Mάχη με τις φλόγες σε Σέριφο, Κρήτη και Ρόδο- -Σέριφος: Βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν από τις φλόγες!

Με βάρκες εγκατέλειπαν οι τουρίστες τη Σέριφο - Απειλήθηκαν οικισμοί - Προς βορρά κατευθύνεται το μέτωπο στη Ρόδο - Νέες αναζωπυρώσεις στο μέτωπο της Κρήτης - Δείτε ποιες περιοχές κινδυνεύουν σήμερα
Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν για δεύτερη ημέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε Ρόδο, Κρήτη και Σέριφο.

RussiaToday-Video-News-World:Venezuelan Vigilantes: Citizens forced to defend themselves against street violence

Venezuela has been touted as a safe haven for whistleblower Edward Snowden to be out of harm's way after his leaks on spying stunned Washington. But widespread crime and police corruption have made the Latin American country a very dangerous place to live. Tesa Arcilla reports on how citizens are arming themselves and taking security into their own hands.

Πέθανε Αμερικανός τραγουδιστής θρύλος της μουσικής JJ Cale

Ο Αμερικανός τραγουδιστής που απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών αποτέλεσε σημαντική εικόνα για την μουσική σκηνή, ενώ ήταν ο δημιουργός του ιστορικού κομματιού «Cocaine» που ερμήνευσε ο Eric Clapton, αλλά και του «After Midnight»

Με μία λιτή ανακοίνωση στην προσωπική του ιστοσελίδα, ανακοινώθηκε ο θάνατος του κορυφαίου μουσικού και τραγουδιστής JJ Cale.

Δισκογραφικό ντεμπούτο για την Σελένα Γκόμεζ-(Φωτό+Βίντεο)

Η Σελένα Γκόμεζ, το αστέρι της Ντίσνεϊ, μεγάλωσε. Έκλεισε τα 21 της και τώρα κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο. Η πρώτη της δουλειά έχει τίτλο «Stars Dance» και τα κομμάτια που περιλαμβάνει έχουν ηλεκτροπόπ χαρακτήρα και χαρούμενη διάθεση.

Σύμφωνα με την Γκόμεζ, τα τραγούδια αντανακλούν πώς αισθανόταν την τελευταία χρονιά και κυρίως τη σχέση της και στη συνέχεια το χωρισμό της από τον Τζάστιν Μπίμπερ.

Καταιγίδες στην Γαλλία, καύσωνας στη Γερμανία, πυρκαγιές σε Ελλάδα – Κύπρο


Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες τις τελευταίες ώρες.
Μεγάλη κακοκαιρία έχει ξεσπάσει στην Γαλλία από το απόγευμα του Σαββάτου. Από ισχυρές καταιγίδες πλήττεται το Παρίσι αλλά και οι άλλες περιοχές στα κεντρικά της χώρας, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα.