Reuters: Χαμηλότερο των προσδοκιών το αποτέλεσμα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στην εξασφάλιση 160 βουλευτών στην πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρεται το Reuters, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση “βρίσκεται αρκετά μακριά από την διευρυμένη

Tweet με νόημα από τον Ευάγγελο Αντώναρο....

Μιλά για «διεργασίες» που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και προαναγγέλλει ότι «οι περισσότεροι θα τρίβουν τα μάτια τους»
Λίγες ώρες μετά την πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος επέλεξε να τουιτάρει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ένα αινιγματικό σχόλιο.

Ιστορική ημέρα για τις ΗΠΑ και Κούβα είναι η 17η Δεκεμβρίου του 2014

Για να φτάσουν στο σημείο να συμφωνήσουν για αλλαγή σελίδας και νέα εποχή στις διμερείς σχέσης ΗΠΑ-Κούβας, οι Μπαράκ Ομπάμα και Ραούλ Κάστρο χρειάστηκε να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.
Τι προσφέρουν οι ΗΠΑ στην Κούβα
- Διπλωματικό «άνοιγμα»: Οι ΗΠΑ θα αναλάβουν δράση ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δύο χωρών που είναι ανύπαρκτες από το 1961 μέχρι και σήμερα.

ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕΝΤΒΙΕΝΤΕΦ: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΡΥΘΜΙΣΗ

Διαβεβαιώσεις πως η Ρωσία διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για να αντιμετωπίσει τη σοβαρότερη νομισματική κρίση της τελευταίας δεκαπενταετίας, δίνει ο Ρώσος πρωθυπουργός.

«Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Για την πρόθεση της Κομισιόν να συνεργαστεί με οποιαδήποτε κυβέρνηση είναι υπεύθυνη στη χώρα μας, μίλησε ο Γιούρκι Κατάινεν.
Μιλώντας στο EurActiv.gr,

ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ «ΣΚΟΡ» ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Αιχμές για τη στάση του Α. Σαμαρά και του Ευ. Βενιζέλου άφηναν μετά το τέλος της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Συνεργάτες Σαμαρά: Αν δεν βγει Πρόεδρος ο Δήμας, εκλογές στις 25 Ιανουαρίου

Σταύρος Δήμας ο υποψήφιος και στις επόμενες δύο ψηφοφορίες - «Αν η βούληση της κοινής γνώμης δεν εκφραστεί από τους βουλευτές, θα εκφραστεί από το λαό»
«Καθαρές επιλογές» είναι η γραμμή στην οποία θα επιμείνει η κυβέρνηση, σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Tσίπρας: Τη διέξοδο θα δώσει ο λαός

Για διέξοδο, που θα δοθεί από τον ελληνικό λαό και τη Δημοκρατία, έκανε λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της αποψινής διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Βουλή.
Tσίπρας: Τη διέξοδο θα δώσει ο λαός

ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Οι 160 ψήφοι δημιουργούν αρνητική δυναμική

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας και εκτιμούν ότι η τακτική τους δικαιώθηκε. Σύμφωνα με κομματικές πηγές το μήνυμα που εξέπεμψε απόψε η Βουλή είναι ότι η επιχείρηση τρομοκράτησης των βουλευτών απέτυχε παταγωδώς

«Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΠΕΤΥΧΕ» Καμμένος: «Το αποτέλεσμα σημαίνει εκλογές»

«Η επιχείρηση τρομοκρατήσης των βουλευτών απέτυχε» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμέος, αμέσως μετά την έξοδο του από τη Βουλή, όπου διεξήχθη η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.
Καμμένος: «Το αποτέλεσμα σημαίνει εκλογές»

Κάτω από τις προσδοκίες της κυβέρνησης το «160» της πρώτης ψηφοφορίας

Τον Σταύρο Δήμα υπερψήφισαν οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση και οι ανεξάρτητοι Λυκούδης, Ψαριανός, Κατερίνα Μάρκου, Αηδόνης και Νταβρής - «Παρών» δήλωσαν 135 βουλευτές και πέντε απουσίαζαν - Στις 23 Δεκεμβρίου η δεύτερη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

Ελλάδα:Πώς θα ψηφίσουν στις 7 το απόγευμα οι 300 της Βουλής

Σε λίγες ώρες ξεκινά η πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας - Το κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας επαναφέρει το «Grexit» στην διεθνή ειδησεογραφία και κλυδωνίζει την εύθραυστη εθνική οικονομία
Τις μάρκες στο τραπέζι βγάζουν οι πολιτικοί αρχηγοί λίγες ώρες πριν έναρξη της πρώτης ψηφοφορίας για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ

«Εγώ δεν ξέρω ελληνικά και δεν ξέρω τι έγραψαν οι ελληνικές εφημερίδες. Δεν κατανοώ, γιατί η ελληνική Αριστερά υπερασπίζεται την άκρα Δεξιά. Εγώ μισώ την άκρα Δεξιά» δήλωσε o πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Νέο Audi Q7 έρχεται το 2015 Ολική επαναφορά πάνω στη νέα πλατφόρμα MQB Evo (Φωτό+Βίντεο)

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από τη νέα γενιά Q7 η οποία κατέφτασε μάλλον με καθυστέρηση καθώς τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά θεωρούνταν παρωχημένη. Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, ο νέος αρχισχεδιαστής της Audi, Marc Lichte, δεν είχε πολύ χρόνο μπροστά του προκειμένου δημιουργήσει κάτι πιο κοντά στη φιλοσοφία του Prologue Concept που παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό.