Eλλάδα- Οι 430 καλύτερες παραλίες για το 2016 (ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ)

Την τρίτη θέση παγκοσμίως, ανάμεσα σε 50 χώρες, κατέλαβε η Ελλάδα, η οποία βραβεύθηκε για το 2016 με 430 «Γαλάζιες Σημαίες» για τις ακτές της και εννέα σημαίες για τις μαρίνες.

Συνολικά 430 ελληνικές ακτές και εννέα μαρίνες βραβεύονται με τη Γαλάζια Σημαία το 2016Πρώτος στην Ελλάδα αναδείχθηκε με 52 σημαίες ο νομός Χαλκιδικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με αντίστοιχη έκθεση της Κομισιόν για τα ύδατα κολύμβησης, το 97,2% των περιοχών στην Ελλάδα διαθέτει ύδατα κολύμβησης εξαιρετικής ποιότητας.

Ο Μπραντ Πιτ έσωσε νεαρή θαυμάστριά του πριν την ποδοπατήσουν

Τη στιγμή που ο Μπραντ Πιτ σπεύδει να βοηθήσει μια νεαρή θαυμάστριά του, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.
Ο διάσημος ηθοποιός βρισκόταν στη Λας Πάλμας στα Κανάρια Νησιά, όπου και γυρίζει σκηνές για τη νέα του ταινία «Allied».
Θαυμαστές είχαν συγκεντρωθεί πίσω από ένα φράχτη προκειμένου να δουν τον ηθοποιό, να βγάλουν μια selife και να ζητήσουν ίσως κάποιο αυτόγραφο.

Το πρώτο μήνυμα του Ντόντα μετά την αποκάλυψη του χωρισμού

Μετά τις αποκαλύψεις για τον χωρισμό του από την Αθηνά Ωνάση  ο Ντόντα αποφάσισε να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Ο ολυμπιονίκης  σύζυγος της Αθηνάς  αφού έσβησε τις φωτογραφίες  της από το instagram έγραψε μια φράση όλο νόημα στέλνοντας προφανώς το δικό του μήνυμα.
«Συνέχισε να παλεύεις! Ποτέ μην παραιτείσαι! Να είσαι πάντα χαρούμενος!», έγραψε στο προφίλ του στο Instagram.

Κατάθλιψη έπαθε ο ΜακΚάρτνεϊ με τη διάλυση των Beatles

Σε κατάθλιψη έπεσε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μετά την διάλυση των Beatles, το 1970, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να πίνει πολύ και βρέθηκε ένα βήμα πριν εγκαταλείψει τελείως τη μουσική.
Μιλώντας για την καριέρα του στην εκπομπή Mastertapes για το Radio 4 του BBC, ο μουσικός αναφέρθηκε και στο πώς δημιούργησε το συγκρότημα Γουίνγκς.

Γκέι σκάνδαλο με τον Πρίγκιπα Κάρολο Φωτογραφίες να φιλιέται με άνδρα κάνουν το γύρο του κόσμου

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο παλάτι, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Πρίγκιπα Κάρολο, καθώς το γύρο του κόσμου κάνουν εδώ και λίγες ώρες φωτογραφίες-ντοκουμέντο του περιοδικού Globe, με τον ίδιο να φιλάει έναν ξανθό άντρα.
Ο Κάρολος εμφανίζεται να φιλάει τον νεαρό άνδρα στο στόμα!

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον έκανε τατουάζ τον πατέρα της

Η 18χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον θα χει πλέον τον πατέρα της και θρύλο της ποπ, στο μπράτσο της!
Η Πάρις Τζάκσον έκανε τατουάζ τα μάτια του Μάικλ Τζάκσον από το εξώφυλλο του άλμπουμ «Dangerous». Το σχέδιο περιλαμβάνει ακόμη ένα στέμμα, ελέφαντες, μαϊμούδες, ακόμη κι ένα παγόνι.

«Χρυσό» συμβόλαιο για την Adele Η τραγουδίστρια είχε πουλήσει τους περισσότερους δίσκους στον κόσμο το 2015

Η βρετανίδα τραγουδίστρια Adele υπέγραψε συμβόλαιο με τη Sony Music ύψους 117 εκατ. ευρώ, ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν υπογραφεί ποτέ, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.
Η Sony πλησίασε την 28χρονη τραγουδίστρια καθώς το συμβόλαιό της με την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία της, την XL Recordings, έληξε μετά το άλμπουμ της «25» που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Τα πλουσιόπαιδα του Λονδίνου και η πολυτελής ζωή στο Instagram

Ταξιδεύουν με ιδιωτικά τζετ, κάνουν μπάνιο σε σαμπάνια και έχουν αυτοκίνητα Rolls Royce παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Είναι τα παιδιά μερικών από τους πιο πλούσιους κατοίκους του Λονδίνου που επιδεικνύουν την πολυτελή ζωή τους στο Instagram.
Έχει δημιουργηθεί επίσης μια σελίδα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από έναν 24χρονο μεσίτη ακινήτων με πολύ πλούσιους πελάτες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail,

Γαλάνη: Τα μουσικά talent shows είναι του αισχίστου είδους κρεοπωλεία

«Αισχίστου είδους κρεοπωλεία» χαρακτήρισε τα talent shows η Δήμητρα Γαλάνη και παρομοίασε τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά με «σφαχτάρια που τους βγάζουν το δέρμα».
Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Όλα Καλά» η δημοφιλής ερμηνεύτρια δήλωσε ότι είναι εναντίον των συγκεκριμένων ριάλιτι γιατί τα βρίσκει ανθρωποφαγικά.

Σοβαρά επεισόδια σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ (Video)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Αλμπουκέρκι, με τους διαμαρτυρόμενους να ανάβουν φωτιές, να πετούν πέτρες κατά αστυνομικών και τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με χρήση χημικών.

Επανακαταμέτρηση των ψήφων στο Κεντάκι ζήτησε ο Σάντερς

H Πολιτεία του Κεντάκι θα προχωρήσει σε επανακαταμέτρηση των ψήφων στις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος που διεξήχθησαν την 17η Μαΐου και στις οποίες επικράτησε με μικρή διαφορά η Χίλαρι Κλίντον έναντι του αντιπάλου της Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος ζήτησε να επαναληφθεί η διαδικασία καταμέτρησης.

Μαθητές πηγαίνουν στο σχολείο με ανεμόσκαλα- Σκαρφαλώνουν σε γκρεμό 1.400 μέτρων (Photos)

Με κίνδυνο της ζωής τους πηγαίνουν σχολείο οι μαθητές στην περιοχή Zhaojue της κινεζικής επαρχίας Sichuan. Τα παιδιά μετακινούνται καθημερινά από ένα χωριό που είναι αποκομμένο από την υπόλοιπη περιοχή, στο σχολείο τους, σκαρφαλώνοντας σε γκρεμούς.
Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα δείχνουν μαθητές, να σκαρφαλώνουν στους βράχους με ανεμόσκαλες. Οι μικρότεροι είναι έξι ετών.

«Ζορμπά» twittάρει ο εκπρόσωπος του Μοσκοβισί (Photo Video)

Την ώρα που το μαραθώνιο Eurogroup που αναμένεται να κλείσει την αξιολόγηση συνεχίζεται, έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 8 ώρες διάρκειας, ο εκπρόσωπος του Πιερ Μοσκοβισί, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter, ένα βίντεο με έντονο ελληνικό στοιχείο.
Πρόκειται για το συρτάκι του «Ζορμπά», ενώ θα είχε ένα ενδιαφέρον αν πρόκειται για κάποιο μήνυμα που θέλει να στείλει ο Σάιμον Ο ‘ Κόνορ ή απλά… μεράκλωσε!

Τσακαλώτος: Η απαρχή του τέλους της ύφεσης στην Ελλάδα (Video)

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του έπειτα από την ολοκλήρωση της μαραθώνιας συνεδρίασης του Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος σε δηλώσεις του.
Ο υπουργός Οικονομικών, τόνισε χαρακτηριστικά:
«Έχουμε φτάσει σε μια συμφωνία που ολοκληρώνει την πρώτη αξιολόγηση αλλά και για την αποδέσμευση 9 - 11 δισ. ευρώ.

Le Monde: Επιτέλους μια συνολική συμφωνία για την Ελλάδα

Η ευρωζώνη έχει, επιτέλους, μια "συνολική" συμφωνία για το ελληνικό χρέος» υπογραμμίζει η εφημερίδα Le Monde, σε ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας στις Βρυξέλλες Σεσίλ Ντικουρτιέ, μετά το τέλος του Eurogroup κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών για την Ελλάδα, σημειώνει, υπήρξε ατελείωτη, «εποικοδομητική αλλά δύσκολη» σύμφωνα με τα λόγια του Επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί.

Οικονομέας - Καμπουράκης: Είμαστε εδώ και το παλεύουμε (Video)

Ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης αναφέρθηκαν για ακόμα μια φορά μέσω της εκπομπής τους για την τρέχουσα κατάσταση στο «Mega». Μεταξύ άλλως ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν υπογράψει σε άλλο σταθμό και πως προτίθενται να μείνουν και να το παλέψουν μέχρι τέλους.

Το μοιραίο Airbus της EgyptAir εξέπεμπε μηνύματα τρία λεπτά αφότου είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ

Το Airbus A320 της EgyptAir που εξαφανίστηκε την Πέμπτη στη Μεσόγειο με 66 επιβαίνοντες δεν παρουσίασε ενδείξεις τεχνικών προβλημάτων προτού απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ντε Γκολ στο Παρίσι, σύμφωνα με την αιγυπτιακή εφημερίδα Αλ-Αχράμ.

Η Αλ-Αχράμ επικαλείται το τεχνικό μητρώο του αεροσκάφους που είχε υπογράψει ο πιλότος του λίγο πριν ξεκινήσει

Τι θα συζητηθεί κατά την επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα

Την πρώτη του επίσκεψη σε χώρα της Ε.Ε. εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο θα πραγματοποιήσει το διήμερο 27 και 28 Μαΐου ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο ρώσος Πρόεδρος θα επισκεφθεί την Αθήνα για πρώτη φορά από το 2007 και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Κρεμλίνου πρόκειται να συζητήσει με τον έλληνα πρωθυπουργό ζητήματα διμερούς οικονομικής συνεργασίας και επενδύσεων περιλαμβανομένης της υλοποίησης κοινών προγραμμάτων στον τομέα της ενέργειας.

Ρωσία: Παρολίγο σύγκρουση αμερικανικού κατασκοπευτικού με επιβατικά αεροπλάνα .

Ο στρατιωτικός ακόλουθος των ΗΠΑ κλήθηκε στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα στην θάλασσα της Ιαπωνίας κοντά στα ανατολικά σύνορα της Ρωσίας, όπου αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο εντοπίστηκε πολύ κοντά σε πολιτικά αεροπλάνα.

Η αεράμυνα της Ρωσίας εντόπισε την Κυριακή ένα κατασκοπευτικό αεροπλάνο RC-135 της αμερικανικής αεροπορίας με τους πομπούς εντοπισμού του κλειστούς.

Ακρίτα: Στο διάολο όσοι πανηγυρίζουν για το τέλος του MEGA

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη με όσους χαίρονται και πανηγυρίζουν για τις δραματικές εξελίξεις στο Mega είναι η Ελενα Ακρίτα. Σε αυτό το πλαίσιο δεν δίστασε με ανάρτησή της στο facebook να στείλει στο διάολο και να χαρακτηρίσει σκατόψυχους όσους χαίρονται με την όλη κατάσταση

Η Ελενα Ακρίτα μάλιστα γράφει πως το Mega που κλείνει είναι του απλού εργαζόμενου και όχι των μετόχων και των υψηλόμισθων.

«Μαθήματα» Προβόπουλου για την ελληνική οικονομία - «Ξεχνάει» όμως τότε που «έκρυβε» την έκθεση του ΔΝΤ που έδειχνε το χρέος στο 800% του ΑΕΠ

O πρώην διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος, τόνισε πως «δεν φαίνεται ακόμη πολύ φως στην άκρη του τούνελ», αναφερόμενος στην ελληνική κρίση, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του οικονομολόγου Δημήτρη Ιωάννου, «Ανατέμνοντας την κρίση».

Ο πρώην διοικητής της ΤτΕ έχει μνήμη χρυσόψαρου, ξεχνώντας τον ρόλο του στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας, όταν «παρακαλούσε» να μη μαθευτεί έκθεση του ΔΝΤ για εκτόξευση του χρέους στο 800% του ΑΕΠ.

MEGA: Εργαζόμενοι έκαναν «ντου» στο γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου - Πέταξαν έξω την Ντέπυ Γκολεμά

«Ντου» στο γραφείο του του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Πεφάνη έκαναν 150 περίπου εργαζόμενοι του MEGA, διώχνοντας και τη γνωστή τηλεκριτικό, Ντέπυ Γκολεμά.

Από τη μια μεριά, ενώ όλα δείχνουν πως ο γνωστός τηλεοπτικός σταθμός οδηγείται σε λουκέτο αφού στην σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού,

Εργασίες συντήρησης στη σήραγγα Νεοχωρίου στην Τριπόλεως -Κορίνθου

Έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου θα συνεχιστούν οι εργασίες συντήρησης στη σήραγγα Νεοχωρίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου- Τρίπολης –Καλαμάτας.
Ο ένας κλάδος της σήραγγας με κατεύθυνση προς Τρίπολη θα παραμείνει κλειστός

Φλώρινα: Στην Φλώρινα το 4o Rally Greece Off Road από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου

Ξεκινάει την Παρασκευή 3 Ιουνίου το 4o Rally Greece off Road που διοργανώνεται στην Φλώρινας μέχρι της 5 Ιουνίου. Στο Rally θα συμμετέχουν δεκάδες αποστολές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Συνολικά η δράση για φέτος είναι 4 ημέρες με 850χλμ εκ των οποίων τα 450χλμ Ειδικές Διαδρομές. Ο ανεπίσημος πίνακας συμμετοχών του 2016 αριθμεί 44 πληρώματα από Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο και Σερβία.

Επιτήρησης η Φλώρινα λόγω των κρουσμάτων οζώδους δερματίτιδας στην ΠΓΔΜ

Ως Ζώνη αυξημένης επιτήρησης με πλάτος 15χλμ κατά μήκος των συνόρων με τη FYROM λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων Οζώδους Δερματίτιδας των βοοειδών στη γειτονική FYROM.Στη ζώνη αυτή οι κτηνοτρόφοι, πέραν των όσων ισχύουν με βάση το σχέδιο έκτακτης ανάγκης (όπως περιορισμός στο ελάχιστο των μετακινήσεων βοοειδών,