Ο Πούτιν αηδίασε από την εκτέλεση Καντάφι

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι αηδίασε από τις εικόνες της τηλεόρασης που παρουσίαζαν τα τελευταία λεπτά του Μουάμαρ Καντάφι και το πτώμα του..

Ο Φιντέλ καταδίκασε τη «δολοφονία» Καντάφι

Δολοφονία" χαρακτήρισε το θάνατο του Μουαμάρ Καντάφι ο Φιντέλ Κάστρο, καταδικάζοντας παράλληλα "την πράξη του ΝΑΤΟ που παραπέμπει σε γενοκτονία", η οποία σύμφωνα με τον ίδιο είναι το "πιο δόλιο όργανο καταστολής" στην..

«Όποιος κυβερνά πρέπει να ξέρει να λαμβάνει και μη δημοφιλείς αποφάσεις»

Ο Ιταλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, κατά την έναρξη του σχολικού έτους του Κολεγίου της Ευρώπης, στη Μπριζ του Βελγίου, αναφέρθηκε, για μια ακόμη φορά, στην κρίσιμη οικονομική και πολιτική συγκυρία για τη χώρα του και ολόκληρη την Ευρώπη..

ΗΠΑ: Μήνυμα του Άντριου Άθενς για την επέτειο του «Όχι»

Το «Όχι» της 28ης Οκτωβρίου 1940 συνεχίζει να εμπνέει τους αγώνες του Ελληνισμού για ελευθερία και δικαιοσύνη, αναφέρει σε επετειακό μήνυμά του ο πρώην πρόεδρος του ΣΑΕ, ιδρυτής και πρόεδρος του..

«Εξωγήινοι με φωνές από χρυσάφι»

Οι «The Voca People» θα ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου Μπάντμιντον στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου.

"Η μουσική είναι η πιο ισχυρή ενέργεια του σύμπαντος. Βρίσκεται παντού, σε όλα τα στοιχεία της φύσης και των πλασμάτων της, ενώ είναι..

ΤΣΑΡΛΣ ΛΟΙΝΤ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ:

Η φωνή της έφερε δάκρυα στα μάτια μου.

Σε μια χρονική στιγμή που το όνομα της Ελλάδας ακούγεται στο εξωτερικό συνδεδεμένο, σχεδόν πάντα, με δυσάρεστες ειδήσεις και αρνητικά σχόλια, ένας παγκόσμιος καλλιτέχνης, ένας θρύλος της τζαζ, ένας εξαιρετικά φιλοσοφημένος..

Θετικό στην «πολιτική» χρήση του αεροδρομίου της Τρίπολης το ΥΕΘΑ

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο της αρκαδικής πρωτεύουσας μπορεί να μετατραπεί σε πλήρες εμπορικής χρήσης και η κυβέρνηση στηρίζει την πρόταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παραπέμποντας στην ΥΠΑΤην ετοιμότητα του υπουργείου 'Άμυνας να συνδράμει στην..

Άρχισε η εποχή των φθηνών Android tablets

Πολλοί άνθρωποι έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν είδαν το Amazon Kindle Fire να προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός tablet στην τιμή των 200 δολαρίων. Ήταν, λοιπόν,..

Βαρύ το κλίμα στη Yahoo

Η φετινή έρευνα σχετικά με το βαθμό ικανοποίησης των εργαζομένων στη Yahoo είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό της εταιρείας. Τα στελέχη της Yahoo ανησυχούν για το μέλλον και δεν..

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ «ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ» Ράιχενμπαχ: Είμαι εδώ για να βοηθήσω

"Τελεία και παύλα" έβαλε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν στα σενάρια που τον φέρουν να έχει ρολο επιτηρητή της ελληνικής οικονομίας, κατά την παρουσίαση του τρόπου εργασίας και των προτεραιοτητων που έχει θέσει η task force για την παροχή τεχνικής..

ΚΚΕ: Αποφασίστηκε η πτώχευση της Ελλάδας

Με τη φράση ότι "αποφασίστηκε η πτώχευση της Ελλάδας" σχολίασε η γεν. γραμ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που..

Κον-Μπεντίτ: «Δεμένη χειροπόδαρα η Ευρώπη στις αναδυόμενες χώρες»

Ο Γάλλος ευρωβουλευτής Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ κατήγγειλε «την κινεζική παρεκτροπή» σε αυτό «το ελάχιστο βήμα» που αποτελεί η συμφωνία των Βρυξελλών για τη διάσωση του ευρώ, τονίζοντας ότι η ευρωζώνη παραδίδεται «δεμένη..

Goldman Sachs: Ελεύθερος ο πρώην επικεφαλής της

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Goldman Sachs Ρατζάτ Γκούπτα καταβάλλοντας εγγύηση – μαμούθ ύψους 10 εκατ. δολαρίων ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τις ΗΠΑ.
Ο 62χρονος Γκούπτα, ο οποίος κατηγορείται ότι..

Novatek

Novatek είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός φυσικού αερίου της Ρωσίας επικεντρώνεται στην εξερεύνηση και παραγωγή φυσικού αερίου. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του..

Lukoil

Lukoil είναι μια σημαντική ρωσική παραγωγό ενέργειας επικεντρώνεται στην εξερεύνηση, την παραγωγή και την εμπορία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Η παραγωγή της εταιρείας και βάση εξερεύνηση είναι στη Ρωσία, με σημαντική ικανότητα διύλισης στη..

TNK-BP

Τρίτη μεγαλύτερη παραγωγός πετρελαίου της Ρωσίας, TNK-BP, δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση της Ρωσίας και της Ουκρανίας λειτουργίες British Petroleum με εκείνες της Alfa, η Access / Renova (AAR) ομάδα. TNK-BP έχει μια..

Rosneft

Rosneft

Rosneft

Rosneft είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου της Ρωσίας, με δραστηριότητες επικεντρώνεται στην εξερεύνηση, την παραγωγή και την εμπορία του πετρελαίου και..

Κορυφαία ρωσικές εταιρείες

Η Gazprom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία φυσικού αερίου στον κόσμο, και ένας από τους επιφανείς προ κόσμους εταιρείες ενέργειας, εστιάζοντας στην έρευνα, παραγωγή, μεταφορά, αποθήκευση, επεξεργασία και εμπορία του φυσικού αερίου για τους πελάτες στη Ρωσία και σε όλο τον κόσμο. Έχει την κόσμους..

Η Ιαπωνία υπόσχεται στην Ευρώπη

Ο ιάπωνας υπουργός Οικονομικών υποσχέθηκε σήμερα ότι η χώρα του θα λάβει τα αναγκαία μέτρα για να βοηθήσει την Ευρώπη να ξεπεράσει την κρίση χρέους, μετά τη συμφωνία των ευρωπαίων ηγετών στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.
Μια σταθερή Ευρώπη είναι προς..

Αυστραλία: Ψήφισμα για γενοκτονίες Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων

Ψήφισμα για την αναγνώριση της γενοκτονίας από το 1915 έως το 1923 των Ελλήνων, Αρμενίων και Ασυρρίων από τους Οθωμανούς πρόκειται να καταθέσει στην Ομοσπονδιακή Γερουσία της Αυστραλίας ο ελληνικής καταγωγής γερουσιαστής Νίκος Ξενοφών.

Μπαρουέν: «Η συμφωνία για την Ελλάδα έσωσε το ευρώ»

Η συμφωνία των Βρυξελλών στην οποία κατέληξε τα 17 κράτη-μέλη της ευρωζώνης, έσωσε το κοινό νόμισμα, τόνισε ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Φρανσουά Μπαρουέν.
"Ναι, φυσικά", απάντησε στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL όταν ρωτήθηκε αν η συμφωνία αυτή έσωσε το ευρώ. "Φυσικά και υπήρξε..

Επιφύλαξη ΝΔ... επειδή «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»...

Με την επιφύλαξη να μελετήσει σε βάθος το οριστικό κείμενο της συμφωνίας για το ελληνικό χρέος, καθώς όπως έχει πει ο κ. Αντώνης Σαμαράς «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες», η πρώτη αντίδραση της ηγεσίας της ΝΔ είναι αρνητική.

Μέχρι στιγμής, η κριτική της ΝΔ συμπυκνώνεται στα εξής σημεία:..

Serie A: Κέρδισε η Μίλαν, γκέλαρε η Ίντερ



Η Μίλαν επικράτησε με 4-1 την Πάρμα και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας στο ιταλικό πρωτάθλημα ενώ η Νάπολι νίκησε με 2-0 την Ουντινέζε και έδωσε την ευκαιρία στην Γιουβέντους να απολαμβάνει την κορυφή της..

Primera Division: Τρελή πορεία η Λεβάντε

Η Λεβάντε συνεχίζει να αφήνει τους πάντες άφωνους μένοντας στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Σοσιεδάδ.
Το νικητήριο γκολ για τη Λεβάντε πέτυχε ο Ρούμπεν Σουάρες στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι φιγουράρει στην πρώτη θέση της..

Σουδάν: Eλπίζει σε αποκατάσταση σχέσεων με τη Λιβύη

Το Σουδάν προσέφερε όπλα, πυρομαχικά και άλλη βοήθεια στους εξεγερμένους της Λιβύης οι οποίοι ανέτρεψαν το καθεστώς του εκλιπόντος ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, ως απάντηση στη βοήθεια που είχε προσφέρει στο παρελθόν ο Καντάφι σε αντάρτες στο Σουδάν, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Ομάρ αλ Μπασίρ..

Σταϊκούρας: «Αν η συνταγή είναι ίδια, δεν θα ψηφίσουμε»

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε στο ραδιόφωνο, σχετικά με τη συμφωνία που επετεύχθη στην Ευρωζώνη για απομείωση κατά 50% της αξίας των ελληνικών ομολόγων που κατέχει ο ιδιωτικός τομέας, ότι το «κούρεμα» έγινε αναπόφευκτο εξαιτίας της..

Παπανδρέου: «Πετύχαμε το στόχο μας».

«Επίτευγμα όλων των Ελλήνων» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τη συμφωνία που επετεύχθη στις Βρυξέλλες, σχετικά με την απομείωση του ελληνικού χρέους, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε αμέσως μετά από το πέρας το πέρας των εργασιών της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης.
«Μια καινούρια μέρα ξημερώνει..

Συνάντηση Λαμπρινίδη - Κλίντον στην Ουάσινγκτον

Συνάντηση με την Αμερικανίδα ομόλογό του Χίλαρι Κλίντον θα έχει απόψε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης.
Σύμφωνα με διπλωματικούς κύκλους, θα συζητηθούν η οικονομική κρίση και οι εξελίξεις που διαγράφονται μετά τη σημερινή συμφωνία στις..

Είχε πουλήσει τους Beatles για 9 λίρες! Ποιος είναι;

Ο manager συγκροτημάτων Allan Williams στις αρχές της δεκαετίας του 60 είχε βοηθήσει ένα νεανικό συγκρότημα να ξεκινήσει την καριέρα του, ήταν οι Beatles.
Ο 81χρονος σήμερα, βετεράνος manager δεν έχει σταματήσει να μετανιώνει για την μέρα που είχε..

Q Awards: Η Adele νίκησε την Beyonce!

Τα ετήσια βραβεία του περιοδικού Q πραγματοποιήθηκαν χθες στο Grosvenor House Hotel του Λονδίνου, με μεγάλη νικήτρια την Adele αλλά και τους Tinie Tempah (Q Male Artist), Ed Sheeran..

Η Mπέτυ Κουράκου στο Bollywood

Μπορεί να μην έχουμε γίνει ακόμη Ινδία στους μισθούς αλλά κάποιες μοντέλες λόγω κρίση αναζητούν δουλειά στην..

Σάννα, και Mis USA και τηλεπαρουσιάστρια

Η Σάννα Μέκλερ είναι αμερικανίδα μοντέλο, από τα 15 της με πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς.
Το 2001 στεύθηκε Μις USA και..

Η Ελβίντα είναι νηπιαγωγός

Η Ελβίντα είναι νηπιαγωγός
Η Ελβίντα Σάντος από το Μεξικό είναι νηπιαγωγός και προπονήτρια..

Η Λίντσεϊ Λόχαν γδύνεται για το Playboy

Τι και αν περνάει τις τελευταίες της μέρες στο… νεκροτομείο εκτίοντας την ποινή της και περιμένοντας την επόμενη ορισμένη δικάσιμο για την υπόθεσή της; Η 25χρονη στάρλετ ξέρει ότι η ζωή δεν σταματά.
Όπως μεταδίδει σήμερα το..

Κεφαλονιά: Ραψωδία χρωμάτων και αρωμάτων

Χρωματική παλέτα όπου συμμετέχουν όλοι οι τόνοι από το κυανό ώς το πράσινο, ποικιλομορφία γεύσεων και συνηθειών και μια πραγματικά ωραία αντίληψη για τη ζωή. Αυτή είναι η Κεφαλονιά!..

Το ατμοσφαιρικό video clip του Νικηφόρου για το νέο τραγούδι «Μη μου λες πως μ’αγαπάς»!

Οπτικοποιήθηκε το νέο τραγούδι του Νικηφόρου "ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ Μ ΆΓΑΠΑΣ'' από τον Κωνσταντίνο Ρήγα! Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα!




Στα γυρίσματα του video clip του Νικηφόρου..

Έξαλλη η Τζένιφερ περί γάμου και μωρών

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) τα ΜΜΕ τους έχουν… παντρέψει άπειρες φορές και τους έχουν κάνει γονείς, άλλες τόσες.
Δεν παντρεύεται ούτε είναι έγκυος η Τζένιφερ. Τελεία και παύλα..

Chris Martin: «Η Rihanna φερόταν άσχημα και γκρίνιαζε»

Ο Chris Martin των Coldplay σε συνέντευξη του στην εφημερίδα The Sun αποκάλυψε ότι κατά την συνεργασία τους με την Rihanna υπήρχαν μερικά όχι και τόσο μικρά προβλήματα..

Κι όμως αυτός είναι ο αγαπημένος της Αντριάννα Σκλεναρίκοβα

Η εικόνα αυτή πραγματικά είναι όπως και να τη δει κάποιος το λιγότερο αταίριαστη. Μα είναι δυνατόν μια τόσο όμορφη γυναίκα όπως η Αντριάννα Σκλεναρίκοβα να είναι στο πλευρό ενός άντρα σαν και αυτού της φωτογραφίας; Μα καλά άφησε τον Κριστιάν Καρεμπέ για να κάνει σχέση με τον συγκεκριμένο κύριο; Άβυσσος η ψυχή του μοντέλου. Η 40χρονη καλλονή εγκαινίασε πριν λίγες μέρες τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στο γαλλικό νησί Λα Ρεϊνιό, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Αντρέ Οχανιάν. Αφού εκείνης της αρέσει τι να πούμε εμείς;

Πηγή

Η σερβιτόρα που γοήτευσε τον Χάρι

Στις ΗΠΑ βρίσκεται αυτό τον καιρό ο 27χρονος πρίγκιπας για την τελευταία φάση της εκπαίδευσής του στα ελικόπτερα Απάτσι, αλλά φαίνεται ότι βρίσκει χρόνο και για… καλοπέραση!..

Οι κερδισμένοι της κρίσης: To «Top 10» των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών του πλανήτη

Εν καιρώ κρίσης, υπάρχουν εταιρείες που βλέπουν την αξία τους να αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Οι περισσότερες ανήκουν, όπως θα ήταν ίσως αναμενόμενο, στον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας, αλλά από το

Πόσα κερδίζουν οι «χρυσοί» τραπεζίτες

Στην πρώτη θέση της κατάταξης έρχεται ο επικεφαλής της βρετανικής Barclays με αποδοχές ύψους... 11,6 εκατ. ευρώ σε μετρητά και δικαιώματα επί μετοχών (stock options)Τη στιγμή που το θέμα της επανακεφαλαιοποίησης των..

Μεγάλη κομπίνα με τον ΦΠΑ


Μεγάλη απάτη εκατομμυρίων ευρώ με επιστροφή ΦΠΑ σε αγρότες της Πελοποννήσου αποκάλυψαν στελέχη του ΣΔΟΕ.
Το κύκλωμα είχε μέλη του αγρότες οι οποίοι εισέπρατταν πολλά χρήματα από επιστροφή ΦΠΑ για παραγωγές-μαϊμού. Δήλωναν δηλαδή τεράστιες ποσότητες προϊόντων τα οποία δεν θα μπορούσαν ποτέ να έχουν παράγει, λόγω των λίγων στρεμμάτων γης που κατείχαν και καλλιεργούσαν.

Κατά τη διασταύρωση των στοιχείων επιβεβαιώθηκε η απάτη, αφού από τα τιμολόγια - δελτία αποστολής, που κατέθεταν οι αγρότες για να πάρουν την επιστροφή, εμφανιζόταν να έχει γίνει μεταφορά πολλών τόνων με αγροτικά προϊόντα σε φορτηγά που δεν μπορούσαν να σηκώσουν το φορτίο, αλλά και με αυτοκίνητα οι πινακίδες κυκλοφορίας των οποίων ανήκαν σε βυτιοφόρα.
Οι καλλιεργητές παρουσίαζαν μια τεράστια εικονική παραγωγή μέσα από τιμολόγια συγκεκριμένων εκδοτών - εμπόρων, με έδρα την Αθήνα, τη Θήβα, τον Κορυδαλλό, την Πέλλα, την Κέρκυρα και την Ηλεία. Μόνο στη Μεσσηνία 14 αγρότες κατέθεσαν εικονικά τιμολόγια για επιστροφή ΦΠΑ μέσω συνεταιρισμού, με το ποσό επιστροφής να φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή

Μια πλωτή πολιτεία στην Θεσσαλονίκη

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατέπλευσε αργά το απόγευμα της Τρίτης το κρουαζιερόπλοιο "The Wold", αμερικανικών συμφερόντων και μήκους 200 μέτρων, είναι μια.πλεούμενη πολυκατοικία, με 165 διαμερίσματα και όλα τα υπόλοιπα..

Καλός ο καιρός το τριήμερο - τα μέτρα της τροχαίαΜΕΤΕΟ


Με αραιή συννεφια και σχετικά καλές θερμοκρασίες θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του "Οχι" το 1940. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο
Καλός ο καιρός το τριήμερο - τα μέτρα της..

«Κοινωνικός Σύνδεσμος» το όνομα της νέας πρωτοβουλίας

"Κοινωνικός Σύνδεσμος" είναι το όνομα της πολιτικής πρωτοβουλίας προσωπικοτήτων, η ίδρυση της οποίας εξαγγέλθηκε σήμερα. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης και οι οικονομολόγοι Γιάννης Στουρνάρας και Αρίστος Δοξιάδης βρίσκονται μεταξύ των υπογραφόντων τη..

Λοβέρδος: «ούτε ένα ευρώ» στη Marfin για τα χρέη του Ντυνάν

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πάει σε μακρόχρονη δικαστική διαμάχη εάν δεν υπάρχει διευθέτηση στο θέμα μεταξύ του "Ερρίκος Ντυνάν" και της Marfin του Ανδρέα Βγενόπουλου, τόνισε ο υπουργός Υγείας μιλώντας στην Βουλή..

Giulia το όνομα της κόρης της Carla-Bruni Sarkozy

Η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy, Carla-Bruni Sarkozy ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της. την Πέμπτη το βράδυ. πως το όνομα της νεογέννητης κορούλας τους είναι Giulia..

Κατερίνα Στικούδη: "Δεν έχω ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις.

Τη δική της απάντηση έδωσε η Κατερίνα Στικούδη σε όσους υπαινίσσονται πως έχει ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "επειδή δεν ανακοινώνω τα..