Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ λίστες με καταθέτες στο Λίχτενσταϊν και Λουξεμβούργο


Εν αναμονή της αποστολής γνήσιας λίστας Λαγκάρντ  από τις γαλλικές αρχές, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας επιβεβαίωσε ότι οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές του υπουργείου του επεξεργάζονται δύο επιπλέον λίστες Ελλήνων καταθετών. Πρόκειται για στοιχεία που αφορούν καταθέτες στο Λίχτενσταϊν και άλλους.

Στη δημοσιότητα στοιχεία για ελληνικές θαλαμηγούς στην Ολλανδία

Οι ολλανδικές φορολογικές αρχές θα παρέχουν λεπτομερή στοιχεία σχετικά με "εκατοντάδες" ελληνικές θαλαμηγούς που είναι αγκυροβολημένες σε λιμάνια στην Ολλανδία, δήλωσε την Τετάρτη στο κοινοβούλιο ο υπουργός Οικονομικών Γιούρεν Ντέσμπλουμ, στην τελευταία προσπάθεια για την αύξηση των εσόδων από τους φόρους στην Ελλάδα..

Οι Spice girls… εξαφάνισαν τον Μπολτ στις μέτρησης των social media.


Η κουβέντα κρατά χρόνια. Από το Πεκίνο κιόλας. Γιουσέιν Μπολτ ή Μάικλ Φελπς λοιπόν; Ποιος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Ολυμπιακών αγώνων; Αν για το 2008 η απάντηση δεν μπορούσε να δοθεί, για το Λονδίνο υπάρχει ένα νέο σύστημα… μέτρησης..

Bruno Mars Wows at 'The Today Show' Vid

Waking up so early in the morning, rehearse, get dressed and perform such mind-blowing set - making it look so effortless - it's enough reason to applaud Bruno Mars...Watch videos below!..

Rihanna - Diamonds


"Διαμάντια" από Rihanna είναι σήμερα  στα charts του Billboard HOT100 στη πρώτη θέση ..

Pirelli Calendar 2013: Δείτε τα παρασκήνια από το ημερολόγιο της Pirelli 2013

Το πιο αναμενόμενο ημερολόγιο της χρονιάς φτιάχτηκε αυτές τις μέρες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Ο λόγος φυσικά για το δημοφιλές ημερολόγιο της Pirelli για το 2013, το οποίο φωτογράφησε ο Steve McCurry και για πρώτη φορά δεν αποτελείται από τις γνωστές σέξι και γυμνές φωτογραφίες διάσημων μοντέλων..

Ο παπα-ροκάς πέταξε τα ράσα κι έμεινε... ροκάς. (Φωτό+Βίντεο)


Σόλο καριέρα για τον τραγουδιστή των παπα-ροκάδων
Θυμάστε τον πάτερ Παντελεήμων που είχε κάνει συγκρότημα με άλλους ιερείς και ήταν γνωστοί ως παπα-ροκάδες; Τελικά άφησε τα Θεία και ακολούθησε τη μουσική που ήταν το μεγάλο του πάθος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του showtime-cy ο Γιάννης.

Οι Κινέζες δεν φημίζονται για τις καμπύλες τους, ωστόσο η Shan Shan Maity αποτελεί εξαίρεση..

Οι Κινέζες δεν φημίζονται για τις καμπύλες τους, ωστόσο η Shan Shan Maity αποτελεί εξαίρεση και για αυτό γίνεται κάθε μέρα και πιο δημοφιλής στην πατρίδα της.

Το πραγματικό της όνομα είναι Li Mengtian, αν και εκείνη προτιμάει το ψευδώνυμο Shan Shan Maity. Γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1992, έχει ύψος 1,72  και ζυγίζει 52 κιλά..

Μαζί σε videoclip Καρράς - Παντελίδης

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου videoclip, όπου πρωταγωνιστούν ο Βασίλης Καρράς και ο Παντελής Παντελίδης, τραγουδώντας από κοινού «Για Τον Ίδιο Άνθρωπο Μιλάμε»!..

Take A Bow! A demure Rihanna wows in a white cutaway ensemble as she performs at X Factor final alongside One Direction and Emeli Sandé


She's known for shocking wherever she goes with her raunchy antics and racy performances.
But Rihanna proved she can just as easily do delicate and demure as she took to the stage at The X Factor final on Sunday night...

Η Βόρεια Κορέα έχει ανακοινώσει πως θα εκτοξεύσει ένα πύραυλο και το έκανε ο Unha-3 ειναι σε τροχία δείτε vid.


Η Βόρεια Κορέα έχει ανακοινώσει πως θα εκτοξεύσει ένα πύραυλο Unha-3 και το έκανε, το πρωί της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου για να θέσει σε τροχιά ένα δορυφόρο παρατήρησης της Γης, αφού ανέλυσε τα σφάλματα που έγιναν σε μια προηγούμενη εκτόξευση τον Απρίλιο η οποία είχε καταλήξει σε αποτυχία.Και το Εκανε Δείτε το βίντεο..
ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤHN
HMERHSIA.gr..

Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Xαρούμενες γιορτές στον ολόλευκο Χελμό θα κάνουν οι χιονοδρόμοι και τους φίλους του βουνού αφού ξεκινάει η λειτουργία των αναβατήρων και των πιστών στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

Το μυθικό βουνό, υποδέχεται πανέτοιμο τη νέα χιονοδρομική περίοδο με πολλές καινοτομίες και νέες υπηρεσίες!..