Ποιο τραγούδι κατάφερε να πάρει την πρωτιά από το «Gangnam Style» στο Youtube

Η γνωστή επιτυχία του Νοτιοκορεάτη Psy λίγο μετά την κυκλοφορία του βρέθηκε στην κορυφή των δημοφιλέστερων βίντεο στο YouTube και κράτησε την πρωτιά για 5 ολόκληρα χρόνια!
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, το σουρεαλιστικό βίντεο έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές σε χρόνο ρεκόρ, «σπάζοντας τον μετρητή του YouTube» και ξεπερνώντας το μέγιστο δυνατό αριθμό προβολών (2.147.483.647). Το YouTube είχε αναγκαστεί να γράψει καινούριο κώδικα.

Η DIGEA απειλεί την ΕΡΤ: Δεν ανανεώνουμε τη σύμβαση

Μονόδρομο χαρακτηρίζει η DIGEA την υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας εκπομπής DVB-T2 από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, καλώντας την Πολιτεία να εναρμονιστεί με τις εξελίξεις.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, τα στελέχη της DIGEA δήλωσαν ότι ο πάροχος είναι τεχνολογικά έτοιμος να υποστηρίξει την αποκλειστική εκπομπή καναλιών σε υψηλή ευκρίνεια,

Ένα τεράστιο παγόβουνο, σχεδόν δύο φορές σαν την Εύβοια, αποκολλήθηκε από την Ανταρκτική

Ένα παγόβουνο ενός τρισεκατομμυρίου τόνων, ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν καταγραφεί ποτέ, σχηματίσθηκε μετά την αποκόλληση μιας τεράστιας έκτασης πάγου από την Ανταρκτική, ανακοίνωσαν σήμερα ερευνητές του βρετανικού πανεπιστημίου του Σουόνσι.

Οι οπαδοί της Σαν Λορένσο μετέτρεψαν το Despacito στο απόλυτο ποδοσφαιρικό σύνθημα!

Αναμφίβολα το κομμάτι "Despacito" έχει κατακλύσει όλη την υφήλιο και είναι το πλέον πολυπαιγμένο video στο Υoutube. Γίνεται να μετατραπεί σε ποδοσφαιρικό σύνθημα; Την απάντηση την έδωσαν οι οπαδοί της αργεντίνικης Σαν Λορένσο που δημιούργησαν ίσως ένα από τα καλύτερα συνθήματα που έχουμε ακούσει σε γήπεδο. Δείτε το VIDEO. σχόλια 0 Οι οπαδοί της αργεντίνικης Σαν Λορένσο θεωρούνται από τους πιο ευρηματικούς οπαδούς στον κόσμο

Ξεσαλώνει στη Μύκονο ο Χάμιλτον

Το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αλλά το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε τον Λουίς Χάμιλτον να πάρει μία γεύση από τη Μύκονο.
Ούτε καν πτοήθηκε από το γεγονός ότι δεν τα πήγε καλά στο τελευταίο γκραν πρι της Αυστρίας. Πήρε λοιπόν το αεροπλάνο, έφτασε στο νησί των ανέμων και του έδωσε να καταλάβει! Να πάνε τα φαρμάκια κάτω βρε αδερφέ!

Το «βαπόρι απ’ την Περσία»: Η ιστορία της μεγάλης υπόθεσης που ενέπνευσε τον Β.Τσιτσάνη (φωτό, βίντεο)

Η ιστορία πίσω από τη μεγάλη ρεμπέτικη επιτυχία του Βασίλη Τσιτσάνη, «το βαπόρι από την Περσία». Έντεκα τόνους χασίς μετέφερε το υπό κυπριακή σημαία πλοίο «Γκλόρια», που «πιάστηκε» στην Κορινθία, τις πρώτες ημέρες του Ιανουάριου του 1977, όταν «ομάδες κρούσεως του λιμενικού και βατραχάνθρωποι έκαναν έφοδο».
Στις 8 του ίδιου μήνα, οι ελληνικές εφημερίδες της εποχής είχαν εξασφαλίσει ένα δυνατό

Η ιστορία του «Ντιρλαντά», του πιο διάσημου ελληνικού τραγουδιού στον κόσμο

Το «Ντιρλαντά», με ρυθμό που σε ξεσηκώνει και χωρίς μουσικό τέλος, την δεκαετία του ‘70 ήταν το πιο διάσημο ελληνικό τραγούδι στον κόσμο, έπαιζε ακόμα και στην Ιαπωνία, διαδεδομένο από τους Έλληνες ναυτικούς που έφταναν στα λιμάνια της χώρας και από την διασκευή που είχε κάνει η Δαλιδά, η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, και το έκανε παγκόσμια επιτυχία.
Το τραγούδι έγραψε τη δεκαετία του ΄60 ο Καλύμνιος καπετάνιος ενός τσούρμου σφουγγαράδων, ο Παντελής Γκινής, που έγινε γνωστός ως Ντιρλαντάς.

Λουτράκι, το διαχρονικό και κραταιό τουριστικό θέρετρο της Κορινθίας

Διακοπές που μοιάζουν με τηλεοπτική διαφήμιση, ανεμελιά, μπλε της θάλασσας, γαλάζιο του ουρανού, πολύχρωμες ομπρέλες, παραλία χιλιομέτρων, όλα αυτά συνθέτουν ίσως τον απόλυτο ορισμό της λουτρόπολης, τι άλλο, το Λουτράκι.
Σε απόσταση 84 χιλιομέτρων από την Αθήνα, στον νομό Κορινθίας, είναι ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα, προορισμός τόσο για τις επιλογές μπάνιου, χαλάρωσης και διασκέδασης

Το Celestyal Nefeli «σαλπάρει» για την πιο αξέχαστη World Party Cruise

Η τριήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» της Celestyal Cruises απογειώνει τη διάθεση με περισσότερα parties και χορό στην πρώτη World Party Cruise στο καταγάλανο Αιγαίο
Η Celestyal Cruises υποδέχεται την ανατρεπτική World Party Cruise powered by What’s Up στο Celestyal Nefeli που θα σαλπάρει για την τριήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» από τις 14 έως τις 17 Ιουλίου, με προορισμούς τη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Σάμο

Αυτός ήταν ο πρώτος -και μόνος- αστεροειδής που ξέραμε πως θα χτυπήσει τον πλανήτη μας

Ήταν στις 7 Οκτωβρίου 2008, λίγο πριν τις έξι τα ξημερώματα, όταν οι ταξιδιώτες που περίμεναν το τρένο στην πόλη Νούμπια του Σουδάν αντίκρισαν ένα απόκοσμο θέαμα.
Μια τεράστια φλεγόμενη μπάλα να σκίζει τον ουρανό πάνω από τα κεφάλια τους δηλαδή και να χάνεται γρήγορα στον ορίζοντα!
Κάτι που με σχετική ασφάλεια μπορούμε να υποθέσουμε πως τους κατατρόμαξε, αν και σε μια άλλη πλευρά του κόσμου οι αστρονόμοι είχαν ήδη θρονιαστεί στα τηλεσκόπιά τους περιμένοντας τον ακάλεστο ουράνιο επισκέπτη.

Τέσσερα ελληνικά waterparks στα καλύτερα της Ευρώπης (pics)

Η χαρά των μικρών συναντά εκείνη των μεγάλων με τους παραπάνω να ξεχύνονται σε πισίνες και νεροτσουλήθρες! Τα waterparks στην Ελλάδα εντυπωσιάζουν ολοένα και περισσότερο με τις εγκαταστάσεις τους αλλά και με το γεγονός ότι απευθύνονται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, τραβώντας το ενδιαφέρον ακόμα και του TripAdvisor.
Σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό ιστότοπο, ανάμεσα στα 25 καλύτερα θαλάσσια πάρκα ψυχαγωγίας στην Ευρώπη, βρίσκονται τέσσερα ελληνικά.

Παρέμβαση ΗΠΑ υπέρ Κύπρου για την ΑΟΖ

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης εισήλθε στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ το πλοίο – γεωτρύπανο της εταιρίας Total προκειμένου να αρχίσει η γεώτρηση στον στόχο OW-1. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γεώτρηση αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε εκ νέου την πάγια θέση των ΗΠΑ για το δικαίωμα τη

Απασφάλισε ο Λαβρόφ κατά των ΗΠΑ: «Εξοργιστική η κατάσταση, ντροπή τους»

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ έναντι των ΗΠΑ με αφορμή το ζήτημα που αφορά την κατάσχεση οικημάτων που αποτελούν ιδιοκτησία της διπλωματικής αποστολής της Ρωσίας στις ΗΠΑ, στην οποία είχε προβεί η αμερικανική κυβέρνηση στα τέλη Δεκεμβρίου του 2016.
Αποβάλλοντας το συνήθως ήρεμο τρόπο του ο Λαβρόφ καταφέρθηκε κατά των ΗΠΑ επικρίνοντας την

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ θα κληθεί για κατάθεση στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας

Η επικεφαλής των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας, γερουσιαστής Νταϊάν Φάινσταϊν, δήλωσε χθες ότι θέλει να καλέσει όσο το δυνατόν συντομότερα τον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, γιο του προέδρου των ΗΠΑ, να εμφανιστεί για κατάθεση ενώπιον της επιτροπής.
Η επιτροπή διερευνά, ξεχωριστά από άλλες παρόμοιες έρευνες άλλων επιτροπών στο Κογκρέσο, τη σχέση της προεκλογικής ομάδας εκστρατείας του Τραμπ το 2016 με τη Ρωσία.

Για ενδεχόμενη «προδοσία» του Τραμπ Τζούνιορ μίλησε ο γερουσιαστής Τιμ Κέιν

Για την πιθανότητα ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ να έχει διαπράξει «προδοσία» από τη στιγμή που δέχθηκε να συναντηθεί με μια δικηγόρο που ισχυριζόταν ότι εκπροσωπούσε τη ρωσική κυβέρνηση και ήθελε να του δώσει πληροφορίες επιβαρυντικές για τη Χίλαρι Κλίντον, μίλησε ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Τιμ Κέιν.
«Βρισκόμαστε πλέον πέρα από την (κατηγορία της) παρακώλυσης της δικαιοσύνης. Έχουμε περάσει στην ψευδορκία, στις ψευδείς δηλώσεις, ίσως ακόμη και στην