ΡΑΠΙΝΤ - ΠΑΟΚ 3-0 Δικέφαλος χωρίς φτερά!


Η έλλειψη του παίκτη-προσωπικότητα τύπου Σαλπιγγίδη, Λάζαρ και τα αμυντικά κενά στοίχισαν στον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε στη Βιέννη με 3-0 από τη Ραπίντ, αποχαιρέτησε το Europa League και μετρά τις οικονομικές πληγές αυτού του αποκλεισμού.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» καλούταν στο «Χάναπι» να..

ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΝΕΦΤΣΙ Αποκλεισμός, επεισόδια και Τζιόλης για ΑΠΟΕΛ!


Τη χειρότερή του εμφάνιση και τα περισσότερα λάθη στην άμυνα και στο χώρο του κέντρου, έκανε κόντρα στη Νέφτσι ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος στον επαναληπτικό του «ΓΣΠ» για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έχασε με 3-1 και αποκλείστηκε καθώς το πρώτο παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν είχε αναδειχτεί ισόπαλος 1-1..

ΕΟΠYΥ: Χαράτσι ακόμα και στα τηλεφωνικά ραντεβού

Δε φτάνει η ταλαιπωρία και η καθυστέρηση που υφίστανται οι  ασφαλισμένοι του ΕΟΠYΥ, με τις  συνεχείς περιστολές στις ασφαλιστικές παροχές, τη..

Στήριξη της Ελλάδας από τους ευρωπαίους ηγέτες ζητεί ο Ολάντ

Οι ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να στηρίξουν την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής της 19ης Οκτωβρίου, αν η κυβέρνηση της χώρας δείξει πως τηρεί τις δεσμεύσεις της για οικονομικές μεταρρυθμίσεις, δήλωσε σήμερα Πέμπτη ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ..

Εν μέσω κρίσης η Καπνοβιομηχανία «Καρέλιας» διπλασίασε την κερδοφορία της στα 25,6 εκατ. ευρώ.

Εν μέσω κρίσης η Καπνοβιομηχανία «Καρέλιας» διπλασίασε την κερδοφορία της στα 25,6 εκατ. ευρώ., χάρις τις εξαγωγές οι οποίες αυξήθηκαν κατά 43%, ενώ τα διάθεσιμα στα ταμεία ανήλθαν στα 197 εκατ. ευρώ.
Παρά τη δυσμενή κατάσταση στην εγχώρια αγορά, η..

«Καυγάς» στην Βουλή για το ποιος βόλεψε τους περισσότερους

«Απασφάλισαν» οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης και Βύρων Πολύδωρας στην σημερινή διάσκεψη των προέδρων, θεωρώντας ότι «ορισμένοι επιχειρούν να τους φορτώσουν αποκλειστικά το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων»..

Σαμαράς: Αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία!

“Το πακέτο των 11,5 δις θα είναι το τελευταίο, σε δύο χρόνια η Ελλάδα θα έχει αλλάξει” δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που εκλέγει τώρα νέο γραμματέα και πρόσθεσε ότι “αντίπαλος της χώρας και της παράταξης είναι το λόμπυ της δραχμής”..

Στην ίδια εταιρία με Κλίντον, Ανάν και Σβαρτζενέγκερ «Ενοικιάζεται» ο… Γιώργος

Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται για τον Γιώργο Παπανδρέου, έστω κι αν στην Ελλάδα αμφισβητείται έντονα και διεξάγονται ακόμη και δικαστικές έρευνες σε βάρος του. Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε συνεργασία με το διεθνές πρακτορείο The Harry Walker Agency, που αναλαμβάνει να «νοικιάζει» σε..

Νέα 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο Τ.Τ. την Παρασκευή

Νέα εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν αύριο Παρασκευή, 31 Αυγούστου οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ενώ με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου τους οι υπάλληλοι θα παραμείνουν στο κτήριο της κεντρικής υπηρεσίας έως την Κυριακή...