Οι Όμορφες ρωσίδες αεροσυνοδοί που εργάζονται στην πιο ισχυρή αεροπορική εταιρεία στον κόσμο

Η ρωσική εταιρεία Aeroflot αναδείχθηκε ως «η πιο ισχυρή αεροπορική εταιρεία στον κόσμο». Ο οίκος αξιολόγησης Brand Finance την κατέταξε στην κατηγορία ΑΑΑ, καθώς η εταιρεία διαθέτει το νεότερο σε ηλικία στόλο αεροσκαφών συγκριτικά με τις μεγαλύτερες εταιρείες, έχει επενδύσει στη συστηματική προβολή του ονόματός της και παράλληλα προωθεί την παρουσία της στις αγορές του εξωτερικού, ιδιαίτερα της Ασίας.

Την ίδια ώρα συνεχίζει τις εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα της ασφάλειας.

Ομαλά διεξάγεται η έξοδος των Θεσσαλονικέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.
Όσοι αποφάσισαν να εκδράμουν από τη συμπερωτεύουσα επέλεξαν δημοφιλείς καρναβαλικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Ξάνθη, η Κοζάνη, η Νάουσα και ο Σοχός, ενώ κάποιοι «ψήφισαν» τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Χιλιάδες Έλληνες και Αυστραλοί στο μεγαλύτερο πάρτυ δρόμου της Μελβούρνης (video)

Το μεγαλύτερο πάρτυ δρόμου της Μελβούρνης, η μεγαλύτερη ελληνική εκδήλωση εκτός Ελλάδας, άρχισε. Το 30ο φεστιβάλ “Αντίποδες”, που διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας, πραγματοποιείται στις 25 και 26 Φεβρουαρίου, στο

Η Μιχριμπάν “σκανδαλίζει” την Τουρκία

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει, όχι στο Αζερμπαϊτζάν που θα ήταν το λογικό, αλλά στην Τουρκία μετά τον απροκάλυπτο διορισμό της… ωραίας πρώτης κυρίας της χώρας στη θέση της αντιπροέδρου από τον ίδιο της το σύζυγο, χωρίς να τηρηθεί ούτε μία νομική διαδικασία ούτε έστω ένα… διαγωνισμός! Απλά τη διόρισε...
Η απόφαση αυτή του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγεφ, χαιρετίστηκε δημοσίως και από τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ,

Hellas Sat 3: Στις 28 Ιουνίου η εκτόξευση - Τι θα προσφέρει

Τις εγκαταστάσεις της Thales Alenia στις Κάννες, όπου βρίσκεται στο τελικό στάδιο συναρμολόγησης και ελέγχου ο Hellas Sat 3, επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός μπόρεσε να δει τον νέο ελληνικό δορυφόρο, πριν μπει στις συσκευασίες αποστολής για τη γαλλική Γουϊάνα, απ' όπου θα γίνει η εκτόξευσή του στις 28 του προσεχούς Ιουνίου.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ εδιωξε από το μπρίφινγκ CNN, Politico, New York Times και Huffington Post

Σάλος στις Ηνωμένες Πολιτείες από την απόφαση του προέδρου Τραμπ να αποκλείσει γνωστά ΜΜΕ από την καθιερωμένη ενημέρωση του Λευκού Οίκου. 
Λίγη μόνο ώρα μετά την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στην οποία ανέφερε πως τα «μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ο εχθρός του λαού και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ανώνυμες πηγές», ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Sean Spicer δεν επέτρεψε την είσοδο σε εκπροσώπους πολλών γνωστών Μέσων Ενημέρωσης.

Στo Ελευθέριος Βενιζέλος το γιγαντιαίο Beluga Airbus ( foto-video )

Ένα από τα πέντε Beluga Airbus που υπάρχουν στον πλανήτη προσγειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον ΔΑΑ Ελευθέριος Βενιζέλος



Το Νο 2 από τα πέντε συνολικά Beluga Airbus που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στους χώρους στάθμευσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ένα «τέρας» που δεν το σταματάει τίποτα (video)

Αν θέλετε ένα όχημα που να πηγαίνει κυριολεκτικά παντού, τότε αυτό είναι το ιδανικό όχημα για σας. Λάσπη, πάγο, νερό, δεν το σταματά τίποτα απολύτως.

Γιατί ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ερμήνευσε την «Αρχόντισσα» στην τελετή του ΚΠΙΣΝ (video)

Ο γνωστός μουσικός, Αλκίνοος Ιωαννίδης, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι του Τσιτσάνη, «Η Αρχόντισσα», στη γιορτή της τελετής παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Αναλυτικά η ανάρτησή του Ιωαννίδη:
«Η Αρχόντισσα
Σήμερα παραδίδεται το ΚΠΙΣΝ στο Κράτος. Διάλεξα να τραγουδήσω την «Αρχόντισσα» του Τσιτσάνη. Οι στίχοι μοιάζουν να αναφέρονται στην ίδια την Τέχνη και στη θυσία που συχνά απαιτεί εκ μέρους μας.

Σας «κατασκοπεύει» το κινητό σας; Δείτε πώς θα προστατευτείτε!

Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε στα κινητά μας τηλέφωνα μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, καθώς με μερικά χτυπήματα του δαχτύλου μας στην οθόνη μπορούμε να βρούμε πληροφορίες, να ενημερωθούμε, να ελέγξουμε το πρόγραμμά μας και να δούμε πού έχει μποτιλιάρισμα.
Ωστόσο, όλα αυτά έχουν ένα «κόστος»: Οι εφαρμογές αυτές για να λειτουργούν και να διευκολύνουν τη ζωή μας απαιτούν από εμάς να τους δίνουμε πολλές πληροφορίες:

Διαμαρτυρία… οδηγών ταξί έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας λόγω UBER

Αφορμή για την κινητοποίηση ήταν η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη..
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην Πειραιώς, πραγματοποίησαν οδηγοί ταξί, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής.( Δειτε τα Βιντεο )
Αφορμή για την κινητοποίηση ήταν η τοποθέτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Κωνσταντίνου Κυρανάκη,

Τα παραδοσιακά μαχαίρια της Κρήτης, μία τέχνη που κινδυνεύει με αφανισμό

Τα μαχαίρια της Κρήτης είναι ξακουστά ακόμα και εκτός Ελλάδας. Ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων και γιατί αποτελούν δώρο καρδιάς για τους Κρητικούς. Απόδειξη αυτού είναι πως χαράζουν μαντινάδες πάνω σε πολλά από αυτά. Δυστυχώς, η τέχνη της κατασκευής τους κινδυνεύει με αφανισμό.
Του Μαρίνου Γκασιάμη
Φωτογραφίες και βίντεο: Γιάννης Κέμμος
Αναζητήσαμε μερικούς από τους τους παραδοσιακούς κατασκευαστές Κρητικών μαχαιριών.

O Τζέιμς… σκότωσε την Ούνιξ Με τρίποντη βόμβα σχεδόν σε νεκρό χρόνο διαμόρφωσε το 83-82 ο Αμερικάνος

Ναι. Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε να νικήσει τον... κακό του δαίμονα. Ναι. Η εμφάνισή του ήταν κατώτερη του μετρίου. Όμως όταν η νίκη έρχεται με buzzer beater, η ψυχολογία που μπορεί να αποκτήσει είναι πολύ μεγαλύτερη από μια διαφορά 20 πόντων!(foto-vids)
Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα τελευταία δευτερόλεπτα αφού με απίστευτο τρίποντο, έχοντας «αδειάσει» αρχικά δύο παίκτες της Ούνικς με φοβερή προσποίηση, χάρισε στους «πράσινους» την 14η νίκη τους στην EuroLeague (83-82)