LOOK of dhe DEY: : 2 Ιουνίου

Η LUPITA NYONG’O ΜΕ ALEXANDER MCQUEEN
Είχαμε καιρό να τη δούμε και την είχαμε νοσταλγήσει. Η Lupita μετά το μεγάλο -κι ελπίζουμε τελευταίο- στιλιστικό της λάθος στο MET Gala έχει επανέλθει όπως φαίνεται στον σωστό fashion δρόμο και απόδειξη αποτελεί η τελευταία της εμφάνιση στην εκδήλωση Veuve Clicquot Polo Classic.

Η Σαρλίζ Θέρον μιλάει για «βιασμό» Παρομοίασε την εισβολή των ΜΜΕ στην ιδιωτική της ζωή με βιασμό.

Εντάξει, η Σαρλίζ Θέρον έχει κουραστεί να βλέπει πάντα πίσω της τη σκιά κάποιου παπαράτσο όταν προσπαθεί να χαλαρώσει συντροφιά με το Σον Πεν και το γιο της, Τζάκσον, αλλά προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν σε συνέντευξή της στο βρετανικό Sky News (με αφρμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «A Million Ways to Die in the West» στο Ηνωμένο Βασίλειο) παρομοίασε την εισβολή των ΜΜΕ στην ιδιωτική της ζωή με βιασμό.

Στο νοσοκομείο της Ρόδου η Μάριαν Φέιθφουλ

Στο νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται από το μεσημέρι η Βρετανίδα τραγουδίστρια Μάριαν Φέιθφουλ η οποία βρισκόταν για διακοπές στο νησί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Βρετανίδα που είναι τακτική επισκέπτρια της Ρόδου, έσπασε το πόδι της και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Η επέμβαση, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, έγινε με ιδιαίτερη επιτυχία και η Μάριαν Φέιθφουλ παραμένει στο νοσοκομείο χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.πηγη

Ο Μίλαν πρωταγωνιστεί στο βίντεο της Σακίρα

Η διάσημη τραγουδίστρια μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο με το νέο της τραγούδι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2014.

Κι ενώ η Κολομβιανή ερμηνεύτρια αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο τραγουδώντας το «La La La (Brazil 2014)», ο 16 μηνών γιος της, Μίλαν, καταφέρνει να κλέψει την παράσταση!

«Ποσειδώνια» 1.800 εκθέτες από 93 χώρες

Στο 16,16% η χωρητικότητα του ελληνικού στόλου. ΕΝΑΣ από τους κλάδους που μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι είναι η ναυτιλία. Ο ελληνόκτητος στόλος κατέχει την 1η θέση παγκοσμίως, αντιπροσωπεύοντας το 16,16% της παγκόσμιας χωρητικότητας σε dwt.

ΕΚΤ: Ενημέρωση για το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ

Τρία εκατομμύρια καταστήματα και μικρές επιχειρήσεις σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης θα λάβουν τον Ιούνιο ενημερωτικά φυλλάδια και κάρτες με μεταβαλλόμενες εικόνες που παρουσιάζουν το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου 2014.

Μετά από 40 χρόνια στο θρόνο της Ισπανίας,Παραιτείται ο Χουάν Κάρλος -Abdica el rey de España Juan Carlos

Μετά από 40 χρόνια στο θρόνο της Ισπανίας ο Χουάν Κάρλος παραιτείται, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Μαριάνο Ραχόι και χρέη βασιλιά θα αναλάβει ο 46χρονος γιος του Φελίπε.Η παραίτηση του άλλοτε δημοφιλούς μονάρχη πραγματοποιείται στη σκιά του σκανδάλου για διαφθορά, στο οποίο εμπλέκονται η κόρη και ο γαμπρός του.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων 2014»

Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του με το κοινό, το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων» σηκώνει αυλαία στις 5 Ιουνίου και μας υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο πολιτισμό. Μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου, τα Θέατρα Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» και «Άννα Συνοδινού» φιλοξενούν συνολικά 38 εκδηλώσεις, συναυλίες, θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις, με στόχο να κάνουν το καλοκαίρι μας μοναδικό.

Ματέο Ρέντσι: «Να αλλάξουμε την Ευρώπη για να τη σώσουμε»

Μία γοητευτική συνέντευξη του Ματέο Ρέντσι στη Μοντ παραθέτουν «ΤΑ ΝΕΑ» – όχι τόσο επειδή βγάζει ειδήσεις, αλλά επειδή ο 39χρονος ιταλός πρωθυπουργός, που έλαβε 41% στις ευρωεκλογές με το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα του, εμφανίζεται αποφασισμένος να αλλάξει την Ευρώπη «για να τη σώσει» όπως ισχυρίζεται.

«Ζωηρά» λιοντάρια διακόπτουν για 8΄΄ ντοκιμαντέρ για το ζευγάρωμά τους

Τόσο παίρνει σε αυτά τα μεγάλα θηλαστικά να ολοκληρώσουν την ερωτική τους συνεύρεση
Από τη θεωρία στην πράξη αποφάσισαν εν αγνοία τους να προχωρήσουν δύο λιοντάρια μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Την ώρα, δηλαδή, που γυρίζονταν ντοκιμαντές για το ζευγάρωμα των μεγάλων αυτών θηλαστικών, μια λέαινα και ένα αρσενικό λιοντάρι αποφάσισαν να ζευγαρώσουν.

Μεξικό: Ο φράχτης που χωρίζει τους πλούσιους από τους φτωχούς

Στο Μεξικό, μία λεπτή γραμμή χωρίζει τους έχοντες και τους κατέχοντες από τους μη. Συγκεκριμένα, μία γραμμή τούβλων.
 
 
Οι αεροφωτογραφίες δεν έχουν υποστεί επεξεργασία και δείχνουν από τη μία μεγάλες μεζονέτες και πάρκινγκ και καταπράσινους κήπους και στην πίσω πλευρά τους να ξεκινάνε τα χαμόσπιτα, γκρίζα και ταπεινά να εκτείνονται παράλληλα με τις βίλες.