη ζώνη 22:00 – 22:54 στην οποία μεταδόθηκε το πρώτο επεισόδιο του αριστουργήματος του Στράτη Μυριβήλη «Η ζωή εν τάφω» παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 1.026.325 τηλεθεατές.

Ραγκούσης: Όσο τα «σκυλιά» γαβγίζουν τόσο το προοδευτικό ρεύμα δυναμώνει

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η κίνηση πολιτών στο Ηράκλειο της Κρήτης, για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Δ. Τζανακόπουλος, ο Σπ. Δανέλλης και ο Γ. Ραγκούσης, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook τη χαρακτήρισε απροσδόκητα μεγάλη από άποψη συμμετοχής κόσμου.