Μπικινο-μαχίες στη ζούγκλα

Ένα... συναρπαστικό βρετανικό ριάλιτι
Τις τελευταίες εβδομάδες, το βρετανικό ριάλιτι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων, είναι το Go Greek for a week. Όμως στην τηλεόραση του..

Πώς ανεβαίνει την κυλιόμενη σκάλα μία ξανθιά;

Και ύστερα φταίνε εκείνοι που βγάζουν ανέκδοτα για τις ξανθιές! Η κυρία του βίντεο δεν κάνει πολλά για να αποδείξει ότι τα ανέκδοτα δεν έχουν βάση. Αντιθέτως, προσπαθεί, με ιδιαίτερο ζήλο, να ανέβει μία κυλιομένη σκάλα που… κατεβαίνει!
Βέβαια, μπορεί να το έκανε και επίτηδες, για να γυμνάσει τα πόδια της. Σε αυτή την περίπτωση παίρνει και…

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της τραγουδίστριας

Άφωνοι έμειναν όσοι αντίκρισαν την τραγουδίστρια Kelly Rowland η οποία φήμες ήθελαν να έχει βάλει παραπανίσια κιλά και να παλεύει να τα χάσει.

Η 30χρονη εμφανίστηκε σε φιλανθρωπικό δείπνο και τους έκανε όλους να παραμιλάνε με τη σιλουέτα της. Φορώντας μια μακριά τουαλέτα η οποία τόνιζε την άψογη γραμμή της έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ το ντύσιμό της αναδείκνυε τη θηλυκότητά της..

Η Megan Fox «ξεπέρασε» τη Marilyn Monroe

Συνεχίζει τις προσπάθειές της η ηθοποιός Megan Fox να σβήσει εντελώς το τατουάζ που έκανε στα 18 της χρόνια. Το τατουάζ απεικονίζει τη θρυλική ηθοποιό Marilyn Monroe ενώ η νεαρή Megan Fox δηλώνει πως έχει μεγαλώσει και δε θέλει τέτοια..

Αφήνει το μικρόφωνο για την οικογένεια

Η Katy Perry αποσύρεται για τουλάχιστον ένα χρόνο από το τραγούδι

Όχι απλώς δε χωρίζει από το σύζυγό της η τραγουδίστρια Katy Perry αλλά οι δυο τους ετοιμάζονται να..

Προσοχή, η κυρία... δέρνει!

                       

Η εκρηκτική Ελληνοαμερικανίδα σταρ του wrestling..

Η δράση ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα

Ποιες ξένες χώρες έχουν αναπτύξει κατασκοπευτικές ομάδες
Η σημερινή παρουσία των ξένων μυστικών υπηρεσιών στη χώρα θεωρείται όχι μόνο κάτι δεδομένο αλλά ο..

Η Rolls-Royce γίνεται... ηλεκτροκίνητη

Από μία μπαταρία λιθίου 71 κιλοβάτ αντικαταστάθηκε ο κινητήρας 6,75 λίτρων
Η Rolls-Royce κατασκεύασε το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό της, το οποίο αγγίζει τα 125 μίλια την ώρα, ενώ η αυτοκινητοβιομηχανία εμφανίζεται αρκετά..

Είκοσι οι νεκροί στην Αίγυπτο

Αυξάνεται ο κατάλογος των θυμάτων
Είκοσι άνθρωποι έχουν χάσει συνολικά τη ζωή τους στις συγκρούσεις που ξέσπασαν στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου ανάμεσα στους διαδηλωτές που..

Δύο νεκροί και πάνω από 900 τραυματίες στην Αίγυπτο

Καζάνι που βράζει είναι και πάλι η Αίγυπτος, μετά τις συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας, χθες και σήμερα το πρωί, με 2 νεκρούς διαδηλωτές (έναν στο Κάιρο και έναν στην Αλεξάνδρεια) και 928 τραυματίες (ανάμεσά τους 49 αστυνομικοί), σύμφωνα με..

Πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι του Λουκά Παπαδήμου Ο πρωθυπουργός θα αναζητήσει λύση στο θέμα των γραπτών εγγυήσεων

Η διευθέτηση του ζητήματος των ενυπόγραφων δεσμεύσεων, στις οποίες φαίνεται να επιμένουν οι εταίροι και πιστωτές της χώρας, θα αποτελέσει ένα από τα πρώτα «στοιχήματα» κατά το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι του νέου πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, από αύριο. Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι. Την Τρίτη ο κ. Παπαδήμος μεταβαίνει στο Λουξεμβούργο όπου θα συναντήσει τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Οι Αραβες φλερτάρουν την ελληνική Ριβιέρα

 Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα πρέπει να κατατεθούν οι προτάσεις για το κλειστό του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο το οποίο θα μετατραπεί σε σύγχρονο συνεδριακό κέντρο.
Στο πρόσφατο παρελθόν και με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, χάθηκε η ευκαιρία για το άνοιγμα της Αθήνας προς τη..

ΓΕΝΟΠ: "Μολών λαβέ κύριε Παπαδήμο" - Απειλεί με 48ωρες απεργίες

Την πραγματοποίηση 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ, κατά της απόφασης για πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ και για..

Γιώργος Παπαδάκης: 20 χρόνια στην τηλεόραση, 30άρια στην τηλεθέαση

Όταν στις αρχές τις φετινής τηλεοπτικής σεζόν έγινε γνωστό ότι η εκπομπή Πάνω στην Ωρα του Alpha δεν θα συνεχιστεί, κανείς δεν χάρηκε. Οι περικοπές στην τηλεόραση δεν είναι κάτι ευχάριστο..

Στην Ευρώπη για την έκτη δόση και τα 130 δισ.ευρώ Ο αγώνας δρόμου του Λουκά Παπαδήμου

Ξημερώματα φεύγει από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο νέος Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Την εβδομάδα που πέρασε, δύο μέρες έφυγε στις 6 το πρωί, πήγε στο σπίτι του για μερικές ώρες ύπνο και επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου για να χωθεί και πάλι στους φακέλους της κρίσης που..

ΒΗΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Το σχέδιο του Γιώργου για αλλαγή σελίδας

Eίναι απολύτως σαφές ότι η απόφασή του Γιώργου Παπανδρέου να ανοίξει ο ίδιος τις διαδικασίες επιταχύνοντας τις εξελίξεις οδηγεί το ΠΑΣΟΚ σε περίοδο έντονων εσωτερικών ανακατατάξεων. Και η επιλογή του πρώην πρωθυπουργού να..