Ανοιχτό και για επιβατικά αεροσκάφη το αεροδρόμιο Τρίπολης

Μετατρέπεται σε αεροδρόμιο κοινής χρήσης μεταξύ Πολεμικής και Πολιτικής Αεροπορίας
Το αεροδρόμιο της Τρίπολης θα χρησιμοποιείται και από την πολιτική αεροπορία έπειτα από την επίτευξη σχετικής συμφωνίας μεταξύ του υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Φλαμίνγκο έκαναν την εμφάνισή τους στην Αργολίδα (photos)

Μια στάση προκειμένου να ξεκουραστεί έκανε ένα σμήνος Φλαμίνγκο στον υδροβιότοπο της Αργολίδας.

Όσοι βρέθηκαν εκεί σήμερα είχαν την ευκαιρία να γίνουν μάρτυρες ενός εξαιρετικά όμορφου και σπάνιου θεάματος, καθώς τα πτηνά αυτά σπάνια εμφανίζονται στη χώρα μας.

Παραιτήθηκε ο Χ. Χωμενίδης απο τη ΝΕΡΙΤ...*Ο κ. Μορώνης, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook τόνισε ότι: «Αν διακηρύττεις ότι θέλεις να φτιάξεις κάτι ανεξάρτητο, αντικειμενικό και ποιοτικό αλλά δεν το εννοείς, μη το αναθέτεις σε κάποιον που το εννοεί...

Την παραίτησή του από τη θέση του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, υπέβαλε σήμερα με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου, καθηγητή Θεόδωρο Φορτσάκη, ο Χρήστος Χωμενίδης.

Lady Gaga: Στην Κωνσταντινούπολη με baby-doll * Τρεις μέρες πριν την Αθήνα

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται αυτές τις μέρες η ποπ σταρ Lady Gaga, για μια συναυλία την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, στο ITU Stadyumu. Η 28χρονη Gaga, τρεις μέρες πριν από τη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Kemal Ataturk φορώντας μια περούκα αλά Cher και κόκκινο μεταξωτό baby doll.

Παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο: Παντρεύτηκε ο κ. Nammos (Φωτό+Βίντεο)

O Αιγύπτιος σεφ Σάμι Ιμπραήμ, ένας εκ των τριών ιδιοκτητών του διάσημου εστιατορίου, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τη γυναίκα της ζωής του, Καρίνα
Ενας παραμυθένιος γάμος έγινε το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο: ο Αιγύπτιος σεφ Σάμι Ιμπραήμ, ένας εκ των τριών ιδιοκτητών του Nammos, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με την γυναίκα της ζωής του, Καρίνα.

Πόρτο Ρίκο* Miley Cyrus: Εβαλε χέρι σε χορεύτρια ( picture+video )

Κάποια στιγμή η 22χρονη σταρ πλησίασε και μια όμορφη χορεύτρια και μπροστά στο πλήθος που ούρλιαζε της έπιασε τα οπίσθια
Στη σκηνή του Coliseum Jose M. στο Πόρτο Ρίκο εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ποπ σταρ Miley Cyrus, στα πλαίσια της περιοδείας της Bangerz Tour 2014. Η 22χρονη Cyrus για άλλη μια φορά τα έδωσε όλα στη σκηνή και τρέλανε τους fans της που γέμισαν το στάδιο για να τη δουν.

Παγκόσμια κατακραυγή για τη «γυμνή» στολή των Κολομβιανών αθλητριών

Ο Brian Cookson, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI) περιέγραψε ως «απαράδεκτη» την εμφάνιση της γυναικείας ομάδας
Η «αποκαλυπτική» στολή που χρησιμοποίησαν ποδηλάτισσες από ομάδα της Κολομβίας, στο γύρο της Τοσκάνης το Σάββατο, πυροδότησε πλήθος... αρνητικών σχολίων, από χθες, που την παρουσίασαν.

Η Lady Gaga φοράει Σήλια Κριθαριώτη ( picture+video )

Ενόψει της επικείμενης συναυλίας της στην Αθήνα, η διάσημη εκκεντρική τραγουδίστρια ψηφίζει... ελληνικά!

Αυτές τις ώρες, έχει πλημμυρίσει το ίντερνετ με τη φωτογραφία της Lady Gaga η οποία φορά στο κεφάλι μια περίτεχνη τιάρα με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Ιδού και πώς αναρτήθηκε στον λογαριασμό του ομώνυμου ατελιέ μόδας.

Το Ελληνικό βίντεο που έχει 4 εκατ. προβολές σε λιγότερο από μήνα

Η Κρητική Version του γνωστού τραγουδιού Tranquila 'Tragila' από τον Constantine Cullen έχε σπάσει κάθε ρεκόρ σε προβολές στην Ελλάδα.
Μέσα σε λιγότερο από 4 εβδομάδες το βίντεο προβλήθηκε 4 εκατομμύρια φορές ενώ το βίντεο κλιπ γίνεται viral.

Γελάει το ίντερνετ με το κορίτσι που έδειρε τον άντρα (βίντεο)

Ένα βίντεο που προέρχεται από μια Αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά γίνεται viral.
Στο βίντεο ένα μικρό κορίτσι καταφέρνει να ρίξει στο έδαφος έναν μεγαλώσομο άντρα.
Η μικρή κοπέλα με ρίζες από την Ασία και εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες δεν δείχνει να φοβάται τον άντρα που κινείται απειλητικά εναντίον της.

Περπατάνε στο νερό και τρελαίνουν το διαδίκτυο (βίντεο) Can You Walk on Water?

Όλοι ονειρεύονται να περπατήσουν στο νερό αλλά λίγοι τελικά τα καταφέρνουν. Κι αυτό γίνεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Στο βίντεο που γίνεται viral στο διαδίκτυο, μια ομάδα αποφάσισε να προκαλέσει το “θαύμα” και να περπατήσει στο νερό.

Τροχοπέδη για την ανάπτυξη το «σύνδρομο Costa Navarino»*Costa Navarino που ξεκίνησε το 1997 ο εφοπλιστής Βασίλης Κωνσταντακόπουλος και χρειάστηκαν περίπου 12 χρόνια και... 3.000 υπογραφές προκειμένου να μπουν τα θεμέλια ενός από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Ευρώπης.

Παρότι είναι γενικά παραδεκτό ότι η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση μπορεί να προέλθει μόνο με την έλευση νέων επενδύσεων στη χώρα μας, εντούτοις οποιαδήποτε αποκρατικοποίηση ή μεγάλη επένδυση δρομολογείται, αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα υλοποίησης τα οποία σχετίζονται με την υψηλή γραφειοκρατία, το πολιτικό κόστος και τα ουκ ολίγα νομικά... κωλύματα.

Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί των ενστόλων

Ποιο το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την αποκατάσταση
Μετά και τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις, σταδιακά αναμένεται να γίνει η αποκατάσταση των ενστόλων, ενώ οι νέοι μισθοί, με αύξηση έως 12,4%, θα τεθούν σε ισχύ από τον Οκτώβριο.

«ΠΙΛΟΤΙΚΗ» ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ- Δικαστική εμπλοκή για τον ΕΝΦΙΑ

Η Δικαιοσύνη θα κρίνει τη συνταγματικότητα του ΕΝΦΙΑ. Οι πολίτες προσφεύγουν στα διοικητικά δικαστήρια υποστηρίζοντας ότι ο φόρος υπολογίζεται με βάση υψηλές - πλασματικές αντικειμενικές αξίες και δεν λαμβάνεται υπόψη η εισοδηματική κατάσταση των φορολογουμένων.

Πώς θα πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ μέχρι τον Φεβρουάριο - Οδηγός επιβίωσης για εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων

Της Μαρίας Βουργάνα
Ολόκληρο το ποσό της πρώτης δόσης του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακίνητων όπως προέκυψε από την αρχική εκκαθάριση χωρίς να ληφθούν υπόψη οι εκπτώσεις που δικαιούνται θα κληθούν να πληρώσουν στις 30 Σεπτεμβρίου οι οικονομικά αδύναμοι, καθώς και περίπου 700.000 φορολογούμενοι που έχουν στην κατοχή τους ακίνητα που καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2013 ήταν κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα.

ALPHA BANK- Πως φτιάχτηκε η «φούσκα» στην κτηματαγορά - Μέσα σε 10 χρόνια κτίστηκαν 900.000 νέα σπίτια - Ποιες οι προβλέψεις για τις τιμές

Εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των κατοικιών τη δεκαετία 2001-2011 δείχνουν τα στοιχεία του ΕΛΣΤΑΤ που επεξεργάστηκε η Alpha Bank. Σύμφωνα με τη μελέτη της τράπεζας, μέσα σε 10 χρόνια η Ελλάδα απέκτησε σχεδόν 900 χιλιάδες περισσότερες κατοικίες (895,7 χιλιάδες συγκεκριμένα) ως αποτέλεσμα της εκρηκτικής αύξησης της ζήτησης για νέα σπίτια.

ΟΣΜΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ- Πώς στήθηκε το μεγάλο κόλπο με την πώληση 15.000 στρεμμάτων στη Ζάκυνθο

Μια υπόθεση με οσμή σκανδάλου, το οποίο ωστόσο μπορεί να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής». Ο φάκελος που ήδη ετοιμάζεται να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και να αποδοθούν ευθύνες ακόμη και για βαριά κακουργήματα, αφορά στην πώληση μιας τεράστιας έκτασης σχεδόν 15.000 στρεμμάτων στη Ζάκυνθο.

ΔΕΗ: Προσλαμβάνει εισπρακτικές εταιρείες για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Πρόσκληση σε δικηγορικά γραφεία κάνει η ΔΕΗ για την παροχή νομικών υπηρεσιών διεκδίκησης απαιτήσεων από ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς, τα οποία θα έχουν και το δικαίωμα να ψάξουν αν οι οφειλέτες έχουν περιουσιακά στοιχεία, εφόσον δεν ευοδώσουν οι εξωδικαστικές διαδικασίες.

Τρ. Κύπρου: Πώληση περιουσιακών στοιχείων στη Ρουμανία


Την πώληση περιουσιακών στοιχείων που σχετίζονται με την Societatea Companiilor Hoteliere Grand S.R.L., εταιρεία περιορισμένης ευθύνης που συστάθηκε στη Ρουμανία και ιδιοκτήτρια του JW Marriott Bucharest Grand Hotel στην STRABAG SE, που συστάθηκε στην Αυστρία, ολοκλήρωσε η Τράπεζα Κύπρου.

Πρόγραμμα εθελουσίας ανακοίνωσε η Alpha Bank


Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου θέτει σε ισχύ, από σήμερα μέχρι και τις 30/9/2014, η Alpha Bank.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι στην τράπεζα, οι οποίοι

Νίκος Δένδιας: Αναπτυξιακή Τράπεζα με 4 δισ. στην οικονομία


Με τη δημιουργία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, της «Τράπεζας των Τραπεζών», φιλοδοξεί να υπερκεράσει το πρόβλημα της ρευστότητας ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας. Στην αποκλειστική συνέντευξή του στη «Ν»