Βερολίνο- Michelle Pfeiffer-Robert De Niro: Στην πρεμιέρα του «Malavita-The Family»

Η 55χρονη Pfeiffer, λαμπερή και σέξι, όπως πάντα, φόρεσε ένα κοστούμι Alexander McQueen και απέδειξε άλλη μια φορά ότι είναι μια αληθινή σταρΣτην πρεμιέρα της ταινίας «Malavita-The Family», στο Βερολίνο, στην οποία πρωταγωνιστούν, εμφανίστηκαν οι ηθοποιοί Robert De Niro, Michell Pfeiffer και Dianna Argon, σε μια εκδήλωση με πολλά χαμόγελα και αρκετή λάμψη.

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους που «χάθηκε» στο Μεξικό

Νεκροί και οι 14 επιβάτες του Cessna Caravan - Το δυστύχημα σημειώθηκε καθώς η τροπική καταιγίδα Οκτάβε έπληττε την περιοχή

Σε μια οροσειρά, σε απόσταση 22χλμ. από το αεροδρόμιο του Λορέτο στο Μεξικό από όπου και είχε απογειωθεί, εντοπίστηκαν τελικά τα συντρίμμια του αεροσκάφους Cessna Caravan, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τη Δευτέρα.

ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΓΟΥΔΙ :Bruno Mars - Gorilla [Official Music Video]

Bruno Mars - Gorilla available now on iTunes: http://smarturl.it/brunogorilla.

RussiaToday-Video-News-World:Re-orientation: UK woos China as clock ticks toward US default

The clock's ticking towards US default - but some Western nations are wasting no time in turning east. China is catching their eye - and even America's closest ally, Britain, has been sending the country's top brass to woo Beijing. China earlier called on the world to start to, quote, 'de-Americanise'. Polly Boiko reports on the shifting attitudes.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Shrink Your Car to Fit in Small Parking Spaces

South Korean engineers have developed a car that folds from small to smaller at the touch of a smartphone-app button. The WSJ's Kurt Achin introduces the Armadillo-T, inspired by the armored, ant-eating animal from South America.

whitehouse- Νews-Video:President Obama awards Captain William Swenson, U.S. Army, the Medal of Honor

President awards William Swenson, a former active duty Army Captain, the Medal of Honor for conspicuous gallantry. Captain Swenson received the Medal of Honor for his courageous actions while serving as an Embedded Trainer and Mentor of the Afghan National Security Forces with Afghan Border Police Mentor Team

Κυριακή 20 Οκτωβρίου-- Δεληβοριάς, Μποφίλιου, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας και άλλοι στην Αρχιτεκτονική για τον Ισαάκ Σούση

Τρίωρη συναυλία βασισμένη στα τραγούδια αλλά και στα ποιήματά του, παρέα με καλούς φίλους

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, o στιχουργός Ισαάκ παρουσιάζει το καινούργιο τραγούδι "Αόρατη πόλη" του, σε μια τρίωρη συναυλία βασισμένη στα τραγούδια αλλά και στα ποιήματά του, παρέα με καλούς φίλους, στο χώρο της Αρχιτεκτονικής.

Αποθεώνει την Εθνική Ελλάδας ο τεχνικός της Ισλανδίας


«Ισλανδία ε; Για ελάτε...» το μήνυμα του Λαρς Λάγκερμπακ στους ισχυρούς των μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας

ΗΠΑ: Στο «παραπέντε» έλυσαν τον γόρδιο δεσμό του χρέους


Ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στην αμερικανική Γερουσία, Χάρι Ρέϊντ και ο επικεφαλής της μειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία Μιτς Μακ Κόνελ, ανακοίνωσαν τη λήξη του «shutdown»-Χαιρέτισε τη συμφωνία ο Πρόεδρος Ομπάμα-Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι αγορές την επίτευξη της συμφωνίας

32 βουλευτές της ΝΔ ζητούν δραστικά μέτρα για να λήξει η κατάληψη στην ΕΡΤ

Οι βουλευτές επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση και η πλειοψηφία της Βουής «με τεράστιο πολιτικό κόστος, ανέλαβαν την ευθύνη του κλεισίματος της ΕΡΤ και της δημιουργίας της ΝΕΡΙΤ»................................

Justin Bieber: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του στην Κίνα

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το νέο video clip του Justin Bieber, για το τραγούδι All that matters το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά την Δευτέρα. Το αργό και ατμοσφαιρικό κομμάτι ντύθηκε με πλάνα από την επίσκεψη του Bieber στην Κίνα, τότε που τον κουβαλούσαν οι σωματοφύλακες στις πλάτες τους.

Βίκυ Σταυροπούλου στο Πρωινό mou: Το όχι στην εκπομπή, ο γάμος και οι πολίστες

Ορεξάτη, ευδιάθετη και με τεράστιες δόσεις χιούμορ, η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega, την οποία την είχαν κάνει πρόταση να παρουσιάσει, και μίλησε γι’ αυτό και για πολλά άλλα.

Μπαίνοντας μέσα στο πλατό, ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλοντας να ανοίξει το θέμα για την άρνηση της να παρουσιάσει, της είπε: «Ήταν παγίδα που ήρθες σήμερα εδώ. Για πες μου, ποιος ήταν να παρουσιάσει την εκπομπή πρώτος;

MailOnline-News:Former couple Kate Moss and Johnny Depp reunite for Paul McCartney's new Queenie Eye video

They haven't been photographed together for 15 years, but former couple Kate Moss ad Johnny Depp put any differences behind them to star in Paul McCartney's new music video, the singer has revealed.

Following reports that Kate and Johnny would be reuniting for the Queenie Eye video, McCartney, 71, has now confirmed the news.

MailOnline-News: Now we can go to bed with Rosie Huntington-Whiteley! Model shows off her killer figure as she launches luxurious range of sleepwear at M&S

After the stellar success of her lingerie range with Marks and Spencer, Rosie Huntington-Whiteley has now branched out into nightwear.

The supermodel is hoping to help women get their beauty sleep in style with her luxurious new range of cashmere capes, silk dressing gowns and soft snoods.
The 26-year-old, who hails from Devon, was in store this morning to unveil her new collection for Autograph.

Για διαφήμιση της DKNY --Cara Delevingne: Παίζοντας ποδόσφαιρο στη Νέα Υόρκη

Η βρετανικής καταγωγής καλλονή με τις τέλειες αναλογίες είναι μόλις 21 χρόνων και θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως, έχοντας ήδη εδώ και καιρό γίνει το αγαπημένο κορίτσι των σχεδιαστών
Για τον γνωστό οίκο μόδας DKNY πόζαρε η Cara Delevingne, η οποία φόρεσε τα σπορ ρούχα της εταιρείας και πόζαρε με το γνωστό της τρόπο στο φωτογραφικό φακό σε δρόμο της Νέας Υόρκης.

Δείτε την.. τούμπα της Selena Gomez

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια έπεσε στα… πατώματα!
Η Selena Gomez επισκέφτηκε την περιοχή της Virginia και χάρισε στους θαυμαστές της μια… αξέχαστη συναυλία από κάθε άποψη!

Η νεαρή τραγουδίστρια την ώρα που τραγουδούσε το κομμάτι της με τίτλο «Slow Down» και αποφάσισε ότι είναι η ώρα να αρχίσει να χοροπηδάει… βρέθηκε ξαφνικά κάτω!

Το κενό ανάμεσα στα πόδια αποτελεί τη νέα μανία του ίντερνετ

Μια νέα τρέλα έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο ανάμεσα στα νέα κυρίως κορίτσια.
Η μανία ονομάζεται thigh gap και είναι το σύνδρομο του κενού ανάμεσα στα μπούτια που τρελαίνει τις έφηβες σε όλο τον κόσμο.

Στην κάμερα του Star-- Τόνια Σωτηροπούλου: «Ποιος ενδιαφέρεται να μάθει με ποιον κοιμάμαι;»

«Για να μπω στη διαδικασία να πω κάτι, πρέπει να νιώθω ότι αυτό θα προσφέρει κάτι σε κάποιον»
Για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μια σχέση που έχει απασχολήσει αρκετά τα MME μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Σύμφωνα με το ΟΚ --Μενεγάκη – Λάτσιος στα δικαστήρια

Οικονομικές εκκρεμότητες έχει το πρώην ζευγάρι
«Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό μου, ναι υπάρχει, αλλά αφορά εμάς και κανέναν άλλον», είχε δηλώσει στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό «People» η Ελένη Μενεγάκη για τη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

Φωτογραφίες στο twitter- Γενέθλια με τον πρώην έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τα γενέθλιά της είχε η Ντορέττα Παπαδημητρίου την Τρίτη και φυσικά οι ευχές που δέχτηκε στα social media ήταν πάρα πολλές!

Αν κρίνει, δε, κανείς και από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter φαίνεται ότι πέρασε αρκετές ώρες με τον πρώην σύντροφό της, Αντίνοο Αλμπάνη, λίγο πριν πρεμιέρα της παράστασης «Hangover 4» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Πρόκληση!----- Καζίνο Λουτρακίου: Μάζεψε κέρδη δισ., αλλά τώρα χρωστάει παντού

Αφού ξετίναξαν τις οικονομίες των αγροτών της Πελοποννήσου και της Στ. Ελλάδας υποσχόμενοι χρυσοφόρες επενδύσεις, τώρα επιζητούν συμφωνίες ρύθμισης των υπέρογκων οφειλών, αφήνοντας απλήρωτους εργαζομένους, ασφαλιστικά ταμεία και Δημόσιο

Tο Twitter επικεφαλής στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης υπό τον τίτλο «TWTR»

Το ντεμπούτο της μετοχής του Twitter αναμένεται να λάβει χώρα εντός των προσεχών μηνών, με αποτίμηση μεταξύ των 28 και έως των 30 δολαρίων ανά μετοχή,
Το Twiter επέλεξε το New York Stock Exchange (NYSE) για την αρχική δημόσια εγγραφή των κοινών μετοχών του.

Και πού να πιάσει κρύο... Από αρχές Νοεμβρίου το επίδομα θέρμανσης - Ανέτοιμο το Υπ. Οικ.!

Ούτε καν η υπουργική απόφαση δεν έχει υπογραφεί
Ανέτοιμο είναι το υπουργείο Οικονομικών να εφαρμόσει τη ρύθμιση για το επίδομα θέρμανσης παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει οι επίσημες ανακοινώσεις. Και τούτο καθώς ούτε καν η σχετική υπουργική απόφαση έχει υπογραφεί, ούτε η ηλεκτρονική σελίδα μέσω της οποίας θα υποβάλλονται οι αιτήσεις έχει ανοίξει!

Αύριο λήγει η προθεσμία για την αύξηση του ορίου δανεισμού-- ΗΠΑ, ώρα μηδέν: Στόχος η συμφωνία πριν τα μεσάνυχτα

Δεν έχουν δώσει τα χέρια Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι – Καρδιοχτυπούν πολίτες, τράπεζες και διεθνείς αγορές - Fitch: Αρνητικό το outlook της πιστοληπτικής ικανότητας των ΗΠΑ – Φόβοι για παγκόσμια ανάφλεξη
Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο Κογκρέσο με τις ΗΠΑ να βρίσκονται μία ανάσα πριν τη στάση πληρωμών,

ΗΠΑ: Κυνηγός επέζησε στα χιόνια τρώγοντας για 19 μέρες σκίουρους

Στις 24 Σεπτεμβρίου ο Πέναφλορ κυνηγούσε μαζί με ένα φίλο του όταν οι δρόμοι τους χώρισαν
Ο 72χρονος κυνηγός Τζιν Πέναφλορ από την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών ζει σήμερα από «θαύμα», όπως λένε και οι γιατροί του, έπειτα από την περιπέτεια που έζησε, αποκλεισμένος για 19 ημέρες στα χιόνια.