«Η Μπαρτσελόνα μέσα και έξω από τα γήπεδα» Εκδήλωση του Δήμου Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

Εκδήλωση με θέμα την Μπαρτσελόνα και την πορεία της μέσα και έξω από τα γήπεδα διοργανώνει τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 19.00 ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία της πόλης Α.Ο. Ν.Ιωνίας, Ελευθερούπολη, Αλσούπολη, Ανατολή, τον σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών και τον σύνδεσμο Φίλων της Μπαρτσελόνα Αθήνας..

Ευρώπη: Μπάγερν και Μπαρτσελόνα για ρεκόρ

Στο φινάλε του πρώτου γύρου του γερμανικού πρωταθλήματος η Μπάγερν Μονάχου έχει αποκτήσει προβάδισμα εννέα βαθμών από τη Λεβερκούζεν και δεκατεσσάρων από την πρωταθλήτρια Μπορούσια Ντόρτμουντ..

Kick Boxing: Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας

Το Σάββατο (15/12) στο ΟΑΚΑ το Final 8 παρουσία του Μιχάλη Ζαμπίδη
Η αποκαλούμενη Ολυμπιάδα του Kick Boxing θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (15/12) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ παρουσία του σπουδαίου έλληνα αθλητή Μάικ Ζαμπίδη, ο οποίος θα διεκδικήσει την πρώτη θέση..

Orlando, Miranda και στη μέση o DiCaprio


O σταρ του Βασιλιά των Δαχτυλιδιών Οrlando Bloom και η εκθαμβωτική σύζυγός του Miranda Kerr είναι στα πρόθυρα του χωρισμού. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2010 και έχει ένα γιο 23 μηνών αποφάσισε σύμφωνα με το περιοδικό US να κάνει ένα διάλειμμα στο γάμο του. «Αυτή τη στιγμή είναι χώρια και σκέφτονται πως θα το χειριστούν»..

Σαράντα περιφερειακοί σύμβουλοι στην Ιταλία αγόραζαν με κρατικό χρήμα

Σοκολατάκια, τσιγάρα, δείπνα σε ακριβά εστιατόρια, βιβλία, ακόμα και σφαίρες για όπλα φέρεται ότι απέκτησαν 40 περιφερειακοί σύμβουλοι στην Ιταλία, με χρήματα από τα ταμεία του μπερλουσκονικού Λαού της Ελευθερίας (Pdl) και της ξενοφοβικής Λέγκας του Βορρά..

Mila Kunis: Αγνώριστη η πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη


Όταν τα αρσενικά του πλανήτη ψήφιζαν την Mila Kunis ως την πιο σέξι γυναίκα του 2012 μάλλον δεν την είχαν δει έτσι. Η πρωταγωνίστρια του «Μαύρου Κύκνου» πιάστηκε στα δίχτυα του φακού όταν με τον φίλο της Ashton Kutcher είχαν βγάλει βόλτα το σκύλο τους στο Λος Άντζελες..

Η Πειραιώς ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Γενικής(upd)


Ένα ακόμη κομμάτι στο "πάζλ" της αναδιάρθρωσης του εγχώριου τραπεζικού συστήματος προστέθηκε την Παρασκευή, με την ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς για ολοκλήρωση της εξαγοράς της Γενικής Τράπεζας..

Wenger out, Henry in? Usmanov wants Gunners hero on coaching staff as Real eye Arsene


Billionaire Alisher Usmanov has stirred up more trouble for Arsene Wenger by claiming Thierry Henry should join Arsenal's coaching staff.

Arsenal shareholder Usmanov, who owns a 29 per cent stake in.

Top Gun: Guardiola makes Arsenal his first choice in England


Pep Guardiola has revealed that Arsenal would be his first choice should he return to management in the Premier League, according to Goal.com.

The Spaniard has been linked with English clubs Chelsea,..

Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του μετά το Μουντιάλ του 2014 από τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας άφησε ο Φερνάντο Σάντος σε δηλώσεις του στο «A Bola Tv».


Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του μετά το Μουντιάλ του 2014 από τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας άφησε ο Φερνάντο Σάντος σε δηλώσεις του στο «A Bola Tv».
Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Bild: Δύο εκατ. ευρώ δίνει ο ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια, θέλει και Χασάνι


Δυο ειδήσεις σε ένα ρεπορτάζ της «Bild» για τον ΠΑΟΚ. Η γερμανική ομάδα ανέφερε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει διάθεση να δώσει δυο εκατ. ευρώ για την απόκτησή του Βιεϊρίνια, ενώ ταυτόχρονα υπογραμμιζόταν πως υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Φερχάν Χασάνι..

Tριάντα έναν βαθμούς υπό το μηδέν έδειξε σήμερα το πρωί ο υδράργυρος στην πόλη Ιντροσούρα Μπουζαουλούι της επαρχίας Κοβάσνα στην κεντρική Ρουμανία.
Πρόκειται για τη χαμηλότερη.

Το νοτιοκορεατικό πολεμικό ναυτικό τμήμα του βορειοκορεατικού πυραύλου

Το νοτιοκορεατικό πολεμικό ναυτικό περισυνέλεξε από τη θάλασσα ένα μεγάλο τμήμα του πυραύλου που εκτόξευσε με επιτυχία αυτήν την εβδομάδα η Πιονγκγιάνγκ, το οποίο αναμένεται να δώσει σημαντικές πληροφορίες για τη βαλλιστική τεχνογνωσία της Βόρειας Κορέας, δήλωσε σήμερα ο Κιμ Μιν-Σέοκ, εκπρόσωπος του νοτιοκορεατικού υπουργείου Άμυνας..

Πύραυλο «παγκόσμιου βεληνεκούς» κατασκευάζει η Ρωσία


Η Ρωσία κατασκευάζει ένα νέο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο, ανακοίνωσε σήμερα ο στρατηγός Σεργκέι Καρακάεφ, διοικητής των δυνάμεων των στρατηγικών πυραύλων.
«Ο πύραυλος αυτός δημιουργήθηκε με τη χρήση και την ανάπτυξη..

Δενδρολίβανο, ραδίκι και τσουκνίδα με επίσημη άδεια στα φαρμακεία!


Λίγοι σήμερα θα μπορούσαν να φανταστούν ότι το "ταπεινό" ραδίκι- και συγκεκριμένα η ρίζα του -είναι φάρμακο για τη δυσπεψία και τις γαστρεντερικές διαταραχές, η πασίγνωστη τσουκνίδα αντιμετωπίζει την παρακράτηση υγρών και την υπερπλασία του προστάτη ενώ το παραδοσιακό βαλσαμόχορτο «συνταγογραφείται» πλέον για την κατάθλιψη. Κι, όμως, τα παραπάνω.

Από τον Ευαγγελισμό, στην ανακρίτρια ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης

Αμέσως μετά τη σύλληψή του ο κ. Λαυρεντιάδης μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ενώ εντός της ημέρας  αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια...

Δείτε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της JLo μαζί με τα δίδυμα


«Μύρισε» Χριστούγεννα στο σπιτικό της διάσημης σταρ JLo! Η Τζένιφερ μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook και το twitter στο οποίο προσπαθεί να ανεβάσει τα εκατομμύρια δολαρίων που συγκεντρώνονται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Την παράσταση σε αυτό το βίντεο κλέβουν τα δύο παιδιά της Max και Emme...