WSJDigitalNetwork-Video-News:Opinion: Bradley Manning Acquitted. Is He a Hero?

Editorial board member Dorothy Rabinowitz on the verdict in the trial of Army Private First Class Bradley Manning, the WikiLeaks leaker. Photo: Associated Press

Στις «16» του κόσμου με Σερβία οι Κορασίδες!

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική Κορασίδων στην Ταϊλάνδη, που προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και την 1η Αυγούστου θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα της Σερβίας, σε νοκ άουτ αγώνα για την είσοδο στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η Κίνα έκανε το «χατίρι» της ελληνικής ομάδας, νίκησε με 3-0 την Αργεντινή (25-21, 25-13, 25-18) και άφησε τελευταία στον Β΄ όμιλο την «μπιανκοσελέστε», προς όφελος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που κατετάγη τέταρτο.

ΓΙΑ 2+2 ΧΡΟΝΙΑ Υπέγραψε στους Μπακς ο Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βλέπει το όνειρό του να παίρνει σάρκα και οστά!

Ο νεαρός ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής ταξίδεψε στο Μιλγουόκι κι υπέγραψε το 2+2 χρόνων συμβόλαιό του με τους Μπακς!

Παρουσία του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Μιλγουόκι, Τζον Χάμοντς, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τα «ελάφια» και ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρο...

Show Electric Vehicle BMW i3 (2014)-(Φωτό+Βίντεο)

Παγκόσμιες εξελίξεις όπως η κλιματική αλλαγή, η μείωση των πόρων και η αύξηση της αστικοποίησης έκκληση για νέες λύσεις.Η BMW i είναι η εξεύρεση των λύσεων αυτών.
Στην BMW i3 - η πρώτη σειρά που παράγεται από το μοντέλο BMW i - μηδενικών ρύπων σε ένα πακέτο premium αυτοκίνητο αποδεικνύεται ότι είναι μια συνταγή για γνήσια οδηγική απόλαυση.

Παραμένουν ταμπουρωμένοι- - Μολότοφ στο Άγιο Όρος!

Στη θέα των αστυνομικών που επιστράτευσαν μπουλντόζα για να εισέλθουν στο κονάκι, οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου απάντησαν με εκρηκτικά
Ταμπουρωμένοι στο κονάκι της Μονής Εσφιγμένου παραμένουν οι μοναχοί μετά τα χθεσινά πρωτοφανή επεισόδια. Στις Καρυές, την πρωτεύουσα του Άγιου Όρους βρίσκονται συγκεντρωμένες αστυνομικές δυνάμεις αλλά και αρκετοί πιστοί.

Σειρά εκρήξεων σε εργοστάσιο προπανίου στη Φλόριντα- -Έσβησε η φωτιά στο εργοστάσιο προπανίου στη Φλόριντα

Εντοπίστηκαν ζωντανοί οι 15 εργαζόμενοι, για τους οποίους εκφράζονταν φόβοι ότι είναι νεκροί - Επτά τραυματίες σύμφωνα με το FoxNews - Εκκενώθηκε η περιοχή σε ακτίνα 1,5 χιλιομέτρου - Δείτε το βίντεο
Εντοπίστηκαν οι 15 εργαζόμενοι, για τους οποίους εκφράζονταν φόβοι ότι είναι νεκροί, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα αυτή την ώρα, έπειτα από τις διαδοχικές εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί σε εργοστάσιο προπανίου στη Φλόριντα. Σύμφωνα με το FoxNews έχουν εντοπιστεί επτά τραυματίες, οι οποίοι

Τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε ιταλικό πλοίο στην κυπριακή ΑΟΖ

Το ιταλικό πλοίο προσεγγίσθηκε από πυραυλάκατο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού η οποία είχε ξεκινήσει από τη κατεχόμενη Αμμόχωστο
Επεισόδιο στα ανοικτά της Πάφου στη Κύπρο σημειώθηκε την περασμένη βδομάδα όταν τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε και απέκοψε τελικά την πορεία ιταλικού πλοίου που ενεργούσε για λογαριασμό της (Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου) cyta στο πλαίσιο εργασίας πόντισης ειδικού καλωδίου (οπτικών ινών) που θα ενώνει την Κύπρο με άλλες χώρες της Μεσογείου.

Κρήτη: «Τσάκωσαν» τον εμπρηστή του ελαιουργείου

Ο δράστης δεν αποκαλύπτει τους λόγους της πράξης του
Χωρίς προφανές κίνητρο παραμένει ο εμπρησμός που προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε ένα ελαιουργείο της Βιάννου στην Κρήτη, παρά το γεγονός ότι ο δράστης που το πυρπόλησε έπεσε γρήγορα στα χέρια της Αστυνομίας. Ωστόσο, κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τους λόγους της πράξης του.

Πυρκαγιά σε εξέλιξη στην Κυνουρία Αρκαδίας

Στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Κοδέλες στη δυτική Βόρεια Κυνουρία του νομού Αρκαδίας.

Στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 4 αεροσκάφη.
πηγη

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World : -'Ενταση στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό

Επέμβαση της αστυνομίας χθες το βράδυ μετά από συγκέντρωση στο σημείο και εκπομπή αναλογικού σήματος για την Αττική - Οχτώ συλλήψεις
Ένταση δημιουργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό μετά από επέμβαση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης εργαζομένων της ΕΡΤ και αλληλέγγυων στον χώρο.

WSJDigitalNetwork-Video-News:BMW Unveils i3 Electric Supermini | BMW Electric Car

Dr. Norbert Reithofer, CEO of BMW, discusses the concept behind the new BMW i3 electric supermini, set to go on sale in November, with prices starting from £25,680.

RussiaToday-Video-News-World:Massive explosions rock Florida propane plant in Lake County

A series of gas explosions at a LP tank exchange plant in Lake County, Florida has injured at least 7 people. Witnesses said vibrations from the powerful blasts could be felt several towns over.

Reuters- Video: World News-Peace talks resume in Washington -Israeli-Palestinian talks begin amid deep divisions

Chief Palestinian negotiator Saeb Erekat, and Israeli Justice Minister Tzipi Livni sit down for dinner with U.S. Secretary of State John Kerry to resume peace talk efforts. Talks were held at an iftar dinner to break fast during the holy month of Ramadan on Monday evening at the State Department. For the first time in nearly three years both sides agreed to come to the table with cautious expectations.