Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:Διαβατήριο για ταχύτερη έξοδο στη σύνταξη σε 600.000 γυναίκες.

Διαβατήριο για ταχύτερη έξοδο στη σύνταξη -ακόμα και σε ηλικία 50 ετών- προσφέρει σε 600.000 γυναίκες μια σειρά ευνοϊκών διατάξεων της ασφαλιστικής νομοθεσίας. Οι ρυθμίσεις αφορούν όσες γυναίκες ασφαλίστηκαν από 1ης Ιανουαρίου 1983 έως 31 Δεκεμβρίου 1992 και πρόλαβαν να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι το τέλος του 2012.

Audi TT ultra quattro Concept (2013)pict-Vds.

Η Audi μετατρέποντας το Wörthersee 2013 στο «Σπίτι του quattro», premium μάρκα παρουσιάζει το Audi TT έννοια quattro ultra - η οποία συνδυάζει ελάχιστο βάρος και μέγιστο σπορ . Ένα ευρύ φάσμα των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων θα δώσει στούς οπαδούς μια άλλη γεύση του σπορ. Εκτός από τα θρυλικά S1 quattro Sport, τα πολύ τελευταία μοντέλα RS και καθαρόαιμα αγωνιστικά αυτοκίνητα είναι επίσης στην επίδειξη.

Lamborghini Egoista Concept pict-vds.

Μια συναισθηματική στιγμή στην Sant'Agata Bolognese στο αποκορύφωμα του γκαλά γιορτάζει την 50ή επέτειο Lamborghini του: απίστευτο όχημα Walter De Silva έκανε την είσοδο του μπροστά σε χιλιάδες προσκεκλημένους, ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού για αφιέρωμα του ομίλου Volkswagen για τον εορτασμό της Βουλής των Raging μισό αιώνα Bull.

Παρουσίαση- Peugeot 308 (2014) picture-video..

Σχεδιαστές της Peugeot και οι μηχανικοί έχουν δημιουργήσει ένα hatchback που είναι τολμηρό, έξυπνο και μοντέρνο, με ένα εκλεπτυσμένο και κομψό σχεδιασμό. Λόγω της νέας EMP2 αρθρωτή πλατφόρμα, το νέο Peugeot 308 έχει τις συμπαγείς διαστάσεις και το μειωμένο βάρος (-140kg). Η εμπειρία της οδήγησης αποτελεί top-class και τις εκπομπές CO2, να δημιουργήσει ένα νέο σημείο αναφοράς (με έκδοση σε λιγότερο από 85 g / Km).

¨ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:18η Art Athina στο Παλαιό Φάληρο.

Είναι η σημαντικότερη εικαστική συνάντηση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην χώρα μας. Η Art Athina είναι και πάλι εδώ για 18η φορά, από τις 16 μέχρι τις 19 Μαΐου, στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, στο γήπεδο του Tae Kwon Do. 45 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν δυναμικό παρών, παρουσιάζοντας συνολικά, μαζί με τις ομαδικές εκθέσεις περισσότερους από 800 δημιουργούς από όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

«Κάλλιο αργά ποτέ!» Με αυτή τη φράση ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου  ο Γιώργος Λούκος, για την πολυαναμενόμενη και ιδιαίτερα καθυστερημένη παρουσίαση του προγράμματος του φετινού φεστιβάλ Αθηνών. Το πρόγραμμα κρύβει αρκετές ευχάριστες ειδήσεις με παραστάσεις που θα μας κάνουν καλή παρέα και φέτος το καλοκαίρι. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την 1η Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ενώ το φεστιβάλ Επιδαύρου ξεκινά στις 5 Ιουλίου και κλείνει στις 31/8, καλύπτοντας 8 σαββατοκύριακα.

Ιστορική απόφαση του Αρκτικού Συμβουλίου

Τα κράτη του Αρκτικού Συμβούλίου αποφάσισαν να δώσουν το δικαίωμα και σε χώρες που δεν βρίσκονται στην Αρκτική να στέλνουν παρατηρητές στις συνεδριάσεις τους.

Έξαλλη η κόρη του Μπερλουσκόνι με τους δικαστές

Σε μια μαχητική, άνευ ενδοιασμών υπεράσπιση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι προχώρησε η κόρη του Μαρίνα, υπεύθυνη του τηλεοπτικού ομίλου Μέντιασετ, σε συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό Πανοράμα—ιδιοκτησίας του ομίλου Μπερλουσκόνι.
«Ο πατέρας μου πολιορκείται από τους δικαστικούς. Η υπόθεση Ρούμπι δεν είναι δίκη, είναι μια φάρσα που δεν έπρεπε καν να έχει ξεκινήσει», δηλώνει η πρωτότοκη κόρη του «μίστερ τιβί».

Πολύνεκρη επίθεση ενόπλων στο Μεξικό.

Έξι άνδρες σκοτώθηκαν την Τρίτη το βράδυ από ένοπλους κομάντο στην πόλη Τσιουάουα, στην ομώνυμη πολιτεία στο βόρειο Μεξικό, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά των αντρών οι οποίοι βρίσκονταν σε ένα χώρο λιανικής πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Σε ρυθμούς ανάπτυξης επέστρεψε η Ιαπωνία

Η ανάπτυξη της Ιαπωνίας επιταχύνθηκε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013, κατά 0,9% σε σύγκριση με το τελευταίο τρίμηνο του 2012, λόγω της αυξημένης κατανάλωσης, των κρατικών δαπανών και των εξαγωγών, ανακοίνωσε η κυβέρνηση στο Τόκιο.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:



ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ[

Στουρνάρας: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έξοδο από την κρίση

Eξοδο της ευρωζώνης από την ύφεση το δεύτερο εξάμηνο του 2013 και καθολική αναγνώριση των προοπτικών εξόδου της Ελλάδας από την κρίση, επικαλέστηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας,...

Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Κυνική ομολογία μέσα στη Βουλή από τον υμνητή του ναζισμού.

Η κυνική όσο και προκλητική ομολογία του θεωρητικού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά για τον θαυμασμό του (ήδη από τα «νεανικά» του χρόνια ) προς τα... ναζιστικά ιδεώδη, χαρακτήρισε την κοινοβουλευτική συζήτηση για την άρση ασυλίας του Πέτρου Τατσόπουλου, ύστερα από μήνυση που του είχε υποβάλει ο ακροδεξιός βουλευτής

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΤΣΕΛΣΙ 1-2 «Κούπα» στο 93' με Ιβάνοβιτς (vds)!

Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί…. Η Τσέλσι ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόναχο, κέρδισε με εξίσου δραματικό τρόπο το δεύτερο εν τη τάξει κύπελλο της UEFA στο 93'!

Ετσι η λονδρέζικη ομάδα έγινε η πρώτη που κατακτά και τα δύο Ευρωπαϊκά Κύπελλα μετά την Πόρτο του Μουρίνιο.