Η μασονική P2, το Βατικανό, ο τραπεζίτης του Θεού και το παρακλάδι της στην Ελλάδα

Εάν η μασονική δράση συνδέεται με θεωρίες συνωμοσίας, δολοφονίες, μαφιόζικη δράση, υποθέσεις διαφθοράς, πολιτικά παιχνίδια και ασύλληπτα σενάρια, η περίπτωση της ιταλικής Propaganda Due, είναι αυτή που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι όλα τα προηγούμενα δεν αποτελούν αποκύημα κάποιας νοσηρής φαντασίας.

The Christmas Factory για 3η χρονιά στο Γκάζι

Το «Christmas Factory», το μεγαλύτερο και πιο μαγικό εργοστάσιο Χριστουγέννων, μας υποδέχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο κέντρο της πόλης, στον υπέροχο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Στο παγοδρόμιο του Μεγάρου μετά μουσικής

Όσοι επισκεφθούν το Παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής -εκτός από το πατινάζ στην πίστα των 375 τ.μ.- έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παράλληλες εκδηλώσεις που φιλοξενούνται στο Φουαγιέ των Μουσών, με αφιλοκερδή συμμετοχή των καλλιτεχνών.
• 27/12/2015 στις 17.00 και στις 19.00 Χορωδία Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών (διεύθυνση χορωδίας Χριστίνα Μιχαλάκη, καλλιτεχνική επιμέλεια Καλλιόπη Γερμανού – σύμπραξη Μεγάρου Μουσικής-Ωδείου Αθηνών).

Χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες για καλό σκοπό στους δρόμους των Χανίων

Χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους και το λιμάνι των Χανίων στο πλαίσιο του 5ου Santa Run που οργανώθηκε και φέτος με στόχο την ενίσχυση ιδρυμάτων που φροντίζουν παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Πολίτες κάθε φύλου και ηλικίας από την Κρήτη και άλλες περιοχές της χώρας έδωσαν βροντερό «παρών» σε έναν θεσμό ανθρωπιάς, που έχει λάβει, πλέον, πολύ μεγάλες διαστάσεις.

LuminAthens Christmas Festival: Από το Δημαρχείο στη Μεγάλη Βρεταννία

Εντυπωσιακό θέαμα περιμένει όσους επισκεφθούν απόψε, 27 Δεκεμβρίου, την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά). Η ιδιαίτερη αυτή χριστουγεννιάτικη γιορτή, το LuminAthens Christmas Festival, θα πραγματοποιηθεί από τις 19.00 έως τις 21.30 το βράδυ.

«Λευκή» Πρωτοχρονιά: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Πού και πότε θα χτυπήσει ο χιονιάς

Δύο ημέρες ακόμα θα κρατήσουν οι... πρόωρες Αλκυονίδες, με τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και την γενική καλοκαιρία.
Από την Τετάρτη θα σημειωθεί απότομη μεταβολή του καιρού, με βροχές, χιόνι, θυελλώδεις ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη θα συνεχιστεί το αναπάντεχο «καλοκαιράκι»,

Έρχεται ο χειμώνας την Τετάρτη – Παραμονή και Πρωτοχρονιά με τσουχτερό κρύο (vid)

Μπορεί τα Χριστούγεννα να τα γιορτάσαμε με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, αλλά το σκηνικό του καιρού δείχνει να προσαρμόζεται στο κλίμα των ημερών. Με το τέλος του χρόνου φαίνεται να τελειώνουν οι ζεστές ημέρες και ο χειμώνας κάνει την εμφάνισή του από την Τετάρτη και η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει ακόμα και 10 βαθμούς .

Εκείνοι που χαίρονται ιδιαίτερα με αυτή την προοπτική είναι οι λάτρεις των χειμερινών σπόρ.