Πράσινοι: Η Γερμανία κέρδισε χρήματα από την ελληνική κρίση

Η Γερμανία κέρδισε χρήματα από την ελληνική κρίση, δήλωσε ο συμπρόεδρος των Γερμανών Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ, αναφερόμενος στην κρίση του ευρώ και στην πολιτική του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

AfD: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Φράουκε Πέτρι

Την απόφασή της να μη συμμετάσχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά η συμπρόεδρος του κόμματος Φράουκε Πέτρι, κάνοντας λόγο για «εσωτερική διχογνωμία σε θέματα ουσίας».
Ήδη, από το βράδυ της Κυριακή η Πέτρι έλαβε αποστάσεις από τις επιθετικές δηλώσεις που ακολούθησαν την εκλογική επιτυχία του AfD.

Η εποχή των τεράτων στο Βερολίνο

Το 25% των Γερμανών πήγε πιο δεξιά από την δεξιά της Μέρκελ και του Σόιμπλε, 1 εκατομμύριο ψηφοφόροι των Χριστιανοδημοκρατών μετακινήθηκαν στο ακροδεξιό AfD και η ξενοφοβική και ρατσιστική Εναλλακτική για την Γερμανία μπαίνει στην Μπούντεσταγκ ως τρίτη πολιτική δύναμη με τουλάχιστον 80 έδρες.
Δεν είναι καλα νέα ούτε για την Ευρώπη, ούτε για την Ελλάδα

Μια ομοφυλόφιλη, πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, επικεφαλής του ακροδεξιού και… ομοφοβικού AfD

Οι γερμανικές εκλογές έγιναν και το ακροδεξιό AfD μπήκε στη Βουλή ως τρίτο κόμμα, συγκεντρώνοντας 13% και εξασφαλίζοντας πάνω από 80 έδρες. Και είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο κόμμα θα καθίσει στις έδρες της Bundestag μετά την ήττα των Ναζί το 1945. Στο τιμόνι αυτού του φιλο-ναζιστικού κόμματος που ιδρύθηκε μόλις το 2013 και είναι αντι-ισλαμικό, ξενοφοβικό, αντι-ευρωπαϊκό και ομοφοβικό, βρίσκεται μια ανοιχτά ομοφυλόφιλη 38χρονη γυναίκα, η Άλις Βέιντελ, πρώην επενδυτική τραπεζίτης στη Goldman Sachs. 

«Χαμένη» πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρέθηκε στο Ιράκ μετά από 2.000 χρόνια

Αρχαιολόγοι στο Ιράκ εντόπισαν μία πόλη, η οποία ήταν «χαμένη» για περισσότερα από 2.000 χρόνια, με τη βοήθεια φωτογραφιών από drone και αποχαρακτηρισμένων δορυφορικών εικόνων της CIA. 
Η Qalatga Darband, η οποία πιστεύεται ότι ιδρύθηκε το 331 π.Χ. από τον Μέγα Αλέξανδρο, ανακαλύφθηκε από μία ομάδα ιρακινών και βρετανών αρχαιολόγων, με επικεφαλής ειδικούς από το Βρετανικό Μουσείο. Ο John MacGinnis,

Η απάντηση της συζύγου του Καμμένου στα Παραπολιτικά

Απάντηση στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για το δημοσίευμα που αφορούσε στο ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο έδωσε η σύζυγος του υπουργού Αμυνας, Ελένη Τζούλη.
Το δημοσίευμα έκανε λόγο για «ζωή μεγιστάνα που έκανε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στο Λονδίνο», για «πολυτελή διαμονή» σε στο πανάκριβο ξενοδοχείο, για μετακίνηση με ακριβά αυτοκίνητα, «πανάκριβες αγορές» κλπ, εμπλέκοντας και την σύζυγό του.