Μακελειό: Φονικές εκρήξεις στην Άγκυρα! (Φωτό+Βίντεο) Προσοχή σκληρές εικόνες...Διεθνής κατακραυγή για την κυβέρνηση Ερντογάν. Χιλιάδες διαδηλωτές σε όλη την Ευρώπη για την επίθεση στην Άγκυρα

 Η στιγμή της έκρηξης στην Τουρκία (ΠΟΛY ΣΚΛΗΡA VIDEO)
 Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από το μακελειό στη γειτονική χώρα, όπου δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν από εκρήξεις, κατά τη διάρκεια ειρηνικών εκδηλώσεων.
Ερασιτεχνικά video, κατέγραψαν την στιγμή των εκρήξεων αλλά και το πανδαιμόνιο που ακολούθησε.

Βόλος: Πανέμορφα κλασσικά αυτοκίνητα στο 4ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

Κλασσικά αυτοκίνητα αντίκες από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι Βολιώτες σήμερα το πρωί, στην παραλία της πόλης, στο πλαίσιο του 4ου Ιστορικού Ράλι Ολύμπου. Η εκκίνηση δόθηκε στις 11:15π.μ. μπροστά από το Πανεπιστήμιο, ενώ ο τερματισμός θα γίνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στη μία το μεσημέρι στην Ελασσόνα.  Στις διαδρομές στη Μαγνησία συμμετέχουν περίπου 40 οχήματα.

Ράλι Ακρόπολις. Ταχύτερος ο Kajetanowicz στην κατατακτήρια ειδική

Ταχύτερος όλων ήταν ο Kajetan Kajetanowicz με το Ford Fiesta R5 στην κατατακτήρια ειδική διαδρομή που ξεκίνησε στις 10:00. Έτσι ο Πολωνός θα έχει το πλεονέκτημα της επιλογής της θέσης εκκίνησής του, κάτι πολύ σημαντικό σε έναν χωμάτινο αγώνα όπως το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις.

Πώς είναι η ζωή στο Ιράν - Κάντε μια βόλτα με ταξί στην Τεχεράνη

Για πολλούς, η ζωή στο Ιράν είναι δύσκολη, ειδικά μετά τις κυρώσεις που παρέλυσαν την οικονομία της χώρας.
Το Bloomberg συνάντησε έναν Ιρανό οδηγό ταξί, ο οποίος περιγράφει συνοπτικά τη ζωή στη χώρα τα τελευταία χρόνια.
Ο ίδιος αναφέρει ότι το ταξί του αποφέρει πλέον ένα... χαρτζιλίκι, μιλάει για την εμπειρία του πολέμου στο Ιράκ που βίωσε στα 15 του χρόνια,

Κομισιόν: Σχέδιο συγχώνευσης και πώλησης των θυγατρικών των ελληνικών τραπεζών στα Βαλκάνια

Σχέδιο συγχώνευσης των θυγατρικών των ελληνικών τραπεζών στην περιοχή των Βαλκανίων έως το τέλος του 2015 και πώλησή τους εντός του 2016, επεξεργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, το σχέδιο προβλέπει ότι μέχρι το τέλος του χρόνου όλες οι θυγατρικές σε κάθε βαλκανική χώρα θα πρέπει να έχουν μετατραπεί σε μια ενιαία τραπεζική οντότητα, πριν πωληθούν.

Κοινοπραξία Καταριανών και του μεγιστάνα Stephen Ross εξαγοράζουν την Formula 1

Κοινοπραξία Καταριανών επενδυτών και του Αμερικανού Stephen Ross, ιδιοκτήτη της ομάδας ράγκμπι Miami Dolphins είναι έτοιμη να εξαγοράσει τη Formula 1.
Σύμφωνα με τους Financial

Λιου προς Τσακαλώτο και Ευρωπαίους: «Να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις έγκαιρα και να ελαφρυνθεί το χρέος»

Διπλό μήνυμα είχε ο υπ. Οικονομικών Τζακ Λιου κατά τη συνάντηση του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο περιθώριο της ετήσιας Συνόδου του ΔΝΤ στη Λίμα του Περού. Το πρώτο απευθυνόταν στην ίδια την ελληνική κυβέρνηση καλώντας τον κ. Τσακαλώτο να εφαρμοστούν οι συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις και μάλιστα εντός του χρονοδιαγράμματος.

Ντομπρόβσκις: Αν γίνει σοβαρή προσπάθεια στα μέσα του '16 επιστρέφει στην ανάπτυξη η Ελλάδα

Την πιθανότητα η Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη στα μέσα του 2016, υπό την προϋπόθεση η κυβέρνηση να κάνει σοβαρή προσπάθεια, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις.
«Εκτιμούσαμε ανάπτυξη 2,5% για την Ελλάδα φέτος, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις περιμένουμε ύφεση 2% - 2,5%» τόνισε μιλώντας στο Reuters.

Η Σαουδική Αραβία προμηθεύει υπερσύγχρονα όπλα τους αντάρτες που βομβαρδίζονται από τους Ρώσους

Με όπλα νέας γενιάς προμηθεύει η Σαουδική Αραβία τρεις διαφορετικές ομάδες ανταρτών που μάχονται την κυβέρνηση Ασαντ, τις οποίες όμως βομβαρδίζουν οι Ρώσοι, αναφέρει Σαουδάραβας αξιωματούχος στο BBC.
Πρόκειται για τις οργανώσεις Jaish al-Fatah, Free Syrian Army (FSA) και την Southern Front
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, το Ισλαμικό Κράτος και η al-Nusra δεν θα λάβουν οπλισμό.

Οι Ιρλανδοί προτείνουν: Η Ελλάδα θα «σωθεί» μέσω των αγροτικών εξαγωγών

Αυτό που ξέρουν αλλά – για διάφορους λόγους - δεν θέλουν να καταλάβουν και να εφαρμόσουν στην Ελλάδα, το καταλαβαίνουν πολύ καλά οι παρατηρητές... εξωτερικού. Όπως γράφουν σήμερα οι Irish Times, η Ελλάδα θα έπρεπε κανονικά να είναι ηγέτιδα δύναμη στην πώληση μελιού, τυριών, κρασιού και ελαιόλαδου. Αυτό θα ήταν σωτήριο στην επίλυση του γόρδιου δεσμού του ελληνικού χρέους.