Ραγδαία αλλαγή του καιρού με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Πρόσκαιρη αλλά τοπικά αξιόλογη μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Παρασκευή και κυρίως κατά τη διάρκεια του Σαβ/κου με κύρια χαρακτηριστικά:

- Tην πρόσκαιρη στροφή των ανέμων σε νότιους- νοτιοδυτικούς.

-Τις ισχυρές βροχές και σποραδικά ισχυρές καταιγίδες κυρίως στη δυτική και την βορειοανατολική Ελλάδα.

Γερμανία: Επτά νεκροί από την κακοκαιρία * *Eλλάδα Καιρός - ΕΜΥ

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν τα οχήματά τους καταπλακώθηκαν από δέντρα κατά τη διάρκεια της σφοδρής καταιγίδας που σάρωσε το βόρειο και ανατολικό τμήμα της Γερμανίας.

Στο Αμβούργο, δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο όπου επέβαιναν δύο γυναίκες. Η μία εξ αυτών σκοτώθηκε και η άλλη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Ρόδος: Προχωρούν τα υδατοδρόμια στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Ζήτημα κομβικής σημασίας για τη σύνδεση των νησιών του Αιγαίου με την ενδοχώρα και μεταξύ τους, αποτελεί η κατασκευή υδατοδρομίων, η οποία φαίνεται να δρομολογείται σύμφωνα με την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου.

Η Περιφέρεια επισπεύδει τη διαδικασία αδειοδότησης των έξι από το σύνολο των 25 υδατοδρομίων, των οποίων οι φάκελοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο ωρίμανσης, προ της κατάθεσής τους, προκειμένου να

Α. Συρίγος: Η επικήρυξή μου δείχνει τα επικίνδυνα μονοπάτια που μπορούμε να ακολουθήσουμε ως κοινωνία

Για περιθωριακές ομάδες άσχετες με την φοιτητική κοινότητα που γράφουν συνθήματα, απειλούν και προπηλακίζουν κάνει λόγο ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος με αφορμή τις αφίσες στην Αθήνα που προτρέπουν σε επιθέσεις εναντίον του.

Προπηλάκισαν την πρύτανη και προέδρους τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών

Προπηλακισμό της πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνας Κυριαζοπούλου και των προέδρων τμημάτων, από ομάδα περίπου 30 ατόμων, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πρυτανεία του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών, «σήμερα το πρωί, στη διάρκεια της συνάντησης των προέδρων όλων των τμημάτων, πριν την

Εικόνες από την επίσκεψη του Α-ΓΕΣ στην Περιοχή Ευθύνης της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού

Την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017», όπου παρακολούθησε:

- την ενεργοποίηση - επιστράτευση του 223 Κινητού Χειρουργικού Νοσοκομείου (223 ΚΙΧΝΕ), στη Περιοχή Ευθύνης της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ).

Ικανοποίηση στην κυβέρνηση για την απόφαση του δικαστηρίου για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Ικανοποιημένοι δηλώνουν κυβερνητικοί παράγοντες από την απόφαση του διεθνούς διαιτητικού δικαστηρίου για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, καθώς εκτιμάται ότι η απόφαση θα επιταχύνει τα σχέδια της κυβέρνησης για την τύχη των ναυπηγείων. την υπαγωγή τους σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης και την πώληση τους σε κομμάτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση δεν δικαιώνει το σημερινό ιδιοκτήτη Ισκαντάρ Σάφα και την εταιρεία Privinvest, ιδιοκτήτρια των ναυπηγείων, που είχαν καταφύγει στο διεθνές διαιτητικό

ΛΑΕ: «Μεγάλη νίκη του κινήματος: Ακυρώθηκαν 180 πλειστηριασμοί»

Την ακύρωση πάνω από 180 πλειστηριασμών πρώτων κατοικιών και λαϊκών περιουσιών, κατάφεραν στελέχη της ΛΑΕ, όπως ισχυρίζονται σε γραπτή τους δήλωση.

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, όχι μόνο απέτρεψε όλους τους πλειστηριασμούς, αλλά έδιωξε τις δυνάμεις καταστολής μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου στο ειρηνοδικείο Αθήνας, αναφέρει η ΛΑΕ, και καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι έδωσε την εντολή στις δυνάμεις των ΥΜΕΤ να μπουν στην αίθουσα.

Γεννηματά: Σηκώνω το λάβαρο του ήθους στην πολιτική μαζί με την ανθρωπιά

«Το μήνυμα μας ξεκάθαρο: Δεν θα επιτρέψουμε την συντηρητική οπισθοδρόμηση. Δεν θα αφήσουμε, η fake αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, να συκοφαντήσει τις προοδευτικές ιδέες και τις αξίες του δημοκρατικού σοσιαλισμού», ανέφερε απόψε σε ομιλία της στην Κόρινθο η Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά στην ομιλία της, έθεσε ως στόχο των δημοκρατικών προοδευτικών δυνάμεων, τη προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. «Ενότητα, διεύρυνση, ανανέωση. Ενότητα δυνάμεων, διεύρυνση του πολιτικού χώρου,

Κ. Μητσοτάκης: «Η πιο βαριά παρακαταθήκη που μας άφησε ο K. Καραμανλής, είναι να κοιτάζουμε μπροστά»

Την επέτειο των 43 χρόνων της ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, γιόρτασε η γαλάζια παράταξη με κεντρική εκδήλωση στο Μενίδι.

Σημειώνεται πως τόσο το κλίμα της ημέρας όσο και η αθρόα συμμετοχή και προσέλευση του κόσμου, κάλλιστα, θα μπορούσαν να παραλληλιστούν με προεκλογική συγκέντρωση.

Καρέ-καρέ επιχείρηση απεγκλωβισμού Τσέχου ορειβάτη στον Όλυμπο

Ζωντανός, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση, απεγκλωβίστηκε χθες το απόγευμα ο Τσέχος ορειβάτης που είχε πτώση στην περιοχή Κακόσκαλα στον Όλυμπο.

Η διακομιδή του άντρα πραγματοποιήθηκε με ελικόπτερο Super Puma, το οποίο προσγειώθηκε στις 19.30 στο αεροδρόμιο Μακεδονία και από κει με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και νοσηλεύεται στην εντατική.

Ψευδορκία στη Βουλή Ο ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ - ΕΙΧΕ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ 800.000 ΕΥΡΩ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

Προφανώς στην περίπτωση αυτή ισχύει η γνωστή ρήση «Μωραίνει Κύριος ων βούλεται απωλέσαι».
 Ο Γιάννης Κουρτάκης πιάστηκε στα πράσα να παραπλανεί την Βουλή των Ελλήνων ισχυριζόμενος πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης ουδεμία σχέση έχει με τις εκδοτικές επιχειρήσεις του.
 Ήταν τότε Σεπτέμβριος του 2016. Για την ακρίβεια 7 Σεπτεμβρίου.

Η Επιτροπή της Βουλής εξετάζει τους εκδότες και γενικότερα

Το μεγάλο κόλπο της ΝΔ για να διαγράψουν χρέη €200 εκατ.

Τη σκανδαλώδη δανειοδότηση της Νέας Δημοκρατίας με περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ –ακόμη και την εποχή που ως κυβέρνηση είχε παγώσει την αγορά και απαιτούσε λιτότητα– φαίνεται ότι διαδέχονται τα ακόμη πιο σκανδαλώδη σενάρια για σβήσιμο αυτών των δανείων.
Και επειδή ούτε οι εποχές αλλά ούτε και η τραπεζική πραγματικότητα προβλέπουν τέτοιες ρυθμίσεις, επιχειρούν να εξαφανίσουν τα χρέη μέσω πρόθυμου fund που θα τα αγοράσει («κόκκινα» δάνεια) αλλά δεν θα τα απαιτήσει ποτέ.