Ο ΠΑΟΚ, έμεινε πίσω στο σκορ, 2-0, έχασε δύο πέναλτι με τον Στοχ, όμως επικράτησε 3-2 και έχει πάρει κεφάλι στον όμιλο. [ ΒΙΝΤΕΟ ]

This is Τούμπα… Ο ΠΑΟΚ, έμεινε από νωρίς με δύο τέρματα πίσω στο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βίτορ και τον Νίνη, έχασε δύο πέναλτι με τον Στοχ, όμως με μια άκρως επαγγελματική και ευρωπαϊκού επιπέδου εμφάνιση, στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 3-2 της Μακάμπι Χάιφα.

Agresión gubernamental contra la señal satelital de la --Η κυβέρνηση κατέβασε το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ


24 de octubre, 18:00 horas: la voz y la imagen de la ERT ha dejado de ser emitida en buena parte del territorio nacional.

ΠΑΟΚ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ 3-2 Πού να βαζε κι ο Στοχ τα πέναλτι...

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 22' από την Μακάμπι Χάιφα που ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις, αλλά την... τούμπαρε (όπως τη Σαχτιόρ και την Άλκμααρ) και έφτασε στη νίκη-μισή πρόκριση στους «32» του Europa League με το τελικό 3-2, παρότι ο Στοχ έχασε δύο πέναλτι!

Η Riri ξαναχτυπά με νέες σέξι πόζες από την Ελούντα

Καταιγισμός φωτογραφιών από την Ελλάδα
Από την πρώτη στιγμή που η Riri, ναι η Rihanna, πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ελούντα, εκεί όπου έμεινε και φωτογραφήθηκε για να προωθήσει τη νέα σειρά ρούχων της - οι  φωτογραφίες στο Instagram και στο Twitter πέφτουν «βροχή» και κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο με το χάσταγκ #Greece.

Το πιο σέξι θηλυκό του πλανήτη!

Το περιοδικό Esquire απεφάνθη: Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι το πιο σέξι θηλυκό του πλανήτη για το 2013 και κατακτά μία ακόμη πρωτιά, αφού είναι η μοναδική γυναίκα στην οποία το περιοδικό έχει δώσει αυτόν τον τίτλο δύο φορές (η πρώτη το 2006).

Μιλάνο Stephanie Seymour: Γδύθηκε μπροστά σε όλους για χάρη του δισεκατομμυριούχου συζύγου

Αλλαζε εσώρουχα χωρίς να τη νοιάζει ποιος κοιτάει!
Στα 45 της η Stephanie Seymour διατηρεί ένα υπέροχο κορμί το οποίο φροντίζει να επιδεικνύει στον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της και όχι μόνο. Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο Μιλάνο και το τοπ μόντελ των 80΄s είχε όρεξη να αγοράσει εσώρουχα από την Agent Provocateur.

Esquire: Η Δούκισσα Νομικού στις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη!

Είναι η πιο hot Ελληνίδα, σύμφωνα με το αντρικό περιοδικό - Φιγουράρει δίπλα σε καλλονές, όπως η Kate Moss
Ανάμεσα στις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, συγκαταλέγεται πλέον και η Δούκισσα Νομικού, σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα του αντρικού περιοδικού «Esquire».

ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- Κατέκτησε την Ευρώπη με τα μαγιό του

Ο Ελληνας σχεδιαστής από τα Καλάβρυτα που κατέκτησε τη διεθνή μόδα με έδρα του τη Σουηδία, ο άνθρωπος που τόλμησε να τα βάλει με τον πανίσχυρο δισεκατομμυριούχο Ντόναλτ Τραμπ, αποσύροντας τη συμμετοχή της Σουηδίας από τον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος»,

Η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ρίχνει ξανά μαύρο στην ΕΡΤ – Σταθείτε στο πλευρό μας


«Μαύρο» για δεύτερη φορά στην ΕΡΤ θα ρίξει σήμερα στις 6 το απόγευμα η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας μετά την διακοπή της μετάδοσης του σήματος μας από τον δορυφόρο "Astra".

Letter to MEPs: Greek Government attempts to shut down ERT's broadcasts once more

Dear Madame/Sir,

We would like to inform you about the new attempt of the Greek government to silence the Greek Public Broadcaster (ERT).

As you may be aware, since the 11th of June, when the Greek government decided to shut down ERT, we, the employees of the Public Broadcaster, continued to produce Television, Radio and internet programme.

whitehouse- Νews-Video:President Obama's Bilateral Meeting with Prime Minister Nawaz Sharif of Pakistan

President Obama and Prime Minister Nawaz Sharif of Pakistan speak to the press after a bilateral meeting. October 23, 2013.

RussiaToday-Video-News-World:Gunderwater: Russia unveils first ever amphibious assault rifle -Ρώσoι κατασκευαστές παρουσίασαν ένα νέο τεχνολογικό θαύμα

Russian arms manufacturers have unveiled a new technological marvel - the world's first ever machine gun capable of shooting both underwater and on land. The Russian Special Forces units will soon be armed with the new assault rifle.

«Εξόντωση» για μητέρες ανηλίκων, ασφαλισμένους με 35ετία και ανέργους

Οι μητέρες θα επιβαρυνθούν με έως και 15 χρόνια- Η απειλή της νέας αύξησης των ορίων ηλικίας μπορεί να ωθήσει σε μαζική φυγή με μικρές συντάξεις
Aνθρωποβόρο χαρακτηρίζουν συνδικαλιστές της ασφάλισης το σχέδιο για κατάργηση των πρόωρων συντάξεων καθώς «εξοντώνει» τις μητέρες ανηλίκων,

EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.GR



ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

Ο Τομ Χάρντι θα υποδυθεί τον Eλτον Τζον στην ταινία «Rocketman»

Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι επιλέχτηκε να υποδυθεί τον Έλτον Τζον στην ταινία «Rocketman», ένα έργο για τη ζωή και την μουσική καριέρα του διάσημου Βρετανού τραγουδιστή, αναφέρει το γερμανικό... 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΕΛΒΙΣ

Ο Μάικλ Τζάκσον «βασιλιάς» και των μετά θάνατον κερδών

Τον τίτλο της πρσωπικότητας που δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή, αλλά έχει τα μεγαλύτερα κέρδη κέρδισε ξανά ο «βασιλιάς της ποπ» Μάικλ Τζάκσον για το 2012 ξεπερνώντας...

Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολάρα του Τσόρι και ισοφαρίστηκε στο 83' από τον Καρντόσο, ύστερα από λάθος του Ρομπέρτο.

Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός «κόλλησε» στον βούρκο του Ντα Λουζ και η Μπενφίκα «έκλεψε» στο φινάλε τον βαθμό (1-1).

Παραμένει «ερυθρόλευκο» το προβάδισμα για τους «16», καθώς έχει στο Καραϊσκάκη και τους «αετούς» της Λισαβώνας, αλλά και την Άντερλεχτ (μεσολαβεί το ταξίδι στο Παρίσι).