«Γκρίνια» στο Ποτάμι για τα τηλεοπτικά σποτ της «πρώτης φοράς» ( ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ )

«Κατάπτυστα», «κακόγουστα» και «σεξιστικά» είναι ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς που επεφύλαξαν για τα νέα προεκλογικά σποτ του Ποταμιού με τίτλο «για πρώτη φορά», οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος Περικλής Βαλλιάνος και Βάσω Κιντή.
Απόσυρση των σποτ ζητεί ο κ. Βαλλιάνος
Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Βαλλιάνος έκανε λόγο για «απίστευτη αθλιότητα», ζήτησε απόσυρση των δύο διαφημίσεων και κάλεσε την ηγεσία του Ποταμιού να λάβει θέση αμέσως.

Τζένιφερ Λόπεζ σε εμφάνιση ημίγυμνης θεάς. (Φωτό-βίντεο)

Τζένιφερ Λόπεζ σε εμφάνιση ημίγυμνης θεάς με κόκκινη ''όλα έξω'' τουαλέττα, χτένισμα με άψογες τρέσες και τον 20αρη χορευτή... στενό κορσέ...!

Η Rihanna έβαψε ροζ τα μαλλιά της Η όμορφη σταρ της Pop μουσικής καμαρώνει με νέο look! (φωτό)

Η Rihanna έβαψε ροζ τα μαλλιά της και άρχισε τις βολτίτσες της με ταιριαστό φλοράλ φουστανάκι μίνι - Η όμορφη σταρ της Pop μουσικής καμαρώνει με νέο look!


Δείτε το νέο look της Rihanna!


Εντυπωσίασε το «Xenia» του Πάνου Κούτρα στο Φεστιβάλ Καννών - Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Στάνκογλου! (φωτό)


H τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα, με τίτλο «Xenia», που προβλήθηκε σήμερα στο τμήμα «Ένα κάποιο βλέμμα» του 67ου κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς.

Εθελοντές «Ζωγράφοι σε δράση», ομορφαίνουν τα σχολεία με ωραίες εικόνες στους τοίχους και δίνουν χρώμα στα μουντά κτίρια

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την περασμένη Δευτέρα τους μαθητές του 9ου Δημοτικού Ειδικού Σχολείου στο Γουδί, το οποίο συστεγάζεται με δύο ακόμα δημοτικά. Σε αυτό φοιτούν 32 παιδιά με αυτισμό, κινησιακά και αναπτυξιακά προβλήματα. Αίθουσες στις οποίους περνούν τη μέρα τους, αλλά και το προαύλιο, είχαν βαφτεί με ζωηρά χρώματα και σχέδια.

Σε ξενοδοχείο μετατρέπεται το παλιό Υπουργείο Παιδείας - ξανά ανοίγει το Mirage στην Ομόνοια, το Βoutique Hotel στο Ηρώδειο & εγκαίνια για το Pallas Athena δίπλα στο Δημαρχείο!

Eλπίδες να αποκτήσει και πάλι εν λειτουργία ξενοδοχείο η πλατεία Ομονοίας γεννά η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας να ξεκινήσουν εκ νέου οι διαδικασίες για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του ξενοδοχείου La Mirage. Παράλληλα, η ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος, εκτός απροόπτου, θα αποκτήσει ένα νέο ξενοδοχείο με τη μετατροπή του κτιρίου που στέγαζε παλιά το υπουργείο Παιδείας επί της οδού Μητροπόλεως.

«Αstra» και «Αναστάσης», δυο ξενοδοχεία της Σαντορίνης στα 25 κορυφαία της Ευρώπης

Δύο ξενοδοχειακά καταλύματα της Σαντορίνης συμπεριελήφθησαν στη λίστα της Tripadvisor με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία στην Ευρώπη που προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση, ενώ το ένα βρέθηκε και στην αντίστοιχη παγκόσμια λίστα.

Έτοιμα 3 υδατοδρόμια για προασαποθαλασσώσεις : Αμφιλοχία, Σκύρος και Αλόννησος!

Την κατασκευή και τρίτου υδατοδρομίου ενέταξε στους σχεδιασμούς της η Υδροπλάνα Ελλάδας/Hellenic Seaplanes, που παράλληλα συμμετέχει στους διαγωνισμούς και άλλων υδατοδρομίων σε όλη την χώρα. Η τρίτη «στάση» των υδροπλάνων μετά τη Σκύρο και την Αλόννησο, θα είναι στην Αμφιλοχία.

Επιτέλους μια εκπληκτική πανέξυπνη παγκόσμια καμπάνια του Ελ. Βενιζέλος: «PerhaΨ you’re an AΘenian too»! (Φωτό)

«Ίσως κι εσύ να ‘σαι Αθηναίος!»: Με το σλόγκαν αυτό («PerhaΨ you’re an AΘenian too») και με μια εκστρατεία, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) καλεί επισκέπτες από όλον τον κόσμο να νιώσουν πολίτες της Αθήνας μέσω της πρωτοβουλίας του αεροδρομίου, «City Pair Initiative» που τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), για την προβολή και την ενίσχυση της ελκυστικότητας της Αθήνας ως προορισμού σε 18 διεθνή αεροδρόμια με συνολική ετήσια κίνηση 170.000.000 επιβατών.

Το ιστορικό Ποσειδώνιον Grand Hotel γιορτάζει τα 100 χρόνια του: Να γίνουν οι Σπέτσες πόλος έλξης των γιωτ από όλο τον κόσμο και μαζί με το Πόρτο Χέλι, το Μονακό της Ελλάδας! (φωτό)

«Ανοιγμα» στον θαλάσσιο τουρισμό κάνει το ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών, Poseidonion Grand Hotel, φιλοδοξώντας να ενισχύσει ως προορισμό το νησί, αλλά και το ευρύτερο σύμπλεγμα του Αργοσαρωνικού. Στόχος είναι η προσέλκυση σκαφών που θα μπορούν να ελλιμενίζονται στις Σπέτσες, αλλά και να πραγματοποιούν κρουαζιέρες σε κοντινές αποστάσεις.

Η Huffington Post έχει τουλάχιστον 13 λόγους για τους οποίους οι Κυκλάδες είναι ο επί γης παράδεισος

Ενα άρθρο που θα έπρεπε να κάνει κάθε Ελληνα περήφανο είναι αυτό που φιλοξενεί στις σελίδες της η διάσημη ηλεκτρονική ιστοσελίδα Huffington Post, στο οποίο παρομοιάζει τις Κυκλάδες με τον παράδεισο. Για την ακρίβεια η ιστοσελίδα αναφέρεται στους 13 λόγους που κάνουν την ελληνική συστάδα νησιών, την επί γης Εδέμ και το άρθρο ξεκινάει ως εξής: «Ο παράδεισος δεν βρίσκεται σε κάποιο απομακρυσμένο, πανάκριβο νησί του Νότιου Ειρηνικού Ωκεανού. Βασικά βρίσκεται στην Ευρώπη. Για την ακρίβεια, στην Ελλάδα.

Η British Airways δρομολογεί απευθείας πτήσεις από το Χίθροου σε Μύκονο & Σαντορίνη!

Το  Σάββατο 3 Μαΐου η British Airways εγκαινίασε τις απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις της Μυκόνου και της Σαντορίνης με το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο, ενώ παράλληλα έχει προσθέσει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λονδίνο στις πτήσεις της, συνδέοντας 4 φορές εβδομαδιαίως τη συμπρωτεύουσα με το αεροδρόμιο Gatwick.

Σε σχολείο του Χάρλεμ διδάσκονται τα Ελληνικά ως η μόνη ξένη γλώσσα-Η επιτυχία μιας Ελληνοαμερικανίδας δασκάλας

Η Ελληνοαμερικανίδα δασκάλα στον Χάρλεμ που μάθαινε στους μαθητές της την ελληνική γλώσσα, κατάφερε να την καθιερώσει ως τη ως τη μόνη ξένη γλώσσα διδασκαλίας στο πρότυπο σχολείο της.
 Η Πανωραία Παναγιωσούλη αναφέρει πως: «Δεν πρόκειται απλά για διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας, ξεκομμένη από το περιβάλλον της.

Η Ελλάδα στο Top 10 των παγκόσμιων «ονειρικών προορισμών» σύμφωνα με το TripBarometer 2014! (Φωτό)

Στις 10 πιο επιθυμητές χώρες για να ταξιδέψει κανείς ανήκει η Ελλάδα, σύμφωνα με το TripBarometer 2014, τη μεγαλύτερη έρευνα για ταξίδια και διαμονή στον κόσμο, που διενεργείται για την ταξιδιωτική ιστοσελίδα TripAdvisor, μεταξύ 50.000 ανθρώπων από διαφορετικές χώρες.

Μπαίνει στην παραγωγή το ελληνικό super car - ( picture+video )

Το Korres Project 4, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένα πρωτότυπο ελληνικό super car. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τα χαρτιά, τις επιδόσεις αλλά και τα κατορθώματά του που δεν μπορεί κανείς να τα συναντήσει σε καθημερινά αυτοκίνητα. Εφοδιασμένο με κινητήρα 7.0 λίτρων (προερχόμενος από την Generl Motors) αποδίδει 505 ίππους προσφέροντας εντυπωσιακές επιδόσεις σύμφωνα με τον ίδιο τον κατασκευαστή.

Ρονάλντο-Ιρίνα: Γυμνοί στη Vogue -Το κορυφαίο περιοδικό μόδας πάει Μουντιάλ

Είκοσι τέσσερις ώρες από την προδημοσίευση κάποιων φωτογραφιών του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Ιρίνα Σάικ για λογαριασμό περιοδικού, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε όλο το «πακέτο» με τις φωτογραφίες τους.

Περιβάλλον «Όχι» στο σχέδιο νόμου για τον αιγιαλό λέει το 99% των Ελλήνων

Τι προκύπτει από την αξιολόγηση περίπου 112.000 υπογραφών – Πάνω από οκτώ στους δέκα λένε ότι η θέση των κομμάτων στο εν λόγω νομοσχέδιο θα επηρεάσει την ψήφο τους στις επερχομενες Ευρωεκλογές
Μαζική αντίδραση των πολιτών έχει προκαλέσει το σχέδιο νόμου για τον αιγιαλό. Μάλιστα, το «κίνημα» του Avaaz παρέδωσε την Τετάρτη στο υπουργείο Οικονομικών, τεράστιο ψήφισμα υπογεγραμμένο από 111.930 πολίτες που ζητούν από την κυβέρνηση να αποσύρει αμέσως το νομοσχέδιο.

Τεχνολογία -Νέα σειρά οθονών από τη Samsung

Η τεχνολογία 4K Ultra HD είναι πλέον διαθέσιμη και στον οικιακό χρήστη, μέσω της νέας UD590 των 28 ιντσών, η οποία προσφέρει τέσσερις φορές την ανάλυση των Full HD οθονών και ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας
Oθόνες που υπόσχονται σε καταναλωτές και επιχειρήσεις την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην κατηγορία τους, συνδυάζοντας πρακτικό και κομψό σχεδιασμό, παρουσιάζει η Samsung.

Τεχνολογία Tαχύτητες μέχρι 50 Mbps O OTE με το VDSL φέρνει την επανάσταση στο internet

Μεγάλες ταχύτητες και ταυτόχρονη χρήση απο τα μέλη μιας οικογένειας
                Μια μικρή επανάσταση φέρνει ο ΟΤΕ στις διαδικτυακές συνδέσεις από το σπίτι με το VDSL. Τώρα όλα τα μέλη μιας οικογένειας έχουν την δυνατότητα να κάνουν πιο γρήγορο το internet από όποια συσκευή θέλουν και μάλιστα ταυτόχρονα. Δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα on line πολλές εφαρμογές αλλά και συσκευές με χρήση υψηλών και σταθερών ταχυτήτων

Τεχνολογία-Δοκιμές δικτύου 5G στην Ιαπωνία

Υπέρ-υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, μεγαλύτερες από 10 Gbps, θα προσφέρουν χωρητικότητα χίλιες φορές μεγαλύτερη, σε σχέση με τα σημερινά δίκτυα LTE
Ταχύτητες ασύρματης μεταφοράς δεδομένων της τάξης των 10 Gbps αναμένεται να επιτευχθούν κατά τη διάρκεια δοκιμών δικτύου κινητής τηλεφωνίας 5G από την NTT Docomo στην Ιαπωνία.

Yπουργείο Παιδείας Δείτε όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων για γυμνάσια και λύκεια

Τα μαθήματα τελειώνουν την Τετάρτη, 21 Μαΐου, στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση
Την Τετάρτη 21 Μαΐου τελειώνουν τα μαθήματα του διδακτικού έτους 2013 - 2014 στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να ακολουθήσουν οι εξετάσεις.