Η Ελληνίδα που κέρδισε το βραβείο για το «Formation» της Beyonce

Η Μελίνα Ματσούκα είναι η Ελληνίδα σκηνοθέτις που οπτικοποίησε το νέο τραγούδι της Beyonce
«Formation» και κατάφερε να κερδίσει βραβείο για την σκηνοθεσία του clip.

Η 35χρονη είχε κατηγορηθεί ότι είχε χρησιμοποιήσει πλάνα από τους δημιουργούς του εννιάλεπτου ντοκιμαντέρ με τίτλο «The B.E.A.T» για το συγκεκριμένο video clip αλλά η ίδια το διέψευσε με στοιχεία και έτσι η διαμάχη έλαβε τέλος.

Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της Στέλλας Γιαμπουρά - Δείτε τις φωτογραφίες

Στην παραλία της Βούλας συνέλαβε ο φωτογραφικός σταθμός την Στέλλα Γιαμπουρά η οποία συνεχίζει τις καλοκαιρινές της βουτιές.

 Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα με γραμμωμένους κοιλιακούς που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Φορώντας ένα λευκό μπικίνι τράβηξε πάνω της όλα τα ανδρικά βλέμματα και όχι μόνο.

Το μοντέλο που έχει μαλώσει με το… ύφασμα Δείτε τις φωτογραφίες της Jogo Babie

Το διάσημο μοντέλο του instagram Jogo Babie ή αλλιώς το «αγαπημένο σου ασιατικό κορίτσι», όπως της αρέσει να την φωνάζουν, τρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό.
Με πλούσια, καυτά οπίσθια και τεράστιο στήθος δε μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.
Δείτε τις φωτογραφίες της...

Η Joselyn Cano ξεχειλίζει από παντού Δείτε τις φωτογραφίες της

Με πλούσιο στήθος και τεράστια οπίσθια το σέξι μοντέλο δεν περνάει πουθενά απαρατήρητο.

Η Joselyn Cano εντυπωσιάζει στο instagram με τις αισθησιακές της φωτογραφήσεις με εσώρουχα και μαγιό και αποδεικνύει ότι αυτό το κορίτσι ξέρει να διασκεδάζει!

Δείτε τις φωτογραφίες...

H Emily Ratajkowski προκαλεί ξανά από την Σαντορίνη

Τις διακοπές της στην Ελλάδα συνεχίζει η Emily Ratajkowski η οποία δεν σταματά να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες στο instagram.

 Το γνωστό μοντέλο απολαμβάνει τον ήλιο και τις θάλασσες της Σαντορίνης κάτι που φροντίζει να δείχνει και μέσα από τις φωτογραφίες που ποστάρει.

Και αυτή τη φορά κέρδισε πολλά κολακευτικά σχόλια για το άψογο κορμί που διαθέτει.

Ο Drake και η Rihanna είναι ζευγάρι; Το φιλί και οι κοινές εμφανίσεις που συζητήθηκαν μετά τα VMA's

Μετά τα VMA και την ερωτική εξομολόγηση του Drake στη Rihanna στη σκηνή των βραβείων, όλοι πίστευαν ότι ο γνωστός ράπερ μπήκε στο Friendzone.

Η κάμερα τους συνέλαβε να φεύγουν μαζί από την διοργάνωση. Στη συνέχεια, φήμες θέλουν να πήγαν σε ένα ξενοδοχείο και την επόμενη να έφυγαν για το Μαϊάμι, όπου ο Drake είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Το ΔΝΤ επιβεβαιώνει τη "διπλοθεσία" Γεωργίου

Στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που είχε λάβει άδεια άνευ αποδοχών ήταν μεταξύ Ιουλίου και Νοεμβρίου 2010 ο πρώην επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ανδρέας Γεωργίου σύμφωνα με διευκρίνιση που παρέσχε σήμερα εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Όχι ένα αλλά δύο ζευγάρια μπαίνουν στη σειρά

Στο φετινό κύκλο επεισοδίων της σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα ενταχθούν δύο ζευγάρια. Η Δανάη Επιθυμιάδη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποχώρησαν και θα μπουν στη σειρά η Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου αλλά και ένα ακόμα ζευγάρι που θα είναι σύμφωνα με το tv-24.gr η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

Rowan Atkinson: Διακοπές στην Κεφαλονιά για τον «Mr Bean»

Ο «Mr Bean» ο κατά κόσμο Rowan Atkinson βρίσκεται για διακοπές στην Κεφαλονιά.
Με πολυτελές σκάφος έφτασε στο Φισκάρδο όπου δοκίμασε ελληνική κουζίνα σε ταβερνάκια τις περιοχής.
Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι περαστικοί που τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.

Όταν ο Αυγενάκης εξαπέλυε επιθέσεις στον Σαμαρά για τη χρηματοδότηση της ΠΟΛ.ΑΝ! (ηχητικό)

Ο  Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, πριν αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα το 2012, όταν ήταν βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας είχε κάνει επίκαιρη ερώτηση για τη χρηματοδότηση των κομμάτων αλλά και εννιά (!) παρεμβάσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου ζητώντας απαντήσεις από τον τότε πρωθυπουργό,  Λουκά Παπαδήμο και τον Υπουργό Εσωτερικών, Τάσο Γιαννίτση.
Επιπλέον, η Δημοκρατική Συμμαχία είχε αποστείλει και εξώδικο προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τ. Γιαννίτση

Η Μαντόνα επιτίθεται στον Τραμπ κι όχι με τον πιο… κομψό τρόπο

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια, Μαντόνα, πήρε τη θέση της υπέρ της Χίλαρι Κλίντον για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, κάνοντας επίθεση στον Τραμπ και στους γιους του. Η «Βασίλισσα της ποπ» μίλησε με αιχμηρά σχόλια για τους γιους του υποψηφίου προέδρου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος,

«Βολές» Παπαδοπούλου σε Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ηγεσία της ΝΔ για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

«Βιάζονται πολύ εκεί στο Ποτάμι, όπως επίσης στο ΠΑΣΟΚ και σε μερίδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στον αστερισμό Σαμαρά-Μητσοτάκη, να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ-Ανδρέα Γεωργίου», δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,

Κομισιόν: Ελεύθερα τα κράτη – μέλη να επιλέξουν το καθεστώς αδειοδότησης

«Δεν υπάρχει εναρμονισμένη νομοθεσία σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις τηλεοπτικές άδειες», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς. Απαντώντας σε ερώτηση για το αποτέλεσμα της διαδικασίας χορήγησης τηλεοπτικών αδειών στην Ελλάδα,

Έξαλλος ο Ινιαρίτου με τον Μεξικανό πρόεδρο που δεν έκρινε ανεπιθύμητο τον Τραμπ

Ο Μεξικανός σκηνοθέτης, Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιάριτου, σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στην Ισπανία, χαρακτηρίζει «προδοσία» το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Μεξικού προσκάλεσε και στη συνέχεια έκανε δεκτό τον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι διαρκώς «προσβλητικός» έναντι των Μεξικανών.

Η Μελάνια Τραμπ μήνυσε την Daily Mail για «δυσφημιστικά» δημοσιεύματα

Η Daily Mail ανακάλεσε ένα δημοσίευμα στον ιστότοπό της εξαιτίας του οποίου η Μελάνια Τραμπ, σύζυγος του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προσέφυγε εναντίον της εφημερίδας στην αμερικανική δικαιοσύνη.

Αφού πήρε άδεια ο ΣΚΑΪ, οι τέσσερις άδειες είναι τώρα πολλές για τον Μπάμπη (video)

Με ενδιαφέρον αναμενόταν από τους τηλεθεατές η πρώτη αντίδραση των δημοσιογράφων και στελεχών του ΣΚΑΪ, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, μια εκ των οποίων – υπενθυμίζουμε – πήρε ο σταθμός του Νέου Φαλήρου.

Θέμα νομίσματος έθεσε έμμεσα αλλά με σαφήνεια ο Ζ.Κ.Γιούνκερ σε συνέντευξή του στην FAZ μέσα από... ελληνική ταβέρνα! (vid)

Θέμα εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη έθεσε εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος της ΕΕ Ζ.Κ.Γιουνκέρ σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeineκαθισμένος σε μία ελληνική ταβέρνα! Μια τυπική φωτογραφία από το “ελληνικό καλοκαίρι”, που δημοσιεύει .

10 χρόνια από τη νίκη της εθνικής μπάσκετ επί της Dream Team των ΗΠΑ στην Ιαπωνία

Μαζί με το έπος της Πορτογαλίας του 2004, η νίκη της εθνικής ομάδας μπάσκετ επί των ΗΠΑ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2006 στην Ιαπωνία είναι οι κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του αθλητισμού της Ελλάδας στα ομαδικά σπορ. Και σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θρίαμβο της "επίσημης αγαπημένης".
1/9/2006. Σαϊτάμα. Ιαπωνία. Ημιτελικός του μουντομπάσκετ. Η Ελλάδα απέναντι στην Dream Team των ΗΠΑ: Λεμπρόν, Ντουέιν Γουέιντ, Κρις Πολ, Κρις Μπος, Ντουάιτ Χάουαρντ, Μπραντ Μίλερ, Καρμέλο Άντονι. Ο Μάικ Σιζέφσκι στον πάγκο. Όλοι ήθελαν να αποφύγουν το συναπάντημα μαζί τους.

Η επόμενη μέρα στο τηλεοπτικό τοπίο

H επόμενη μέρα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, βρίσκει την τηλεοπτική αγορά πολύ διαφορετική - προς το παρόν μόνο στα χαρτιά - με το χρόνο να κυλάει αντίστροφα για την περίοδο προσαρμογής των 90 ημερών που ανήγγειλε η κυβέρνηση.
Και μετά τί, είναι το ερώτημα στο οποίο οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να απαντήσουν καθώς η κυβέρνηση έχει στείλει αντιφατικά μηνύματα για το επόμενο βήμα της,

Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ: «Σοκ» από τις τηλεοπτικές άδειες - Εκατοντάδες εργαζόμενοι στον αέρα

Για «τρομακτικό σοκ» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες. 
 
«Οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα» είπε ο πρόεδρος της ένωσης των δημοσιογράφων υπολογίζοντας σε πάνω από 1.000 τις οικογένειες που επηρεάζονται. «Οι επιχειρήσεις, αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια, και οφείλει

Η συγκλονιστική φωτογραφία των εργαζομένων του Alpha όσο περίμεναν τα αποτελέσματα των τηλεοπτικών αδειών

Ένα νέo τηλεοπτικό τοπίο υπάρχει από σήμερα στην ελληνική τηλεόραση. Μετά από σχεδόν 70 ώρες διαδικασίας οι τηλεοπτικές άδειες δόθηκαν στους κ. Αλαφούζο, κ. Κυριακού, κ.Καλογρίτσα και  κ. Μαρινάκη. Ωστόσο, πέρα από τους νικητές του διαγωνισμού υπάρχουν και οι ηττημένοι. Οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικού σταθμούς Star, Mega, Alpha και Έψιλον είναι στον αέρα και δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλλάσει το μέλλον.

Ο νεότερος φοιτητής πρωτοκλασάτου πανεπιστημίου είναι 12 ετών (Photos)

Στην ηλικία των 2 ετών ο Τζέρεμι Σούλερ διάβαζε βιβλία στα αγγλικά και στα κορεατικά. Στα 6 μελετούσε μαθηματικά και άλγεβρα. Τώρα στην ηλικία που τα περισσότερα παιδιά ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το γυμνάσιο, ο 12χρονος Τζέριμι είναι πρωτοετής φοιτητής στο Πανεπιστημίου Κορνέλ, ο νεότερος που υπάρχει καταγεγραμμένος στα μητρώα των πανεπιστημίων των πρωτοκλασάτων πανεπιστημίων των ΗΠΑ, τα οποία αποτελούν την περιβόητη «Άϊβι Λιγκ».

Πενθεί ο μπασκετικός Ολυμπιακός-«Έφυγε» η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού. Νικημένη από τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 42 ετών η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα. 
Η γυναίκα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε επιστρέψει πριν από 15 ημέρες, στην Ελλάδα από την Αμερική, όπου και νοσηλεύτηκε για μεγάλο διάστημα σε ειδική κλινική.

Νέα Ζηλανδία: Προειδοποίηση για τσουνάμι μετά τον σεισμό των 7,1 ρίχτερ

Σε κόκκινο συναγερμό οι αρχές. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για θύματα.
Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,1 βαθμών σημειώθηκε στα ανοιχτά του Βόρειου Νησιού της Νέας Ζηλανδίας, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS.
 
AdTech Ad

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Μπέι οφ Πλέντι, σε απόσταση 169 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της πόλης Γκίσμπορν και προερχόταν από εστιακό βάθος 30 χιλιομέτρων.

Αγωνία σε ALPHA και STAR για την επόμενη μέρα

Με τη λήξη της δημοπρασίας των τεσσάρων αδειών, δύο ήδη υπάρχοντες τηλεοπτικοί σταθμοί βρίσκονται στον αέρα. Αγωνία και αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους των καναλιών που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση

Adtech Ad
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας δημιούργησε ένα εντελώς νέο τοπίο στην ιδιωτική τηλεόραση.

Σαββίδης: Δεν είμαι χαμένος, κέρδισα

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ιβάν Σαββίδης σημείωσε ότι κάποια στιγμή θα μπει στα μίντια, ενώ είπε πως στεναχωρήθηκε γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος πλήρωσε τα λιγότερα 
Ευδιάθετος και με αρκετό χιούμορ εμφανίσθηκε ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας.

AdTech Ad

Ελπίζω αυτά τα λεφτά να βοηθήσουν τους ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους

Πολύ ξύλο στο Τουρκία-Κύπρος (video)

Η Εθνική ομάδα Ελπίδων της Κύπρου πέτυχε μια μεγάλη νίκη με 1-0, εκτός έδρας επί της Τουρκίας, για τα προκριματικά του Euro 2017. Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο «Osmanli» και το γκολ της νίκης για τους νεαρούς Κύπριους πέτυχε ο Κατελάρης στο 22′. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Εθνική Νέων της Κύπρου, να πανηγυρίζει έξαλλα.

Όταν ο Γεωργιάδης έλεγε πως ο ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να πάρει άδεια (video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει κάνει πολλές προβλέψεις στο παρελθόν, αλλά σε καμία δεν έχει πέσει μέσα. Τελευταία αυτή που έκανε στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στις αρχές Ιουλίου, όταν «αποκάλυψε» πως υπουργός της κυβέρνησης του είπε πως ο ΣΚΑΪ θα κλείσει.

WSJ: Πέρα από κάθε προσδοκία το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες

Στο ιδιαίτερα υψηλό αντίτιμο που θα καταβληθεί από τους επιχειρηματίες για την απόκτηση μίας εκ των τεσσάρων δημοπρατούμενων τηλεοπτικών αδειών στην Ελλάδα στέκεται η Wall Street Journal.
Στην ηλεκτρονική της σελίδα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το αντίτιμο για καθεμία από τις άδειες, κυμάνθηκε από τα 43,6 εκατ. ευρώ ως τα 75,9 εκατ. ευρώ, και ήταν πολύ υψηλότερο από τα αναμενόμενα .

Σνάιντερ: Αποτύχαμε με την Ελλάδα Η Ολλανδία προβλημάτισε για ακόμα μία φορά..VIDEO | Full Match

Αρκετά ενθαρρυντική ήταν η εικόνα της Εθνικής μας κόντρα στην Ολλανδία, με τους παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε να δείχνουν ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, ενόψει της αναμέτρησης με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Σε Μαρινάκη, Καλογρίτσα, ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες

Εκπλήξεις και αποκλεισμούς επιφύλασσε η μαραθώνια διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής και το συνολικό τίμημα ανήλθε σε 246 εκατ. ευρώ. Στις 66 ώρες του μαραθώνιου θρίλερ κερδισμένοι βγήκαν οι Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), Ιωάννης Καλογρίτσας, Θοδωρής Κυριακού (ΑΝΤ1), Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι και οι νέοι καναλάρχες, αφού κατάφεραν να πλειοδοτήσουν στις δημοπρασίες που έγιναν για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.